Hledáme obchodní zástupce
Hledám schopné spolupracovníky na pozici obchodního zástupce. Práce na provizi (až 20 %) a ŽL. Celá ČR. Více na osobní schůzce.
Poptávám zaměstnance
Účetní se částečnou znalostí podvojného účetnictví na šestihodinový pracovní úvazek, Zástup za mateřskou dovolenou.
Poptávám letní brigádu
Dobrý den,je mi 16 let,jsem z Havířova a jsem studentkou SOU obor cukrář...Hledám brigádu na léto...Pokud bude někde místo ozvěte se:)
Sháníme brigádníky
Hledáme fyzicky zdatné muže na vánoční brigádu v drubežárně v severnim Irsku. Výdělek přes 30 000 čistého za měsíc. Není třeba kvalifikace. Základy angličtiny výhodou. Pracovní smlouvu se zaměstnavatelem podepisujete přímo u nás v Ostravě. Kontaktujte nás na nabor@calldirectrecruitment.co.uk Poptáváme personalní agentury pro nábor řezníků na ...
Poptávám zaměstnance
Poptáváme zaměstnance všech stavebních profesí. Pro sdělení bližších podmínek nás neváhejte kontaktovat. Moravskoslezský kraj. Tel.: 773293604
Poptávám práci řidiče kamionu
Dobrý den..hledám práci řidiče kamionu.. je mi 32 let bez závazků..praxe 14 let návěsy přívěsy..prf.prk...psychotesty.dig.karta řid.vše mám..není problém jezdit pro autodopravce v oblasti Beneluxu.. Fra.Span. vítáno na vozech Man.. za případné nabídky děkuji, s pozdravem p.Guzik.
Poptávám práci ve slévárně
Hledám práci pro 5 až 10 lidí v oboru pomocní dělník ve slévárně oceli na ZL.NEJRADĚJI V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI
Poptávám práci z domova
Hledám práci z domova, např. přepisování textů, administrativa nebo korenspondence. Ovládám psaní na stroji, práci na PC, učetnictví.
Poptávám firmy zajišťující jazykové granty
Poptávám informace o grantech - jazykově-poznávací zájezd pro studenty. Děkuji Mgr. Kateřina Herková Janáčkova konzervatoř Ostrava
Sháníme brigádu na prázdniny
Dvě 16-tileté studentky hledají brigádu na letní prázdniny nebo na víkendy. Např. práce promotérky, prodavačky apod.
Poptáváme pracovníky pro montážní práce
Poptáváme pracovníky k montáži kmitacích panelů. Jedná se o práci podobnou jako montáž sádrokartonů, stropních podhledů nebo obložení stěn. Hledáme pracovníky, kteří mají s touto prací zkušenosti nebo jen pracovníky, kteří jsou zruční a jsou schopní pracovat pod vedením někoho zkušeného. Podrobnosti: tel: 603369971.
Poptáváme lektory pro jazykovou výuku
Jazyková škola v Ostravě hledá šikovné lektory pro výuku firemní klientely v dopoledních a především v odpoledních hodinách.
Poptáváme topenáře, instalatéry, plynaře
Poptáváme topenáře, instalatéry, plynaře s platným svářečským průkazem. Do PP i na ŽL
Hledáme brigádníky - tazatele do terénu
Hledáme brigádníky v ČR a SR ( tazatele do terénu - telefonisty na dotazování ).