Terénní programy pro osoby ohrožené sociálním vyloučením - Královéhradecký kraj
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení dostupnosti služeb terénní sociální práce obyvatelům vyloučených lokalit a pomoc s integrací vyloučených osob do společnosti a na trh práce, a to v Královéhradeckém kraji.
Terénní programy pro osoby ohrožené sociálním vyloučením - Královéhradecký kraj
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení dostupnosti služeb terénní sociální práce obyvatelům vyloučených lokalit a pomoc s integrací vyloučených osob do společnosti a na trh práce, a to v Královéhradeckém kraji.
Sociálně aktivizační služby - sanace rodiny - Královéhradecký kraj
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a zvýšení kapacity sociálních aktivizačních služeb zaměřených na sanaci rodin v Královéhradeckém kraji. Cílem této sociální služby je zejména předcházet, zmírnit nebo eliminovat příčiny ohrožení dítěte a poskytnout rodičům i dítěti pomoc a podporu k zachování rodiny jako celku.
Sociálně aktivizační služby - komunitní práce - Pražské Předměstí - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na komunitní práce v Pražském Předměstí (Hradecko).
Sociálně aktivizační služby - komunitní práce - Slezské Předměstí - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na komunitní práce ve Slezském Předměstí (Hradecko).
Sociálně aktivizační služby - podpora náhradní rodinné péče - Královéhradecký kraj
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na podporu náhradní rodinné péče v Královéhradeckém kraji.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Moravské Předměstí - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež - Moravské Předměstí v regionu Hradecko.
Podpora samostatného bydlení - osoby s mentálním postižením a duševním onemocněním - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění bydlení pro osoby s mentálním postižením a duševním onemocněním a zvýšení dostupnosti služeb umožňujících život v běžné komunitě. Působnost služby bude zaměřena na Hradecko.
Sociální rehabilitace - nácvik pracovních dovedností, bydlení - mentální postižení - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace se zaměřením na nácvik pracovních dovedností pro osoby s mentálním postižením v regionu Hradecko. Smyslem a účelem je zároveň rozvoj dovedností a péče o samostatnou domácnost, samostatná realizace sebeobslužných činností a sociální kompetence.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Královédvorsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v regionu Královédvorsko.
Sociálně terapeutické dílny - osoby s mentálním postižením - Královédvorsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora sociálně terapeutické dílny pro osoby s mentálním postižením v regionu Královédvorsko.
Sociálně aktivizační služby - komunitní práce - Královédvorsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na komunitní práce v regionu Královédvorsko.
Sociální rehabilitace pro osoby bez přístřeší - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace pro integraci osob bez přístřeší do běžného života, se zaměřením na podporu sociálních dovedností a sociálních vazeb, podporu při využívání běžně dostupných služeb, zdrojů, a při hledání pracovního uplatnění, a to v regionu Hradecko.
Intervenční centrum - Královéhradecký kraj
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora dostupných sociálních služeb v intervenčním centru pro osoby v krizi a ohrožené kriminalitou v Královéhradeckém kraji.
Sociální rehabilitace - terénní - osoby s duševním onemocněním - Rychnovsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění poskytování terénní sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocnením v regionu Rychnovsko. Předmětem veřejné zakázky je podpora terénních služeb sociální rehabilitace pro integraci osob s duševním onemocněním do běžného života, se zaměřením na podporu sociálních dovedností a sociálních ...
Sociální rehabilitace - terénní - osoby s duševním onemocněním - Jičínsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění terénní sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním v regionu Jičínsko. Předmětem veřejné zakázky je podpora terénních služeb sociální rehabilitace pro integraci osob s duševním onemocněním do běžného života, se zaměřením na podporu sociálních dovedností a sociálních vazeb, podporu ...
Azylové domy - jednotlivci - Královédvorsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zkvalitnění práce sociálních služeb v azylových domech pro jednotlivce v regionu Královédvorsko.
Sociální rehabilitace - podpora kompetencí v oblasti bydlení a využívání běžně dostupných zdrojů
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace se zaměřením na podporu kompetencí v oblasti bydlení a využívání běžně dostupných zdrojů terénní formou pro osoby s mentálním postižením v regionu Jičínsko.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Malšovice - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež - Malšovice v regionu Hradecko.
Azylové domy - matky s dětmi - Jičínsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zkvalitnění práce sociálních služeb v azylových domech pro matky s dětmi v regionu Jičínsko.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Trutnovsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v regionu Trutnovsko.
Sociální rehabilitace - nácvik pracovních dovedností, bydlení - osoby s lehčím mentálním postižením
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace se zaměřením na nácvik pracovních dovedností, bydlení pro osoby s lehčím mentálním postižením v regionu Jičínsko.
Sociální rehabilitace - terénní - osoby s duševním onemocněním - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění terénní sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním v regionu Hradecko.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Rychnovsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v regionu Rychnovsko.
Sociální rehabilitace - terénní - osoby s duševním onemocněním - Náchodsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění terénní sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním v regionu Náchodsko.