Poradenské programy 2011 pro Úřad práce Brno-město
Uzavření rámcových smluv na služby spočívající v opakovaném provedení poradenských programů pro Úřad práce Brno-město. Zakázka je rozdělena na 6 částí, rámcová smlouva bude uzavřena pro každou část vždy s jedním dodavatelem. Popis částí je uveden v zadávací dokumentaci.
Hledáme pracovnice na ŽL pro kadeřnictví
Poptáváme do svého týmu - kadeřnici, kosmetičku, manikérku, nehtařku, maséra/ku, pedikérku. Práce na ŽL. Nájem - dohodou.
Poptáváme ostrahu stavenišť
Poptáváme ostrahu: Stavební společnost poptává generálního dodavatele v oboru ostraha staveništ po dobu výstavby. V současnosti se jedná o ostrahu výstavby dvou bytových domů v Brně. Termín: zahájení 15.09/2010, dokončení 04/2011 Specifikace: staveniště je oplocené, ostraha staveniště probíhá od 17:00 h do 07:00 h Cena: dohodou Platnost ...
Hledáme kuchaře pro italskou restauraci
Hledáme kuchaře pro italskou restauraci v Brně.
Implementace systému zpětné vazby s uživateli služeb ÚOHS, Image úřadu.
Předmětem plnění veřejné zakázky je analýza komunikačních vazeb a informačních toků (jednorázový monitoring médií), tvorba a implementace komunikační strategie (vytvoření manuálu krizové komunikace), vzdělávnání (školení - komunikační dovednosti v praxi), přímá propagace činnosti Úřadu v jednotlivých regionech a zkvalitnění komunikace s klienty ...
Zpracování procesní analýzy včetně její integrace a vzdělávání zaměstnanců.
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování poradenských služeb vedoucích ke zjednodušení a zefektivnění činnosti související s řízením vybraných procesů Úřadu, chod organizace a zefektivnění její činnosti. Vytvoření analýzy stávajícího stavu procesů, monitoring stávajícího stavu personálního potenciálu, školení klíčových zaměstnanců Úřadu v ...
Zvýšení efektivnosti procesů a řízení ekonomiky na MěÚ Šlapanice
Předmětem této veřejné zakázky je Zvýšení efektivnosti procesů a řízení ekonomiky na MěÚ Šlapanice spočívající poskytnutí služeb pro Městský úřad Šlapanice. Součástí jsou i dodávky a doprava na místo určení a následný servis po celou dobu záruční lhůty. Technická platforma řešení musí být plně kompatibilní s již zakoupeným a implementovaným ERP ...
Tvorba Personální strategie a tvorba Strategie rozvoje ÚOHS.
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí poradenských služeb, majících za cíl vytvoření vytvoření personální strategie a strategie rozvoje Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže a systému strategického plánování a řízení.
Hledáme obchodního zástupce
Hledám firmu nebo obchodního zástupce pro naší společnost. Jedná se o zastoupení rozvoz a hledání kontaktů a prodej našeho zboží. Obor oděvy,galanterie,módní doplňky aj. Zajimavé provize
Integrace systému ekonomických a ekonometrických analýz do struktury činností ÚOHS-I. etapa
Realizace projektu vychází z potřeby Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) reagovat na aktuální trendy prosazující se v ochraně hospodářské soutěže a spočívající v příklonu k více ekonomickému přístupu řešené problematiky. Hlavním cílem je zdokonalení více ekonomického přístupu na ÚOHS formou tzv. effect based approach.
Hledám letní brigádu v administrativě
Hledám brigádu - administrativní práci na léto. Mám vystudovanou hotelovou školu, jsem splohlivá a důsledná.
Hledáme obchodní zástupce
Hledáme obchodní zástupce v oboru komponenty pro automatizaci, komponenty pro vrata a brány (ČR, SR, PL).
Poptávám stavební dělníky
Poptávám 1-5 osob na zateplování. Dlouhodobá spolupráce v Brně a okolí. Spěchá
Hledáme zaměstnance na pozici speditéra
Rozvíjející se spediční společnost přijme samostatného speditéra s praxí v oboru min. 2 roky. Požadujeme zodpovědnost, organizační schopnosti, komunikativnost a znalost anglického jazyka na komunikační úrovni. Nabízíme zázemí dynamické společnosti orientované na zaměstnance a týden dovolené navíc. Těšíme se na Vaše nabídky. Nástup možný ihned.
Hledáme firmu na zprostředkování zakázek
Hledáme agenturu,dodavatele nebo jednatele,který nám bude shánět zakázky. Děláme sádrokartony...Brno okoli...
Poptávám partu lidí na přípravné práce
Poptávám partu lidí na přípravné práce nástup možný od Ledna 2010 Cena na hod. dohodou. Prosím pište na email odkud jste a kolik vás je a kontakt já se vám ozvu.
Hledáme zájemce o práci
Hledáme zájemce o práci: údržbáře, elektrika, strojního mechanika jako veducího a provozovatele malé peletovací linky na Znojemsku. Podmínky práce a odměny - dohodou.
Hledám regionální poradce pro oddlužení
Hledám Regionální poradce pro oddlužení bez zástavy osob i firem z celé ČR. Podmínka-základní znalost práce s PC,profesonální přístup,kreativní a cílevědomá osobnost.
Poptávám zprostředkování práce v Itálii
Hledám práci v Itálii jako číšník,barman,kuchař,pomocník v kuchyni ale i třeba sběr ovoce.Domluvím se Německy,Polsky a momentálně se učím Italsky.Děkuji za nabídky.
Poptávám obchodního zástupce
Hledám obchodní zástupce/kyně /sam.obchodní reprezentant/ka. Náplň práce: práce se stávajícími i novými klienty, obchodní činnost v oblasti pojištění a penzijního připojištění. Praxe vítána, všem zajistíme bezplatně zaškolení. Požadujeme: SŠ vzdělání, čistý RT, komunikativnost, samostatnost, organizační schopnosti, časovou flexibilitu, znalost ...
Hledáme obchodního zástupce
Poptávám obchodního zástupce - prodejce dárkového zboží.
Hledám práci jako obchodní zástupce
Hledám práci obchodního zástupce (potraviny, nápoje). Kraj Jihočeský, Jihomoravský.
Poptávám zaměstnance
Hledáme veducího pracovníka na provoz malé linky ve Znojemsku pro výrobu palivových pelet (elektrika, nebo elektromechanika s vyhláškou 50). Platební podmínky při osobním jednáni.
Poptávám zaměstnance
Poptáváme zaměstnance v oboru elektromechanika na provoz peletovací linky na Znojemsku. Poměr pracovní - plný úvazek nebo ZL.
Poptáváme konzultanta - zpracování dotací
Externí spolupráce při zpracování žádostí o dotace na vzdělávání Jsme personálně marketingová agentura, poskytující služby v oblasti externí a interní firemní komunikace. Spolupracujeme s velkými nadnárodními společnostmi i s malými lokálními firmami. Hledáme samostatného nezávislého konzultanta se zkušenostmi v oblasti zpracování dotací ...