UTB – Software k ovládání kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Software pro získávání dat z kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Evidenční systém sbírkových předmětů Zlínského kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace Evidenčního systému sbírkových předmětů Zlínského kraje a zajištění následné podpory. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace – Obchodní podmínky (Návrh smlouvy) a jejich příloh.
Infrastruktura eGovernment Luhačovice
Předmětem této veřejné zakázky je realizace: - komunikační infrastruktury pro provoz pořízených IS příspěvkových organizací a organizační složky města; - HW/SW vybavení pro pořízené IS. Včetně zajištění podpory provozu předmětu veřejné zakázky po dobu udržitelnosti projektu. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí maximálně: Část 1 ...
IS eGovernment Luhačovice
Předmětem této veřejné zakázky je realizace: 1. IS zaměstnanecký portál pro MěÚ; 2. komplexní IS spisové služby a spisovny MěÚ včetně zachování všech vazeb; 3. komplexní ekonomický IS MěÚ včetně zachování všech vazeb; 4. ekonomický IS pro příspěvkové organizace a organizační složku města Luhačovice 5. koncová zařízení pro inventarizaci ...
UTB – Software pro analýzy vstřikování plastů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Centrum polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB - Statistický software pro navrhování a vyhodnocování experimentů 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka statistického softwaru pro navrhování a vyhodnocování experimentů pro potřeby Centra polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Rozšíření serverové infrastruktury r. 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky je rozšíření současné serverové infrastruktury zadavatele, předmět plnění je konkrétně vymezen technickou specifikací a vzorem Smlouvy (přílohy zadávací dokumentace).
UTB – Software pro získávání dat z kapalinového chromatografu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB - Statistický software pro navrhování a vyhodnocování experimentů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka statistického softwaru pro navrhování a vyhodnocování experimentů pro potřeby Centra polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Podnikový informační systém pro Cork Janosa, s.r.o.
Předmětem této zakázky je dodávka podnikového informačního systému pro provoz zadavatele, a to za podmínek stanovených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Součástí předmětu plnění je kromě dodávky a implementace informačního systému i zaškolení zadavatelem určených zaměstnanců k obsluze informačního systému.
Poskytování užívacích práv k programovým produktům společnosti Microsoft
Předmětem veřejné zakázky je: I.Poskytování užívacích práv k programovým produktům společnosti Microsoft Corporation v rámci licenčních programů Microsoft Enrollment for Education Solution (CASA EES) a School Enrollment, a další služby. Požadované produkty: • V rámci licenčního programu CASA EES je požadován produkt DsktpEdu ALNG LicSAPk ...
Inovace pro D PLAST a.s. - Zavedení elektronizace řízení výroby a kontroly kvality
Předmětem výběrového řízení je dodávka komplexního řešení řízení výroby a skladu za pomocí moderních ICT metod.
Dodávka SW
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „MKP software pro analýzy pevnostních, teplotních polí a proudění“ Byly stanoveny tři CPV kody: 72268000-1 (Dodávka programového vybavení) 72310000-1 (Zpracování dat) 72316000-3 (Analýza dat)
Poptávám služby PLC programátora
Poptávám služby PLC programátora. Děkuji.
UTB - Dodávka softwaru pro Centrum polymerních systémů
Předmětem veřejné zakázky je pořízení licencí softwaru pro potřeby Centra polymerních systémů UTB ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadavky na softwary jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB - Software pro relativistické kvantově chemické výpočty
Předmětem veřejné zakázky je pořízení licencí softwaru pro potřeby Centra polymerních systémů UTB ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadavky na software jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Podpora provozu klinického informačního systému FONS Akord
Předmětem veřejné zakázky je zajištění podpory klinického informačního systému FONS Akord po dobu jednoho roku za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
UTB - Dodávka matematického softwaru pro FAI
Předmětem veřejné zakázky je pořízení licence pro software na podporu výuky předmětu na Fakultě aplikované informatiky UTB ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadavky na software jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Datové centrum a vybavení vývojového střediska
Předmětem plnění výběrového řízení je kompletní dodávka Serverového řešení společnosti včetně zprovoznění serverového řešení a přenesení dat ze stávajících aplikací. Předmět výběrového řízení je dělen na dvě dílčí plnění - na Serverovou infrastrukturu a Doplňkový HW a SW. Uchazeč se může zúčastnit jednoho nebo druhého plnění anebo popřípadě obou. ...
UTB - Software pro podporu výuky předmětu „Podnikové informační systémy" 4
Předmětem veřejné zakázky je pořízení licence pro software na podporu výuky předmětu na Fakultě aplikované informatiky UTB ve Zlíně.
Multilicenční program Microsoft Enterprise Agreement
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky licencí a služeb souvisejících se správou licencí a nákup služeb firmy Microsoft. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Upgrade systému SAP a další služby
Předmětem veřejné zakázky je upgrade informačního systému SAP pro řízení ekonomiky a personalistiky, který používá 6 veřejných vysokých škol od roku 2004 ve verzi 4.6c a od roku 2008 ve verzi ECC 6.0, na nejnovější verzi a další služby související s tímto systémem. 1. Upgrade systému SAP (pro 4 VVŠ - VŠB-TU Ostrava, UP v Olomouci, JAMU v Brně, UTB ...
Konsolidace IT a nové služby TC Zlín - část A
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření smluv v rámci projektu „Konsolidace IT a nové služby TC Zlín“. Jedná se o opakování zrušené části A předchozího zadávacího řízení - Aktivita projektu "Konsolidace HW a SW úřadu vč. virtualizace aplikací, desktopů, serverů, infrastruktury" a Aktivita projektu č. 3 "Zvýšení bezpečnosti a bezpečnostní ...
UTB - Software pro podporu výuky předmětu - Podnikové informační systémy
Předmětem veřejné zakázky je pořízení licence pro software na podporu výuky předmětu na Fakultě aplikované informatiky UTB ve Zlíně.