Automatizace vybraných procesů a projektového řízení včetně licence na technologii umožňující řízení
Část 1: Automatizace vybraných klíčových procesů a projektového řízení Ćást 2: Nákup SW licence k automatizaci procesů včetně instalace a technické podpory na 3 roky pro 160 uživatelů (období 2012 -2014)
Pořízení elektronické spisové služby pro obce a jejich organizace ve správním obvodu ORP Říčany
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka elektronické spisové služby pro obce a jejich organizace ve správním obvodu ORP Říčany. Bližší specifikace předmětu dodávky je uvedena v příloze č. 4 této zadávací dokumentace – Specifikace předmětu veřejné zakázky. Dodávka bude realizována v souladu s platnými právními předpisy a normami ČSN.
Technologické centrum ORP Brandýs nad Labem - Stará Boleslav včetně vnitřní integrace úřadu ORP
Vybudování technologického centra ORP, tj. pořízení HW, SW a jeho uvedení do provozu; zprovoznění služeb do území, zejména dostupnost negarantovaného úložiště spisů, zajištění vnitřní integrace úřadu ORP, tj. pořízení ASW a SW komponent pro vzájemnou integraci provozovaných agend a centrálních projektů realizace portálu v rozsahu služeb ...
Poptávám tvorbu webových stránek
Poptávám tvorbu webových stránek.
Poptávám stavbu samoobslužné čerpací stanice
Hledáme dodavatele kompletní výstavby samoobslužné čerpací stanice pro soukromé osoby a firmy, včetně zajištění veškeré potřebné dokumentace k výstavbě a k provozního sofwtveru. Děkuji.
Poptáváme optimalizaci www stránek
Poptávám optimalizaci stávajících webových stránek ( SEO ) pro zahraniční vyhledávače pro teritorium Evropa ( zejména Německo, Rakousko, Slovensko, Velká Británie, Skandinávie, Francie, Itálie, atd. ). Cílem je dosahovat co nejvyšších pozic ve výsledcích hledání po zadání klíčových slov. Obor: Služby, zakázková výroba. Profil společnosti: ...