Sháním multifunkční tiskárnu
multifunkční tiskárna canon 540
Poptávám PC hru Unreal Tournament 3
Poptávám hru Unreal Tournament 3
Poptáváme ISDN ústřednu
Na obecní úřad v Čehovicích sháníme Fritz ISDN@lines modem ( dvoulinka ISDN ústředna) 1 ks, děkujeme za případné nabídky.
Poptávám koupi notebooku
Poptávám notebook, podmínka WIFI, Web kamera, Win XP, procesor kolem 1.6 , hd 40, 3x usb, hodí se i Express Card, rám 1Gb.
Poptáváme dodávky komponentů k PC
Poptávám spolehlivé dodavatele příslušenství a komponenty k počítačovým sestavám, v různých cenových relacích, od různých výrobců.
Poptáváme tvorbu SW
Poptáváme jednoduchý,nenáročný SW pro aukční web. -na SQL databázi -registrace klientů -jen pro účely stavebnictví -ochrana dat a přístup -jednoduché uživatelské rozhraní -jednoduchá administrace. Navrhněte řešení. Termín: 03/2009
Sháním multilicenci driveru
Poptávám (multilicenci) driveru pro ruskou klávesnici s českým rozložením pro Win XP 64-bit a pro Win Vista 32-bit, Win Vista 64-bit (obdobu jednoduchého driveru pro NT4/XP 32-bit) Děkuji Oldřich Drtil
Poptávám připojení k internetu
Poptáváme Wifi připojení v Olomouci na ulici Junácká 6. Kvalitní bezproblémové, rychlé připojení internetu. Cena kolem 500kč.měs. 5GHz.
Poptáváme internetové připojení
Poptávám připojení k Internetu přes WIFI. Současný provider je nevyhovující, proto jsme nuceni ke změně. Cena do 500,-/měsíc vč. DPH. Místo bydliště Žerotín, okres. Olomouc. Nabídky můžete zasílat na mail: krejci.jana@volny.cz , telefonicky na č. 737728353.