Poptáváme montáž trubek v hale
Potřebujeme 2 brigádníky z regionu na montáž trubek v hale (zaškolíme, budou pracovat pod odborným dozorem) v termínu 25. až 28.6. Výhledově budeme potřebovat podobnou výpomoc častěji. ( cca 5 - 10 x ročně ).
Poptáváme zaměstnance - projektanta
Hledáme pro projektovou kancelář samostatného projektanta, případně hlavního inženýra kanceláře, autorizace vítána, i mladé začínající techniky. K dispozici OA, telefon, případně bydlení.
Poptáváme zaměstnance - stavebnictví
Hledáme pro provozy Pacov, Pelhřimov, Humpolec, Praha stavební techniky, středoškoláky, inženýry, na funkci vedoucích středisek. Doprava, půjčovna, zámečnictví, mechanizace.
Sháníme strojníka na stroj CAT
Hledám strojníka pro stroje CAT.
Sháníme zaměstnance - stavbyvedoucího
Poptáváme stavbyvedoucího. Třebíč a okolí.
Poptáváme roznášku obecních novin
Roznáška obecního zpravodaje v Havlíčkově Brodě a příměstských částech do všech domovních schránek 16str., novinový papír, A4, náklad 11. 500 ks
Poptáváme jeřábníky,bagristy,řidiče
Poptáváme jeřábníky, bagristy, elektromontéry, řidiče.
Hledám práci v Bystřici nad Pernštejnem
Hledám jakoukoliv práci v Bystřici nad Pernštejnem nebo ve Žďáru nad Sázavou. Jsem nevyučená. Mám praxi jako prodavačka.
Hledáme spolupracovníky na získávání klientů
Hotel Harmonie na Vysočině hledá spolupracovníka(y) v terénu na získávání klientely např.školení firem,školy v přírodě, sportovní soustředění, rodinné rekreace atd... Spolupráce vysoce finančně odměněna. Pouze solidní nabídky na tel 777 295 751 nebo info@hotel-harmonie.cz