Hledám dělníky pro práci v lese
Poptávam dělníky do lesa. Jedná se o ožinování mladých lesních porostů. Práce pro 5-8 lidí. Termín do půlky záží. Plocha na ožinování zhruba 60 ha. Podmínka- vlastní auto, ŽL. Ubytování zajištěno. Při oboustranné spokojenosti možnost prodloužení smlouvy do konce roku a pak na další 4 roky.
Poptáváme obkladačské práce
Poptáváme obkladače Hledáme šikovné obkladače s ŽL na obkladání školních toalet, cena 250,-/qm. Materiál a vyrovnání stěn připraveno, jen nalepit obklad. Nástup možný IHNED. Možná dlouhodobá spolupráce na dalších projektech Adresa realizace , Praha 5 Zakázka je přes zprostředkovatele.
NĚMECKO; Kuchař, kuchařka
Jsme restaurace a hledáme naléhavě nějakého dobrého kuchaře/kuchařku. Můžete nám pomoci, eventuelně předat dále?
Hledáme pracovníky do pásové výroby v Německu
Hledám zájemce o práci v Německu v automobilce. Jedná se o pásovou výrobu. Práce je vhodná spíše pro muže. Také jako letní brigáda pro studenty. Více informací na mail gabyn(zavinač)centrum.cz.
NĚMECKO; Svářeči, zámečníci
Hledáme mechaniky na trámové-příčkové konstrukce, svářeče/zámečníky. Místo výkonu práce: Saarbrücken, od této chvíle na zhruba 2 měsíce, další využití po dohodě.
INDIE; Realitní a pracovní agentura
CASTLES ESTATES, renomovaní poradci z Pune v Indii, jsou profesionálové s mnoha úspěchy ve svém oboru. Můžeme uspokojit všechny firmy v oblasti průmyslových prostor, pracovních sil a vládních prací k upevnění vaší výrobní jednotky v Indii. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledám obráběče kovů, nástrojaře
Sháním obraběče kovů - nástrojaře, Místo práce - Uhřiněves, na HPP, VPP
Hledáme zkušeného strojníka na traktorbagr TEREX
Hledáme zkušeného strojníka na traktorbagr TEREX. Praxe min 5 let! Nástup ihned po dohodě.
BANGLADÉŠ; Obchodní zastoupení
Jsme obchodní společnost zabývající se importem / exportem. Máme zájem spolupracovat se zahraničními firmami jako jejich místní zástupce, který bude propagovat jejich výrobky v Bangladéši.
Poptávám spolupráci s personalní agenturou
Poptávám personalistu nebo personální agenturu pro zajištění spolupracovníků na ŽL pro celé Čechy (obchodní zástupce, prodejce...) počet není omezen, spolupráce s personální agenturou, nebo personalistou může trvat tak dlouho, jak bude personalista,nebo agentura chtít.
MALAJSIE; Obchodní zastoupení
Chtěl bych pracovat jako manažer pro rozvoj podnikání / konzultant pro evropské výrobce rychloobrátkového zboží, kteří chtějí rozšířit své podnikání a trhy do Malajsie a jihovýchodní Asie. Budu je zastupovat a rozvíjet trhy pro jejich výrobky v těchto zemích. Mám přes 20 let zkušeností v marketingu a komunikaci v průmyslu rychloobrátkového ...
Hledáme pracovníka pro technickou kontrolu
Hledáme pracovníka na pozici "Strojírenský technik technické kontroly" Požadujeme: - odpovídající vzdělání nebo praxi ve strojírenství (vhodné i pro absolventy strojírenských oborů) - práci ve třísměnném, případně nepřetržitém provozu - samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost Nabízíme: - stabilitu firmy s mezinárodním zázemím - práci ...
Hledáme pracovníka pro CNC obrábění
Hledáme "obraběče na CNC strojích" Požadujeme: - odpovídající vzdělání nebo praxi v kovoobrábění (vhodné i pro absolventy oborů mechanik seřizovač CNC strojů, nástrojař, případně dalších technických oborů) - práci ve třísměnném, případně nepřetržitém provozu - samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost Nabízíme: - stabilitu firmy s ...
Poptávám služby personální agentury
Hledám personalni agenturu, zamerenou na zajistovani pecovatelek o seniory
Hledáme pracovníka - seřizovač knihařské linky
Hledáme zaměstnance na pozici - seřizovač knihařské linky V1 Dlouhodobá praxe na stroji V1 podmínkou Mzda - 30 - 40 000 Kč Nástup ihned Místo výkonu práce - Blansko
Hledám hostesku na rozdávání letáků
Poptávám hostesku (symptickou, mladou, pohlednou dívku s aktivním a kladným přístupem k práci, věk max. 25 let) na rozdávání letáků (lokalita Praha výstaviště), 6 hodin práce denně, platím hotově 90,- Kč čistého/hodinu. termín: sobota, neděle 19.-20.3.2011 (od 9:00 nebo 10:00 hodin ráno)
PÁKISTÁN; Personální agentura
Khan Shipping & Trading (Pvt) Ltd je jednou z předních pákistánských agentur najímajících posádky a personálních agentur. KSTC je pákistánská agentura pro námořní posádky a zabývá se od počátku především náborem pákistánských námořníků pro zahraniční majitele lodí. Kompletní posádky dodané KSTC jsou v plném souladu s úmluvou S.T.C.W. '95 & ...
Hledáme obchodní zástupce
Hledáme nové aktivní obchodní zástupce, jsme česká společnost na trhu 15 let, lokalita - Praha. Nabízíme vysoké provizní ohodnocení od 50.000,- + 40% další následné provize, časová nezávislost. Praxe obchodního zástupce, prodejce vítána, solidní vystupování, chuť sdílet vize firmy.
NĚMECKO; Spolupráci v oblasti bezpečnosti
Pro školu obrany a protipirátské služby hledám spolupracovníky - 10 účastnic na televizní projekty; manažerky na vzdělávání o bezpečnosti. Dále dům, dvůr vhodný pro školu obrany.
Hledáme zaměstnance pro finanční sféru
Do dynamického kolektivu příjmeme mladé, sympatické a komunikativní tváře na pobočky v Liberci. Základní fixní plat 20.000 Kč, pravidelné bonusy od 3.000 Kč - 10.000 Kč za měsíc. Kompletní bezplatné zaškolení a kariérní růst, získání praxe ve finanční sféře. Pracovní doba Po - Pá, 6 hod. denně. Pozice vhodná i pro absolventy bez praxe.
Hledám  obchodního partnera
Obchodní partner (menší investor) - Poptávám obchodního partnera (menšího investora) pro již zpracovaný a odstartovaný slevový portál. Vysoká návratnost – efektivní reklama v rámci ČR – info do mailu.
Poptávám zaměstnání
Pokojská, pokladní, prodavačka, elektromechanička, doučování NJ, hlídání dětí, uklid.
Hledáme paní na hlídání školáka
Hledáme seriózní a spolehlivou paní na hlídání u nás doma a pravidelné vyzvedávání z družiny pro našeho šikovného a hodného syna (7 let). Máme zájem o dlouhodobou, přátelskou spolupráci. (Máme doma malé štěňátko, ideálně prosíme o jeho občasné venčení). Jsme z Mnichovic (Praha východ).
Poptáváme projektanta
Poptávka: Popis poptávky: Hledáme spolupracovníka na pozici Konstruktér / projektant může být i firma která se zabývá projekcí potravinářských provozů Pracoviště: částečně doma a částečně A -2004 Niederfelabrunní/Rakousko Požadujeme: SŠ nebo VŠ strojní, znalost NJ, RJ nebo AJ Požadavek je znalost práce v CAD programu / tvorba ...
Hledám práci nebo brigádu
Hledám práci nebo brigádu jsem spolehlivá, pracovitá, komunikativní, mám chuť se učit novým věcem.