Analýza rizik vlivu staré ekologické zátěže v k. ú. Vinary u Vysokého Mýta na podzemní vody
Předmětem plnění zakázky je realizace průzkumných prací a zpracování analýzy rizik v k.ú. Vinary u Vysokého Mýta na podzemní vody, CHOPAV Východočeská křídla a vodní tok Loučná
Svoz bioodpadu ve městě Hlinsko
Předmětem plnění této veřejné zakázky je svoz a nakládání s bioodpadem na území města Hlinska (k.ú. Hlinsko v Č., Blatno u Hlinska, Srní u Hlinska a Chlum u Hlinska)
Dokončení kanalizace Chroustovice, napojení části Městec, intenzifikace ČOV
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je realizace stavby "Dokončení kanalizace Chroustovice, napojení části Městec, intenzifikace ČOV Chroustovice".
Analýza rizik vlivu starých ekologických zátěží ve městě Chrudim na podzemní vody a vodní tok
Realizace průzkumných prací a zpracování analýzy rizik starých ekologických zátěží ve městě Chrudim na podzemní vody a vodní tok Chrudimka.
Svoz odpadů ve městě Hlinsko
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení komplexního nakládání s odpady na území zadavatele. Komplexním nakládáním s odpady se rozumí provádět na svůj náklad a nebezpečí nakládání se směsným komunálním, separovaným, velkoobjemovým, a nebezpečným odpadem na území zadavatele. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Poptávám výkup kovů
Chci se zeptat na ceny v Pardubickém kraji za výkup Cu, Al nebo Pb. Nastříháno cca na 5 cm. Děkuji
Poptávám likvidaci osobního auta
Dobrý den, chtěl bych se informovat co vše potřebuji k ekologické likvidaci osobního auta a odkud provádíte vlastní svoz. Za poskytnuté informace předem děkuji.
Poptávám výkup železného šrotu
Dobrý den, potřebovala bych zjistit 2-3 firmy, co se zabývají výkupem železa a železného šrotu v Chrudimi a okolí. Děkuji