Hledáme dodavatele barevných kovů
Jsme firma zabývající se výkupem barevných kovů v ČR, SK, DE a hledáme nové dodavatele. Především se specializujeme na použité slinuté karbidy, nástrojovou ocel, wolframové kaly a HSS (vrtáky, frézy, výstružníky.atd.) Chtěl jsem Vás touto cesto požádat zdali nemáte nějaké nadnormativní zásoby k prodeji, Popřípadě co a kolik. Nebo jestli ...
Výběrové řízení na dodavatele stavby pro projekt: „Kanalizace a ČOV Banín“
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba nové splaškové kanalizace a stavba nové čistírny odpadních vod pro 407 EO v obci Banín. V obci je vybudován vodovod, na který je připojeno 100% obyvatel a částečně dešťová kanalizace. Nová splašková kanalizace je navržena na celém zastavěném územní obce a bude sloužit k odvádění odpadních vod od ...
Poptáváme odpady z  PUR panelů
Poptáváme odpady z tepelněizolačních PUR panelů v síle 40, 60 a 100 mm v délkách 2.1 m a 2,8 m. Děkujeme Vám za nabídky.
Poptávám fotovoltaický systém pro RD
Dobrý den. Uvažuji o využití fotovoltaiky na svém rodinném domku. Domek má sedlovou střechu se sklonem na jih až jihozápad. Rád bych se dozvěděl více o provedení na klíč a také finanční náklady. Děkuji za případnou odpověd. Rejman
Poptáváme použité kolejnice
Hledáme spolehlivé dodavatele použitých kolejnic R50-R65 Zakázka č1: 25000MT měsíčně Celková velikost zakázky : 300 000MT Kontaktujte nás prosím skrz email s cenou za MT Děkuji
Kanalizace a ČOV Uhersko
Předmětem veřejné zakázky je dobudování a výstavba jednotné kanalizační sítě v Uhersku včetně v ČOV. Podrobnosti uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptáváme výrobky a odpad z tvrdokovu
Poptávámé SK-TK plátky břitové destičky, odřezky, průvlaky, špičky z tvrdokovu, kaly, monolity, tvrdokovové vrtáky, slinuté karbidy, monolitické útvary, útvary z tvrdokovu, sloučeniny wolframu a jakékoliv výrobky a odpad z tvrdokovu, nové i použité. Platba v hotovosti nebo on-line v KB, odvoz zajistíme na naše náklady. Vysoké výkupní ceny.
Poptáváme feroslitiny
Feroslitiny FEROSLITINY Poptáváme: feroslitiny: feromolybden, ferovanad, feroniob, nikl, kobalt a další speciální kovy.(FeMo,FeV,FeNb,FeW,Ni,SK-Tk platky.)Platba v hotovosti nebo on-line KB. Odvoz zajistíme na naše náklady.
Svoz a likvidace odpadů města Lázně Bohdaneč na období 2011 - 2016
Svoz a likvidace odpadů města Lázně Bohdaneč na období 2011 - 2016 včetně provozu sběrného dvora
Svoz odpadů ve městě Hlinsko
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení komplexního nakládání s odpady na území zadavatele. Komplexním nakládáním s odpady se rozumí provádět na svůj náklad a nebezpečí nakládání se směsným komunálním, separovaným, velkoobjemovým, a nebezpečným odpadem na území zadavatele. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Poptávám malou větrnou elektrárnu
Poptáváme malou větrnou elekrárnu okolo 1 - 3kW.
Poptávám měděný odpad
Poptávám odpadní Cu kabely
Poptávám realizací solárního ohřevu vody
Solární ohřev vody,kompl.nabídka včetně zapojení.Podmínka dotace zelená úsporám!!! Bojler 400-500l střecha šikmá,rod. dům,okr. Ústí /Orlicí.Cena do 80000kč.Realizace březen-duben 2010.
Poptáváme kovový odpad
Poptáváme jakýkoli kovový odpad včetně barevných kovů,vyžazené stroje,zařízení,kabely,elektromotory,elektrosoučástky,atd...Vítáno větší množství,doprava zajištěna,platba v hotovosti. Platí pro celou ČR i SR.
Poptávám výkup kovů
Chci se zeptat na ceny v Pardubickém kraji za výkup Cu, Al nebo Pb. Nastříháno cca na 5 cm. Děkuji
Poptávám odvoz fekálií
Poptávám vývoz septiku.
Poptávám likvidaci osobního auta
Dobrý den, chtěl bych se informovat co vše potřebuji k ekologické likvidaci osobního auta a odkud provádíte vlastní svoz. Za poskytnuté informace předem děkuji.
Poptáváme použité kovové sudy
Použité sudy Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám kovové odpady z tvrdokovu,niklu
Poptávám odpad z tvrdokovu SK-TK plátky nástrojovou ocel Od producentu odpadu z niklu a ferroslitin poptávám tyto základní komodity nikl a jeho slitiny feromolybden ferovanad feroniob ferowolfram kobalt, wolfram, tantal a další „speciální“ kovy a jejich slitiny PLATBA HOTOVĚ 10-10000kg/týden
Poptávám ceník výkupu barevných kovů
Dobrý den, zajímaly by mne ceny výkupu železa a barevných kovů.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám výkup železného šrotu
Dobrý den, potřebovala bych zjistit 2-3 firmy, co se zabývají výkupem železa a železného šrotu v Chrudimi a okolí. Děkuji
Poptávám odvoz fekálií
Poptáváme odvoz odpadních vod a fekálíí z RD z Březové nad Svitavou, PSČ 569 02
Poptáváme odkup plastového odpadu
Odkoupíme čistý vytříděný plastový odpad vhodný k dalšímu zpracování.
Poptáváme použité IBC kontejnery
Sběr a odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Zrepasujeme, vyčistíme, zlikvidujeme!