ON Mladá Boleslav - Služby ostrahy
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb ostrahy v areálu Oblastní nemocnice Mladá boleslav, a.s., nemocnice Středočeského kraje.
GŘ OL - zajištění fyzické ostrahy objektů
Předmětem zakázky je poskytování služeb souvisejících se zajištěním fyzické ostrahy majetku státu, se kterým má příslušnost hospodařit Vězeňská služba České republiky. Jedná se o střežení areálů ve Velkých Přílepech č.p. 274, okres Praha-západ; Vyšních Lhotách č.p. 234, okres Frýdek-Místek a Poštorné č.p. 1303, okres Břeclav.
Poptávám zabezpečení RD
Hledam profesionální a spolehlivou agenturu, která by dlouhodobě zajistila hlídání popř.zabezpečení rodinného domu v okrese Příbram.
Zajistění ostrahy objektů Národního zemědělského muzea
Předmětem plnění veřejné zakázky je ostraha čtyř objektů Národního zemědělského muzea (Praha, Kutná Hora, Čáslav, Hluboká nad Vltavou).
Poptáváme fyzickou ostrahu objektu
OSTRAHA OBJEKTU Poptáváme fyzickou ostrahu objektu včetně psího doprovodu o rozloze cca 10.000 m2 na 24hodinový provoz, 7 dní v týdnu. Areál se nachází v lokalitě okresu Mělník. Jedná se o oplocený areál provozovny sběru druhotných surovin. Podmínky spolupráce dohodou.
Hledáme spolupráci s bezpečnostní agenturou
Hledáme bezpečnostní agenturu s celorepublikovou působností na spolupráci při vyhledávání odcizených vozidel. Naše společnost zajišťuje webový dispečink v součinnosti s GPS monitorovacím systémem. Nabízíme spolupráci agentuře, která napojí náš systém na svůj PCO. A zajistí výjezdovou službu v případě odcizení vozidel.
Hledáme pracovníka pro ostrahu
Dobrý den, hledám ostrahu stavebních strojů na akci R6 Lubenec- Bošov. Stroje parkují v Lubenci, ostraha by byla třeba od večera (cca 12hod., pokud se nebude pracovat o víkendech, tak so,ne 24 hod, vč.svátků). Termín je od pondělí 12.7. na dobu cca 3měsíců, podle práce i déle. Děkuji a pokud by jste neměli zájem a věděli o někom, tak bych si ...
Poptáváme služby bezpečnostní agentury
Pro sportovně-kulturní akci v okrese Mladá Boleslav v červnu tohoto roku hledáme bezpečnostní službu pro dozor po dva večery nad probíhající zábavou. Jedná se o 5 - 8 osob na večer resp. noc.
Hledáme agenturu s bodyguard servisem,leden
Hledáme agenturu zabývající bodyguard servisem na leden roku 2007.