Revitalizace historického jádra města Slaný
Předmětem plnění je dodávka stavebních, montážních a řemeslných pací a dodávek spojených s provedení revitalizace historického jádra města Slaný - Husovy ulice.
Kámen a světlo - revitalizace interiéru chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře
Provedení stavebního díla „Kámen a světlo“ - revitalizace interiéru chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře. Bližší popis předmětu veřejné zakázky bude uveden v projektové dokumentaci, doplněné o výkaz výměr a soupis prací a dodávek, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Restaurování a oprava vnějšího pláště, úsek 5B, chrám sv. Barbory, Kutná Hora
Předmětem zakázky je kompletní realizace restaurátorských prací. Jedná se zejména o restaurování kamene a sochařské výzdoby, restaurování okenních vitrají, restaurování oken a dveří, restaurování mříže, restaurování omítek a související práce jako lešení atd.
Poptávám louhování nábytku
Hledám firmu, která se zabývá louhováním nábytku. Potřebuji vylouhovat staré dřevěné dveře. Ideálně Mladá Boleslav a okolí.
Restaurování a oprava vnějšího pláště, úsek 5B, Chrám sv. Barbory, Kutná Hora
Předmětem zakázky je kompletní realizace restaurátorských a ostatních prací. Jedná se zejména o restaurování kamene a sochařské výzdoby, restaurování okenních vitrají, restaurování omítek, restaurování oken a dveří, restaurování mříže a související práce jako lešení a ostatní práce, které jsou uvedeny ve výkazu výměr.
Rekonstrukce zámku Buštěhrad
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce zámku Buštěhrad. V budoucnu by měl být zámek společenským a kulturním centrem města i regionu. Důležitým záměrem je památkově důsledná obnova, která bude patřičně respektovat a prezentovat autenticitu objektu a bude usilovat o památkově vhodné skloubení nové funkce se zámeckými prostorami. Blíže viz Výzva ...
Rekonstrukce a dostavba Dusíkova divadla  II. etapa
Předmětem veřejné jsou stavební práce na II. etapě rekonstrukce a přístavby kulturní památky, a to Dusíkova divadla v Čáslavi, okres Kutná Hora, Středočeský kraj. Budova je kulturní památkou, zapsanou v Ústředním seznamu kulturních památek ČR.
Rekonstrukce Dusíkova divadla v Čáslavi I. etapa
Předmětem veřejné jsou stavební práce na rekonstrukci kulturní památky, a to Dusíkova divadla v Čáslavi, okres Kutná Hora, Středočeský kraj. Budova je kulturní památkou, zapsanou v Ústředním seznamu kulturních památek ČR.
Poptávám zrestaurování nástěnných hodin
Poptávám zrestaurování nástěnných kyvadlových hodin( pendlovek) na péro s půlhodinovým zvoněním.
Říčany - zřícenina hradu - konservace zbytků donjonu
Oprava hradní věže - konservace zbytků donjonu.
Poptáváme restaurátorské firmy
Hledáme z řad restaurátorů či restaurátorských společností zprostředkovatele, který by byl výhradním obchodníkem našeho výrobku Tradical pro Prahu. Bližší informace po informativní schůzce.