Vodovod Količín
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s výstavbou vodovodu pro veřejnou potřebu v Holešové - místní část Količín. Bližší popisy stavebního řešení jsou uvedeny v projektové dokumentaci stavby, která tvoří součást zadávacích podmínek.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Chvalčov a části k.ú. Chvalčova Lhota
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Chvalčov a části k.ú. Chvalčova Lhota včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
Vodovod Količín
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s výstavbou vodovodu pro veřejnou potřebu v Holešové - místní část Količín. Bližší popisy stavebního řešení jsou uvedeny v projektové dokumentaci stavby, která tvoří součást zadávacích podmínek.
Vodojem Březnice – nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nového zemního vodojemu 2x60m3, přípojky NN, příjezdové polní cesty k VDJ, propojovacích potrubí, odpadu, oplocení. Stavba vodojemu zvýší zabezpečenost v dodávce pitné vody, zlepší tlakové poměry v síti a zajistí dostatečné množství vody při požáru.
Rekonstrukce ÚT a kanalizace - 107 bytových jednotek
provedení stavebních prací spočívajících v rekonstrukci kanalizace a ÚT u 107 bytových jednotek na adrese Osvoboditelů 3778, Zlín.
Poptávám výměnu dlažby v koupelně
Poptávám řemeslníka, který by byl schopen opravit 2 roky starou podlahu ve zrekonstruované koupelně. Obkladač při rekonstrukci špatně namíchal lepidlo na podlaze a ta celá vypraskala. Je tedy zapotřebí vysekat původní dlažbu (ideálně bez poškození stěn, které jsou také obloženy) a znovu položit. Výměra dlažby v koupelně cca 3m2. Předem děkuji za ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Jarohněvice
Předmětem plnění je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Jarohněvice včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Babice u Uherského Hradiště
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Babice u Uherského Hradiště, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí, ve znění pozdějších předpisů. ...
Dodávka inteligentní elektroinstalace
Předmětem tohoto zadávacího řízení je dodávka inteligentní elektroinstalace.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Chvalčov a části k.ú. Chvalčova Lhota
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Chvalčov a části k.ú. Chvalčova Lhota včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. a vytyčení a označení pozemků v terénu.
Poptávám realizaci skleněné příčky v kanceláři
Poptávám nacenění skleněné příčky v kanceláři o rozměrech 3,55m X 2,44m (š X v), včetně prosklených dveří a všech potřebných spojovacích, ukotvovacích materiálu a montáže. Jedná se nám hlavně o odhlučnění, ale zároveň i prosvětlení pracovišť.
Poptávám zhotovení dřevoplastové podlahy na terasu
Poptávám zhotovení dřevoplastové podlahy na terasu cca 50m. Starý Hrozenkov Zlínský kraj
Poptávám montáž plynového kotle
Poptávám montáž plynového kotle, prosím o cenovou nabídku závěsného plynového kotle s průtokovým ohřevem TUV, včetně montáže na všechny přípojky. Dále posouzení komínu a případné vyvložkování. Výška cca 11m a je 2x zalomený - 45° a uvedení do provozu s revizní zprávou.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Velký Ořechov
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Velký Ořechov, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí, ve znění pozdějších předpisů. Návrh KoPÚ bude zpracován tak, ...
Cyklostezky Bečva – Vlára – Váh na území obcí Hornolidečska I. etapa
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je vybudování I. etapy cyklostezky Bečva-Vlára-Váh na území obcí Hornolidečska (Ústí, Leskovec, Valašská Polanka a Lužná). Celková délka budované cyklostezky je 9124,7 m a povede přes katastry čtyř obcí. Jednotlivé úseky se budou lišit co do parametrů a technických specifikací dle místních podmínek. Část ...
Poptáváme studnařské práce
Z nedostatku vody potřebujeme prohloubit studnu cca 2 až 4m. Studna je kopaná. Lokalita v okrese Kroměříž, Zdislavice. Prosím o zaslání cenové nabídky na e-mail.
Poptávám podlahářské práce
Poptávám cenovou nabídku na: Dřev. vlysy 616 m2 dřevěná podlaha, vlysy-dub masiv ~70/135/22mm - 1. třída jakosti - povrchová úprava kvalitní olej pro vysoká zatížení - pokládka do rybiny (stromečku) - sokl dřevěný, masiv, v=100mm" 22,0" - materiál bude vybrán investorem na základě předložených vzorků - alt. vysokozátěžový ...
Poptávám vyšití loga na plátno
Poptávám vyšití loga na plátno. Prosila bych pro svou vnučku, která studuje v Londýně na universitě vyšít na plátno logo, text. Velikost asi 30 x 20 cm, barvy, tvar písma a ostatní ponechávám na vás. Děkuji Švachová Vojtěška.
SEZ, sanace nesaturované zóny v areálu mopas a.s. Holešov
Předmětem této veřejné zakázky je provedení činností dle projektové dokumentace s názvem „Aktualizace projektové dokumentace sanace nesaturované zóny v areálu společnosti mopas a.s.“, zpracované v listopadu 2018 společností ENVIprojekt CZECH s.r.o., která je přílohou č. 3 ZD.
Hledáme svářeče ocelových konstrukcí
Hledáme svářeče ocelových konstrukcí v Hulíně.
Poptávám studnařské práce
Poptávám studnařské práce. Dobrý den chtěl bych se na Vás obrátit s žádosti o provedení konzultace a případné kalkulace vrtané studny. Jednalo by se o vrtanou studnu v městě Karolinka na adrese Raťkov 465. GPS 49.3606686N, 18.2445394E parcelní číslo 4215/1 Děkuji za Vaše zpětné kontaktování s pozdravem Varyš Alan..
Poptáváme pronájem jeřábu
Poptáváme pronájem stacionárního jeřábu na stavbu do Kroměříže. Můžete nám nabídnout jeho služby nebo nám někoho doporučit? V příloze Vám zasílám obrázek s popisem, co bychom potřebovali. Výška jeřábu 20 m a délka 25 m, aby unesl břemeno o váze 1 tunu. Pronájem by byl na 2 měsíce (leden, únor 2018). Prosím o cenovou nabídku včetně montáže a ...
Provedení fotovoltaické elektrárny
Předmětem plnění je kompletní zajištění dodávky, montáže a zprovoznění fotovoltaické elektrárny a baterie o využitelné kapacitě min. 270 kWh. Dojde k instalaci bateriové akumulace, do které bude ukládána energie vyrobená z nově pořizované FVE a již zprovozněné kogenerační jednotky, která je ve vlastnictví zadavatele.
Správa a údržba veřejného osvětletní města Rožnov pod Radhoštěm
Předmětem veřejné zakázky je správa, revize, opravy a údržba veřejného osvětlení, slavnostního osvětlení objektů, přisvětlení přechodů pro chodce, vánočního osvětlení, světelného signalizačního zařízení, městských hodin a parkovacích automatů v místě plnění veřejné zakázky. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 1 ...
Hledáme výrobce šál pro pravidelné zásobování
Hledáme výrobce šál pro pravidelné zásobování, (viz příloha) s možností vytvoření vlastního designu.