Dělení materiálu laserem, plazmou nebo plynem
Cílem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy s jedním účastníkem pro kažou část veřejné zakázky dále specifikovaného předmětu plnění na období 12 měsíců od podpisu rámcové smlouvy podle aktuálních potřeb zadavatele, nebo do vyčerpání finančních rámců jednotlivých částí veřejné zakázky. Předmětem veřejné zakázky je provedení řezání ...
Demolice objektu č. p. 6 v obci Kunín
Předmětem veřejné zakázky je demolice budovy bývalého pivovaru/lihovaru v obci Kunín. V rámci demoličních prací dojde k demontáži všech konstrukcí 2. a 3. nadzemní podlaží a převážné části 1. nadzemního podlaží a také všech schodišť kromě venkovního schodiště do sklepních prostor. Sanace sklepních prostor spočívá především v provedení ...
Správa a údržba veřejného osvětlení ve městě Odry a jeho místních částech
Předmětem plnění veřejné zakázky je správa a údržba veřejného osvětlení ve městě Odry a jeho částech v souladu se zadávacími podmínkami. Vzhledem ke končící smlouvě s nynějším dodavatelem zajišťujícím správu a údržbu veřejného osvětlení je potřeba zajistit tyto služby na další období. Z toho důvodu je nezbytně nutné pro chod města zajistit ...
Tryskání a rovnání dílů II
Tryskání a rovnání dílů II
Dělení materiálu laserem nebo plazmou
Dělení materiálu laserem nebo plazmou
Poptávám luxusní kabát z jemné kůže
Poptávám luxusní kabát z jemné kůže, XL, v černé barvě s trochou lesku.
Komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Jeseník nad Odrou
Vypracování KPÚ v katastrálním území Jeseník nad Odrou. Rozsah 940 ha.
Poptávám instalatérské práce
Hledám instalatéry na provedení vnitřního rozvodu vody, kanalizace, plynu a ústředního topení v bytovém domě v centru města Nového Jičína.
Poptávám zakázkovou výrobu ložnice
Výrobu ložnice podle vlastního návrhu včetně montáže v obci Studénka okr. N.Jičín
2D seismický průzkum PZP Štramberk
2D seismický průzkum na podzemním zásobníku plynu Štramberk
Rekonstrukce muzea v Bílovci, reg. č. CZ. 1.10/2.2.00/05.00784 - modernizace výstavních expozic
Předmětem plnění této veřejné zakázky je uzavření smluv s jedním uchazečem na jednotlivé části této veřejné zakázky specifikované v této zadávací dokumentaci. Uchazeči, se kterými budou uzavřeny smlouvy, budou pro město Bílovec (dále jen „zadavatel“) realizovat modernizaci výstavních expozic Muzea v Bílovci. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na ...
Modernizace CZT Kopřivnice
Předmětem veřejné zakázky je modernizace centrálního zásobení teplem v Kopřivnici. Modernizace kotelny na výkon 33 MW, výstavba cca 17 km rozvodů a cca 230 předávacích stanic. Součástí plnění je i kogenerační jednotka.
Modernizace CZT Kopřivnice
Předmětem veřejné zakázky je modernizace centrálního zásobení teplem v Kopřivnici. Modernizace kotelny na výkon 33 MW, výstavba cca 17 km rozvodů a cca 230 předávacích stanic. Součástí plnění je i kogenerační jednotka.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Děrné - dodatečné služby
Navýšení prací rozšířením obvodu pozemkové úpravy.
Poptáváme švadleny
Hledáme 5-10 šikovných švadlen (samostatně nebo v dílně) pro realizaci našich zakázek - šití lehké pracovní konfekce. Zboží dostanete nastřižené s pracovními postupy a vzorky. Vysoké odměny dle délky spolupráce, kvality a plnění termínu. Morava, západní Slovensko, kontakt 737454253.
Výdejna jídel ZŠ TGM v Bílovci
Předmětem veřejné zakázky je realizace úprav pro umístění jídelny s výdejnou jídla včetně vybavení gastrozařízením a odlučovačem tuků v objektu základní školy na ul. Ostravské č. p. 658.
Poptávám opravu střechy
Požadavek na demontáž stáv.lepenkové krytiny na ploché střeše, položení nové lepenky, vč. oplechování komínu a výměna krajové dřev.lišty. Rozměry ploché střechy: 12,00 m x 4,00 m. Nutno vidět!
Modernizace ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou komplexní služby a dodávky podle specifikace a projektové dokumentace. Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace školního nábytku a vybavení (včetně audio a sw vybavení) a s tím související stavební práce (instalace rozvodů, kabeláže, malířské práce aj.) v 1 kombinované učebně a kabinetu a 1 jazykové ...
Poptávám dodávku a montáž dřevěných parket
Poptávám dodávku a montáž dřevěných parket do pěti místností o celkové výměře 143 m2 včetně povrchové úpravy bezbarvým lakem a lišt. Vyrovnání podkladu není nutné. Prosím o cenovou kalkulaci. Termín montáže - konec října. Místo - Frenštát p/R. Prosím pouze emailová komunikace. Děkuji za nabídky
Základní škola Mošnov č.p. 133 - rekonstrukce a přístavba
Jedná se o provedení kompletní rekonstrukce základní školy, včetně zateplení a přístavbu mateřské školky v Mošnově. Dále budou provedeny okolní terénní úpravy zpevněných ploch, venkovní oplocení areálu, přípojka vody a přípojka kanalizace.
Energetické úspory budov občanské vybavenosti města Nového Jičína
Jedná se o výměnu oken a dveří, zateplení obvodových stěn a střešních plášťu u škol na ulici Komenského 66 a 68.
Komplexní pozemková úprava v k.ú.Mankovice - dodatečné služby
Potřeba vytyčení vlastnických hranic pozemků.
Zateplení vybraných objektů nemocnice s poliklinikou v Novém Jičíně
Bude provedeno zateplení vnějšího obvodového zdiva budov, dojde také k zateplení zdiva pod terénem, vyměněny budou výplně otvorů (okna, dveře), nově vyměněná okna se ponechají, všechny vnější parapety budou nové. Blíže v ZD.
Revitalizace zahrad MŠ Kamarád
Revitalizace zahrad spočívá v dodávce a instalaci nových, převážně atypických herních prvků, demontáži starých nevyhovujících herních prvků, úpravách stávajících a vybudování nových zpevněných ploch a teras, obnově oplocení, terénních úpravách dvou zahrad o rozloze dohromady cca 0,63 ha, odstranění starých a vysázení nových dřevin.