Poptávám výrobu dřevěných prkének
Dobrý den, měla bych poptávku na výrobu dřevěných prkének, klasických i ozdobných. Převážně k podávání pokrmů.
Zkvalitnění infrastruktury pro vzdělávání v ZŠ Dr. M. Horákové v Kopřivnici
Předmětem plnění veřejné zakázky na stavební práce je kompletní realizace stavby „Zkvalitnění infrastruktury pro vzdělávání v ZŠ Dr. M. Horákové v Kopřivnici“, v rozsahu stanoveném projektovou dokumentací zhotovenou autorizovaným technikem, Petrem Billem, projektování elektrických zařízení, Fulnecká 109, Hladké Životice, IČ: 49572491, č.zak. ...
Stavební úpravy piaristického kláštera – III. etapa – I. nadzemní podlaží
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy, které zahrnují zejména obnovu povrchových úprav včetně restaurování maleb a venkovních fasád, novou elektroinstalaci slaboproud i silnoproud, vzduchotechniku, zdravotechniku, dodávku a instalaci audiovizuální techniky.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Ženklava
Vypracování KPÚ v k.ú. Ženklava včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 950 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Sedlnice
Vypracování KPÚ v k.ú. Sedlnice včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 1220 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Jistebník
Vypracování Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Jistebník včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 1300 ha.
Revitalizace BD - Kopřivnice JIH - Sanace a izolace sklepních prostor v bytových domech č.p. 1132
Předmětem veřejné zakázky je sanace a izolace sklepních prostor v bytových domech č.p. 1132 - 1134 na ulici Štramberská a č.p. 1139 - 1146 na ulici Alšova v Kopřivnici.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Fulnek
Vypracování KPÚ v k.ú. Fulnek včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 220 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Děrné
Vypracování KPÚ v k.ú. Děrné včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 840 ha.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Stachovice
Vypracování KPÚ v k.ú. Stachovice včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 685 ha.
Revitalizace bytových domů v Kopřivnici - rekonstrukce výtahů
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce 11 ks výtahů v bytových domech Alšova 1139 - 1146 a Štramberská 1132 - 1134 v Kopřivnici. Stavební práce spočívají zejména: v demontáži stávajících výtahů, dodávce a montáži nových výtahů včetně dopravy, zajištění všech zkoušek a revizí a provedení veškerých souvisejících výpomocných prací (natěračské ...
Poptávám lakovnu pro nátěr plechů
Poptávám lakovnu pro nátěr ocelových plechů barvou s vysokým obsahem izopropylalhoholu (vysoce hořlavé až výbušné).
Domov pro seniory v Kopřivnici - Dostavba stravovny, I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na zhotovitele stavby „Domov pro seniory v Kopřivnici – Dostavba stravovny, I. etapa“ podle projektové dokumentace zpracované obchodní firmou MORAVIA CONSULT Olomouc a.s. se sídlem Olomouc, Legionářská 8, PSČ 772 00 z 01/2010 (zakázkové číslo 09-107-234-PK). Předmětem plnění veřejné zakázky je rovněž ...
Poptávám ruční výkopové práce
Ruční výkop pro uložení kanalizační roury o průměru 11 cm a délce 28 m. Hloubka od 120 cm a spádem o 2 cm na každý další metr. Ručně, neboť se jedná o osázenou zahradu a použití mechanismu je nemožné.
Poptávám izolaci vlhkého zdiva
Poptávám podřezání stávající vlkého zdiva na rodinné usedlosti v Bernarticích nad Odrou postavené v r. 1865. Jedná se o cihelné a smíšené zdivo tl. 650 mm v celkové délce cca 100. Prosím o nabídky.
Poptávám rozpočet na vyrovnání podlah v RD
Dobrý den, potřebuju zdarma cenový návrh na vyrovnání podlah v rozmezí 0,5-7cm, je to rekonstrukce rodinného domu cca dvougenerační cca 10 místností. POZOR: Jenom pro firmy severomoravský kraj
Poptávám zateplení staršího RD
Poptávám zateplení staršího RD. Nejvyšší bod budovy je cca 7m celková plocha pro zatelení je cca300m2. materiál polystyren 150mm Dům je v Jeseníku nad Odrou.
Poptávám nátěr střechy
Hledám firmu OSVČ, PRÁVNICKOU OSOBU, která natře střechu v obci Lichnov( štíty, podbití) u rodinného domku.Firma by měla být z Frenštáu a okolí , ev. z Kopřivnice a okolí.
Poptáváme digitální satelitní rozvody pro SVJ
Poptávka – Společenství vlastníků jednotek (SVJ) domu č.p. 947-946 na ul. Školní v Kopřivnici vyhlasuje výběrové řízení na vybudování Digitálního satelitního rozvodu,rozvodu pro pozemní digitální vysílání+FM rádio,vybudování kamerového systému,příprava rozvodu na internet a následné napojení. Charakteristika poptávky. Jedná se o 3 patrový ...
Poptávám stavební dokončovací práce
Hledám firmu na dokončení hrubé stavby. Je třeba dodělat vodu, plyn, topení, odpady, izolace,etc.
Poptáváme výrobu infrasauny
Poptávám výrobu infrasauny. Nový Jičín a okolí.
Poptávám vrtání otvorů do hliníku
Poptávám vrtání otvorů s velkou přesností v AL rámech o rozměrech 1700x2000mm.Rámy jsou prohlé na délku do velkého rádiusu. Výkresovopu dokumentaci zašlu po predchozí domluvě. Doporučená výroba na 5D AXE. Produkce 40ks 2010, 80Ks 2011 .
Poptávám příhradové dřevěné vazníky
Dobrý den Poptávám výrobu a montáž příhradových dřevěných vazníku na sklad o rozměru 6.5m x 12,5m. Výška věnce je 2,5m. terén v okoli rovný . Příjez bezproblemový pro jakékoliv vozidlo. Místo Frenštát. Spěchá Jakubek
Poptávám zateplení fasády
Prosím o vypracování orientační nabídky na zateplení fasády,podklad hladká omítka s nátěrem,cca 70 metru čtverečních,zateplení polyuretanem.
Poptávám výrobu ocelových trnů do klik
Hledám dodavatele pro výrobu ocelových trnů do AL klik. Požaduji protahování čtyřhranných otvorů 8x8, 9x9, 10x10. Nástroje na protahování dodám.