Celouniverzitní zakázka na pojišťovacího zprostředkovatele pro Univerzitu Karlovu
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služeb pojišťovacího zprostředkovatele. Veřejná zakázka je vyhlášena jako celouniverzitní zakázka, tzn., že předmět plnění veřejné zakázky bude zadavatel pořizovat pro sebe, fakulty a součásti. Podrobněji specifikováno v zadávací dokumentaci.
Pojištění exponátů a uměleckých děl výstavy Alberto Giacometti
Předmětem veřejné zakázky je pojištění uměleckých děl pro výstavu Alberto Giacometti, která se bude konat od 18. července 2019 do 1. prosince 2019 v Národní galerii v Praze ve Veletržním paláci. Pokračování v II.2.4) Popis zakázky.
Pojištění majetku a pojištění odpovědnosti za škodu pro VZP ČR
Předmětem veřejné zakázky jsou pojišťovací služby na dobu neurčitou s počátkem od 1.1.2020, spočívající v pojištění majetku zadavatele a pojištění odpovědnosti zadavatele za škodu (veřejná zakázka není rozdělena na části dle ustanovení § 35 ZZVZ).
ÚJOP - Zdravotní pojištění zahraničních studentů
Předmětem plnění je zdravotní pojištění zahraničních studentů Ústavu jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy. a) náklady na komplexní zdravotní péči a související asistenční služby na území České republiky a Schengenského prostoru, b) náklady nutné a neodkladné zdravotní péče poskytnuté pojištěnému na území České republiky Schengenského ...
Úrazové pojištění členů sportovních svazů
Předmětem této veřejné zakázky je úrazové pojištění členů sportovních svazů (nikoli profesionálních sportovců). Součástí předmětu veřejné zakázky je i správa pojištění. Podrobná specifikace pojištění je uvedena v příloze č. 2 zadávací dokumentace, jež je v plném rozsahu uveřejněna na profilu zadavatele.
Pojištění vozidel v resoru MZe
Předmětem veřejné zakázky je pojištění vozidel a všech dalších vozidel, která budou zadavatelem nebo pověřujícími zadavateli v průběhu trvání smluvního vztahu s vybraným dodavatelem nově pořízena, a poskytování dalších souvisejících služeb.
Pojištění majetku, pojištění odpovědnosti a pojištění cestovních zavazadel
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění majetku, odpovědnosti a pojištění cestovních zavazadel pro roky 2019 - 2023. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pojišťovací služby pro ČZU - majetek a odpovědnost
Pojištění majetku a odpovědnosti ČZU
Pojištění motorových vozidel Ministerstva obrany
Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel resortu MO na roky 2019-2021, na které se dle zákona č.168/1999 Sb., pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů ve znění pozdějších předpisů vztahuje povinnost uzavřít Pojistnou smlouvu o pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou ...
Poptávám pojištění nemovitostí
Hledám pojištění pro naše byty a jiné prostory. Je nutné vypracovat nejvhodnější pojištění na byty a další objekty. Informace dodáme zájemcům. Historie zájemce a praxe nutná.
Krátkodobé a dlouhodobé zdravotní a úrazové pojištění v zahraničí
Účelem této veřejné zakázky je zajištění pojištění osob zaměstnaných nebo spolupracujících s neziskovou organizací, která má pobočky a pracoviště v různých státech světa.
Zdravotní pojištění pro zaměstnance v zahraničí
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění zdravotního připojištění pro zaměstnance v zahraničí v souladu s ustanovením § 53 zákona č. 150/2017 Sb., zákon o zahraniční službě a o změně některých zákonů (zákon o zahraniční službě).
FN Motol - pojištění majetku
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pojišťovacích služeb po dobu 60 měsíců
Pojištění odpovědnosti zadavatele za škodu, pojištění letecké odpovědnosti zadavatele za škodu
1) Pojištění právním předpisem stanovené povinnosti pojištěného nahradit škodu nebo újmu na majetku, zdraví, či životě třetích stran, včetně finančních škod v souvislosti s činnostmi zadavatele, pro které má živnostenské oprávnění nebo jiné oprávnění k činnosti v souladu s obecně závaznými právními předpisy. 2) Pojištění právním předpisem ...
Zdravotní pojištění pro zaměstnance v zahraničí
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění zdravotního připojištění pro zaměstnance v zahraničí v souladu s ustanovením § 53 zákona č. 150/2017 Sb., zákon o zahraniční službě a o změně některých zákonů (zákon o zahraniční službě).
Pojištění majetku a odpovědnosti
Předmětem veřejné zakázky je živelní pojištění, pojištění pro případ odcizení, pojištění pro případ vandalismu, pojištění strojů, pojištění elektronických zařízení, pojištění živelního přerušení nebo omezení provozu, pojištění strojního přerušení nebo omezení provozu, pojištění odpovědnosti za újmu a pojištění odpovědnosti při přepravě. Bližší ...
FN Motol - pojištění odpovědnosti poskytovatele zdravotních služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pojišťovacích služeb po dobu 60 měsíců v souladu se zadávací dokumentací.
Havarijní pojištění vrtulníku LS PČR na rok 2018-2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění poškození, zničení nebo ztráty 1 kusu vrtulníku lehké hmotnostní kategorie EC 135T2+, které se vztahuje i na škody způsobené technickému personálu, zdravotnické posádce a pacientům, záchranářskému týmu, záchranářům či zachraňovaným osobám, pokud se tyto osoby neúčastní na řízení a obsluze pojištěného ...
Pojištění majetku, odpovědnosti za újmu a motorových vozidel VTÚ,s.p.
Pojišťovací služby spojené s pojištěním majetku, odpovědnosti za újmu a motorových vozidel.
Úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti
Úrazové pojištění členů a účastníků akcí, pojištění obecné odpovědnosti a z provozní činnosti, pojištění odpovědnosti zaměstnance, pojištění nemajetkové újmy
Pojištění majetku, odpovědnosti a vozidel pro Želivskou provozní
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění majetku, odpovědnosti za škodu/újmu a pojištění vozidel zadavatele.
Pojištění vozidel SŽDC 2017 – 2021
Předmětem plnění sektorové veřejné zakázky je uzavření pojistné smlouvy (případně dvou pojistných smluv) pro veškerá vozidla provozovaná zadavatelem na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla dle zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, ve znění pozdějších předpisů , na doplňková pojištění v rámci ...
Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem letadel, havarijní pojištění letadel
Předmětem pojištění je pojištění škod na majetku a zdraví třetích osob způsobených provozem letadla a pojištění poškození, zničení nebo ztráty letadla (all risk báze).
Pojištění Centra služeb pro silniční dopravu
Předmětem bude pojištění nemovitého majetku, movitého majetku, pojištění odpovědnosti za újmu a pojištění motorových vozidel zahrnující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla („povinné ručení“) a havarijní pojištění.
Cestovní pojištění
Předmětem pojištění je pojištění, které poskytuje pojistnou ochranu pro události související s cestováním zaměstnanců zadavatele a jiných zadavatelem vybraných osob (tuzemských i zahraničních), a to zejména v rozsahu pojištění léčebných výloh, asistenčních služeb a odpovědnosti za škodu na zdraví a majetku třetích osob.