Centrální pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Písek a jeho organizací
CENTRÁLNÍ POJIŠTĚNÍ MAJETKU A ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU MĚSTA PÍSEK A JEHO ORGANIZACÍ
Pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění vybraného nemovitého a movitého majetku Jihočeského kraje
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky na služby je pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění vybraného nemovitého a movitého majetku Jihočeského kraje od 1.8.2011.
Pojištění čtrnácti kusů nízkopodlažních trolejbusů
Uzavření pojistných smluv mezi zadavatelem jako pojištěným a uchazečem jako pojistitelem pro pojištění: 1. pojištění čtrnácti kusů trolejbusů na rizika havarijní, 2. pojištění čtrnácti kusů trolejbusů na riziko odpovědnosti z provozu vozidel. Bližsí vymezení zakázky obsahuje zadávací dokumentace.
Výběr pojistitele na pojištění majetku a odpovědnosti Města Tábor
Pojištění majetku a odpovědnosti Města Tábor
Pojištění majetku a odpovědnosti města Strakonice
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření pojistné smlouvy pojištění majetku a odpovědnosti města Strakonice v rozsahu a za podmínek vymezených v zadávací dokumentaci.
Poptávám pojišťovací služby
Poptávám nabídku povinného ručení + havarijního pojištění (Allrisk) pro vůz Toyota RAV4 do provozu 12/03, běžný provoz, 1988ccm, 110kW, současná cena vozu 300.000, - platba roční, limit PR nižší, spoluúčast HP = 5% (5000.-), bonus = 0 (zatím jsem neprodal stávající vůz, ale cca 50 měsíců bez nehody), zabezpečení není, fyzická osoba, muž, věk 36 ...
Poptávám zpracování nabídky na pojištění
Dobrý den, rád bych znal rámcovou nabídku výše pojistného a pojistných podmínek pro případ pojištění profesní odpovědnosti při výkonu advokaci ve společnosti s ručením omezeným, jejíž společníci jsou 2 advokáti. Nabídku prosím vypracujte na min. pojistný limit 50 mil. Kč na každého z advokátů. Společnost prozatím neexistuje, bude zapsána do OR ...