Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele ( výrobků, zboží nebo služeb ): hledáme schopné dodavatele různého zajímavého zboží do internetového obchodu - zboží musí být odesláno do 2-3 dnů k nám (Brno), nebo do týdne přímo k zákazníkovi ( preferováno ), výrobce nebo dodavatele zboží či výrobků, máme zájem i o drobné tuzemské výrobce, nabízíme trvalou spolupráci z naší ...
Poptávám ND ke gramofonu
Poptávám talíř na gramofon Tesla NZ420
Poptávám VO designových doplňků
Poptávám prodejce moderních konferenčních stolků a držáků a stojanů pro LCD TV a vše k tomuto příslušné. Pouze velkoobchodní prodejci nebo dovozci. Dále take DESIGNOVÉ doplňky pro domácnost pro prodej na Eshopu. Děkuji Dvořák
Poptáváme dodávky MP přehrávačů
Poptáváme dodavatele MP3 a MP4 přehrávačů jakýchkoliv značek se zajištěným servisem a zárukou v ČR (stačí u dodavatele). Jednorázové i dlouhodobé odběry. Jakékoliv množství, záleží na cenových podmínkách. Poptávka pro stabilní českou společnost.
Poptáváme dodavatele GPS produktů
Poptáváme dodavatele GPS navigací a ostatních GPS produktů jakýchkoliv značek se zajištěným servisem a zárukou v ČR (stačí u dodavatele). Jednorázové i dlouhodobé odběry. Jakékoliv množství, záleží na cenových podmínkách. Poptávka pro stabilní českou společnost.
Poptávám LCD televizor zn. LG
Poptávám televizor LCD LG32LG7000
Sháním DVD přehrávač
Poptávám DVD přehrávač zvládající divX v ceně kolem 700 Kč
Poptávám DVD rekordér zn. Panasonic
Poptáváme DVD rekordér, konkrétně Panasonic DMR-EX87EP-K.
Poptávám opravu gramofonu Tesla
Poptávám opravu gramofonu Tesla Litovel typ NZC 300
Poptávám opravu strojku na stříhání psů
Poptávám pozáruční servis stříhacího strojku Moser pro psy
Poptávám radiopřehrávač Hyundai s CD
Poptávám rádiopřehrávač s CD - Hyundai RC 406 RETRO (viz http://radiomagnetofony.heureka.cz/hyundai-rc-406-retro/). Koupím nový nebo krátkodobě používaný v perfektním stavu. P.S. Těžko se shání.
Poptávám hnací řemínky pro elektroniku
Sháním hnací řemínek pro lineární gramo SG-35H serie 20704122 a hnací řemínek pro magnetofon B 70 ANP 260 serie 440920.
Poptávám přenosné retro rádio Roadstar
Sháním přenosné retro radio s CD přehrávačem - Roadstar HRA-1500 CD Dá se ještě někde objednat ? V e-shopech je toto zboží dočasně nedostupné, nebo už není v nabídce.