UTB - Dynamický nákupní systém na tonery
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky originálního spotřebního materiálu pro tiskárny a kopírovací zařízení (tonery, cartridge, válce, inkoustové náplně, odpadní nádobky a ostatní příslušenství) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
UTB - Dynamický nákupní systém na výpočetní techniku
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka výpočetní techniky (zejména počítače, notebooky, tablety) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Pořízení serveru a diskového pole
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 ks nového serveru a 1 ks diskového pole (nebyly předmětem odpisů) a to včetně dopravy, uvedení zařízení do provozu a jeho vyzkoušení, vše v místě plnění zakázky.
PODHORAN LUKOV a.s. – Dodávka technologie pro snížení emisí TZL z dřevovýroby v Držkové
Zajištění dodávky technologického zařízení odsávání a filtrace z dřevoobráběcích strojů a zařízení ve stávajících objektech stolárny a bednárny v provozu Držková ke snížení emisí tuhých znečišťujících látek dále jen (TZL).
Dodávka SW
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „MKP software pro analýzy pevnostních, teplotních polí a proudění“ Byly stanoveny tři CPV kody: 72268000-1 (Dodávka programového vybavení) 72310000-1 (Zpracování dat) 72316000-3 (Analýza dat)
UTB – Animační studio
Předmětem veřejné zakázky je výpočetní techniky animačního studia Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám opravu pračky
Poptávám opravu pračky Philco Ford TL 843 X . Pračka nedojíždí- neždímá.
UTB – Klimatizační komora
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka klimatizační komory určené pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Fotochemický reaktor s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka fotochemického reaktoru s příslušenstvím určeného pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Dodávka výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolních počítačů, monitorů, notebooků a tabletu pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám opravu sluchátek
Poptávám opravu sluchátek značky Beats power, tlačítko. Jsou zakoupeny v Londýně a tudíž vyměna pro mě nepřichází v úvahu. Za odpověď Vám děkuji. S pozdravem Doležal
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Regenerace panelového sídliště Zlín - Malenovice - 5.etapa
Stavba řeší zejména rekonstrukce pozemních komunikací, parkovišť, chodníků, rekonstrukci veřejného osvětlení a sadových úprav v prostoru sídliště.
Regenerace panelového sídliště Zlín - Malenovice - 5.etapa
Stavba řeší zejména rekonstrukce pozemních komunikací, parkovišť, chodníků, rekonstrukci veřejného osvětlení a sadových úprav v prostoru sídliště.
UTB – Dodávka plotteru pro FMK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plotteru, stojanu k němu, 2 sad inkoustových náplní a zásobníku odpadního inkoustu.
UTB – Specializované počítače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka specializované výpočetní techniky pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Rekonstrukce osvětlení v budově 22
Předmětem této zakázky je rekonstrukce osvětlení v budově 22, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: a) přílohou č.3 Podrobná specifikace předmětu zakázky, která obsahuje technickou popisnou a výkresovou část projektu, b) přílohou č. 4 Výkaz výměr, c) přílohou č. 5 Závazný vzor smlouvy o plnění předmětu zakázky Zakázka ...
Poptávám holící jednotku zn. Philips
Poptávám holící jednotku RQ 10/50 - Philips.
UTB - Rozšíření systému chlazení v objektu U51 a U52
Předmětem plnění veřejné zakázky je rozšíření systému chlazení v objektu U51 a U52 Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně vč. provedení stavebních úprav a provádění komplexního záručního servisu po dobu trvání záruční doby 60 měsíců.
UTB – Specializované počítače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka specializované výpočetní techniky pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Potenciostat
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka potenciostatu s příslušenstvím určeného pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám spínač
Poptávám spínač INVENSYS CF1036 B RoHS 8 06 06 12H.
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren pro FAME a FAI
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Zadavatel požaduje jako součást dodávky jedno balení tonerů pro každou dodávanou multifunkční tiskárnu.