UTB – Nákup tiskáren a multifunkcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren a multifunkcí pořizovaných pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Ekonomický informační systém - Krajská nemocnice T.Bati, a. s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a implementace ekonomického informačního systému, který nahradí, případně rozšíří stávající informační systém. Součástí plnění je dodávka nezbytného HW a s ním souvisejícího SW a další související plnění, včetně poskytování podpory po dobu neurčitou, to vše v rozsahu příloh návrhu smlouvy - obchodních ...
UTB – Velkokapacitní zásobník pro tiskárnu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka velkokapacitního zásobníku pro tiskárnu pořizovaného pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Vybudování praktického přírodovědného pracoviště pro výuku biologie
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben specifikovaných v soupisu dodávek.
Přírodovědně-technické centrum - Dodávka 1
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben specifikovaných v soupisu dodávek.
Střední průmyslová škola Otrokovice – přístavba a vybavení odborných dílen
Předmětem veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 16 částí, jsou dodávky strojů, učebních pomůcek, konektivity a interiéru.
Modernizace odborné učebny - Ateliéru Karla Zemana
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben specifikovaných v soupisu dodávek.
Poptávám instalaci protihlukového krytu ke klimatizaci
Poptávám instalaci protihlukového krytu ke klimatizaci, šířka 1 jednotky 90cm hloubka 38cm, dvě na sobě.
Výměna MMIS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu multimediální kostky, která má za úkol informovat diváky o daném zápase, zobrazovat časomíru a skóre pro jednotlivé sportovní disciplíny, různé grafické animace, komerční sdělení atd. Multimediální kostka musí být koncipována jako demontovatelná dle potřeb zadavatele.
UTB – Software pro překlady 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rámci projektu Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, registrační číslo: CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, financovaného z OP VVV, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické ...
Poptávám opravu digitálního fotoaparátu
Poptávám opravu digitálního fotoaparátu CANON POWER SHOT S2IS. Nezasunuje se mi zpět objektiv. Problém se neodstranil ani po pokynech v uživatelské příručce.
MoVI-FAI - dodávka audiovizuální techniky pro FAI UTB ve Zlíně
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky pro Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, pořizovaná pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, Modernizace výukové infrastruktury FAI (MoVI-FAI) reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002325, v rozsahu a v souladu se ...
UTB - Dynamický nákupní systém na audiovizuální techniku II
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka audiovizuální techniky pro Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
UTB – Rozšíření serverové infrastruktury 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks rackového diskového pole SAN iSCS, předmět plnění je konkrétně vymezen technickou specifikací a vzorem Smlouvy (přílohy zadávací dokumentace).
Dodávka diskových polí a koncových zařízení pro Evidenční systém sbírkových předmětů Zlínského kraje
Veřejná zakázka je ve smyslu § 35 zákona rozdělena na části. Části veřejné zakázky Zadavatel rozdělil veřejnou zakázku na 2 části. Části veřejné zakázky tvoří: Část A - Dodávka diskových polí Část B – Dodávka čteček čárových kódů a koncových mobilních zařízení (tabletů) Každý dodavatel může podat nabídku na libovolnou jednu či obě dvě ...
Kancelářský software
Zadavatel požaduje dodání 70 ks licencí kancelářského software (dále jen „kancelářský SW“), který musí být: 1. úplně kompatibilní s „Microsoft Office Standard 2016“ (Zadavatel umožňuje nabídnout rovnocenné řešení.); 2. úplně kompatibilní s MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS OneNote, MS Outlook a MS Publisher. (Zadavatel umožňuje nabídnout ...
UTB – Servery
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka serverů pořizovaných pro univerzitně spravovaný LMS systém s dopadem pro studenty Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Audiovizuální technika 4K
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizovaná v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Tiskárna pro grafický design
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskárny pro grafický design pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Zobrazovací technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projektorů, vizualizérů a dataprojektorů pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizovaná v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále ...
UTB – Projekční plátna a tabule
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projekčních pláten a tabulí pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizovaná v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem ...
UTB - Pulty přednášejícího
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pultů přednášejícího pořizovaná pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem ...