Infrastruktura ZŠ Chomutov - odborné učebny - audiovizuální technika
Předmětem plnění je dodat a provést montáž audiovizuální techniky pro 19 nových odborných učeben v 9 objektech 8 základních škol v Chomutově, souvisí se stavebními úpravami, dodávkou nábytku, strukturované kabeláže a odborných pomůcek. Podrobnost uvedeny v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Digitální podnik HUDYsport a.s.
Předmět je tvořen několika částmi v podobě dodávky, resp. pořízení a implementace pokročilých nevýrobních digitálních technologií, software, hardware. Zakázka je vnitřně rozdělena do sedmi (7) částí předmětu plnění, a to následovně: Část I. - Systém půjčovny Část II. - Intranet a správa sítě Část III. - Hardware Část IV. - Software Část V. - ...
Oprava vozovky, dešťová kanalizace, veřejné osvětlení ul. Tovární, Vítězství, Děčín - Boletice
- rekonstrukce komunikace a chodníků, veřejného osvětlení, dešťová kanalizace - rekonstrukce vodovodu a splaškové kanalizace
ZŠ Děčín II, Kamenická - výměna VZT ve školní kuchyni
Rekonstrukce řízeného větrání pomocí vzduchotechnických jednotek s rekuperací tepla ve školní jídelně ZŠ Děčín II, Kamenická.
Multimediální notebooky pro zajištění prezentací KZ, a.s.
Dodávka dvou kusů multimediálních notebooků k zajištění prezentačních a propagačních akcí Krajské zdravotní, a.s.
Poptáváme servis nebo montáž nové klimatizační soustavy
Poptáváme servis nebo montáž nové klimatizační soustavy. Dobrý den, naše firma spravuje OC Galerie Na Soutoku na adrese Želetická 2277, Předměstí 41201, Litoměřice. Máme klimatizační soustavu Toshiba pro serverovnu. Problém je, že v systému je minimum chladivového plynu R 410. Příčinou je je jeho únik z venkovní jednotky. Prosím o ...
Oprava a rekonstrukce osvětlení na zimním stadionu
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je provedení rekonstrukce a oprava osvětlení na zimním stadionu v Ústí nad Labem včetně provedení souvisejících stavebních prací, projekčních a revizních prací, dodávek a služeb.
Vybavení učeben ZŠ - ITC a nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení učeben ZŠ. Předmětem plnění veřejné zakázky je rovněž provádění bezplatného záručního servisu vztahujícího se k výrobkům a plnění, jejichž dodání je předmětem této veřejné zakázky.
Zájmové vzdělávání ve Středisku volného času v Mostě
Část 1 - stavební část Předmětem plnění této části je provedení rekonstrukce budovy Střediska volného času na adrese Albrechtická 414 v Mostě, tj. provedení stavebních úprav pavilonu U.1.2., pavilonu CF a venkovního prostoru včetně zabezpečení bezbariérovosti školy pro osoby se sníženou schopností pohybu či orientace. Část 2 - ...
Infrastruktura ZŠ Chomutov - odborné učebny - strukturovaná kabeláž
Předmětem plnění Zakázky je dodávka a provedení úpravy stávajících rozvodů strukturované kabeláže, doplnění datových rozvaděčů, aktivních prvků, serverů a WiFi AP nových odborných učeben v 9 objektech 8 základních škol v Chomutově, včetně demontáže rozvodů, souvisejících se stavebními úpravami v objektech jmenovaných v odst. 10.3. Zadávací ...
Dynamický nákupní systém pro ICT vybavení 2018 - 2026
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky standardního ICT vybavení pro zadavatele jako je např. notebook, PC (stolní počítač), tiskárna, kopírka, monitor, tablet apod. Součástí předmětu plnění veřejných zakázek v rámci DNS může být rovněž instalace, uvedení ICT vybavení do provozu, zaškolení obsluhy nebo zajištění servisu.
Poptávám  nápojový automat
Poptávám nápojový automat do pneuservisu. Jaké máte podmínky. Mohli by jsme se nějak spojit ? Děkuji
Dodávka aktivních prvků Switch pro Masarykovu nemocnici v Ústí nad Labem, o.z., pracoviště c
Předmětem této veřejné zakázky je dodání hardware, a to 20 ks aktivních prvků Switch včetně příslušenství a souvisejícího softwaru pro zdravotnické zařízení zadavatele Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykovu nemocnici v Ústí nad Labem o. z., pracoviště Rumburk, včetně zajištění podpory na 60 měsíců.
KŘP Úsk - Systém pro bezdrátový přenos videosignálu
Zadavatel požaduje dodat zařízení pro systém bezdrátového přenosu videosignálu, a to se všemi doklady a dalšími součástmi a příslušenstvím, které se vztahují k předmětu koupě. Dále je součástí instalace, kompletace a zprovoznění předmětu koupě.
Poptávám opravu zesilovače v reprobedně
Poptávám opravu zesilovače v reprobedně.
Svítilny
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup svítilen pro jednotlivce a čelových svítilen.
Dodávka serverů pro Active Directory do Krajské zdravotní, a. s. 2021
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4 kusů serverů pro doménové řadiče, spolu s odpovídajícím příslušenstvím, včetně zajištění minimálně 5 leté záruky od výrobce v rámci podpory a servisu.
Poptávám potravinový automat
Poptávám potravinový automat. Dobrý den, rád bych si u Vás pronajal/koupil potravinový automat. Můžete mi prosím poslat cenovou nabídku včetně/bez služeb? Jednalo by se o lokalitu v Petrohradu (Ústecký kraj). S pozdravem Oldřich Chudoba
Microsoft Software Assurance
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění prodloužení a dodávky softwarových licencí dle podmínek Microsoft Software Assurance a Microsoft Enterprise Agreement (EA).
Poptávám cenovou nabídku na systém sestra pacient
Poptávám cenovou nabídku systém sestra pacient pro HOSPIC v MOSTĚ,o.p.s., 17 pokojů s koupelnou, dvě sesterny . Dvoupatrová budova.
AV technika - Kino Úštěk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka AV techniky a vybavení interiéru sálu kina Úštěk vč. elektroinstalace, stavební připravenosti a zpracování a předání podkladů pro certifikaci kina dle DCI požadavků.
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení výpočetní technikou do kanceláří (kabinetů) a učeben Střední školy obchodu a služeb, Teplice, p.o. v objektu SO 11 (1.NP - 5.NP) a SO 9 (3.NP a 4.NP). Škola sídlí v ulici Skupova v Teplicích.
Dodávka nových blade serverů do infrastruktury Krajské zdravotní, a.s. 2021
Dodávka 18 ks serverů pro rozšíření virtualizačních serverů, rozšíření terminálové farmy, Veeam, KZ-FSDATA, KZ-MGMT21, DHCP, AD, SQL a nákup 1 ks chassis pro rozšíření v datacentru.
Dodávky výpočetní techniky pro Krajskou zdravotní, a.s., 2021
Dodávky výpočetní techniky (stolní počítače, notebooky a LCD monitory) pro Krajskou zdravotní, a.s., a to na základě rámcové dohody.
Disková kapacita pro Krajskou zdravotní, a.s. 2021
Rozšíření diskového pole pro zajištění datových potřeb společnosti.