Úspory energie ve výrobním objektu firmy OKNA JUHA
Předmětem díla jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budovy truhlárny Babina 90, 331 01 Plasy, které spočívají především v zateplení obvodových stěn, zateplení střechy, výměně otopného zařízení, instalace FVE, LED osvětlení a automatické regulace odsávání hoblin.
Dodávka vybavení projektu PROSIT v Plzni
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek pro projekt „PROSIT v Plzni“ v obci a k. ú. Plzeň v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 4 části: Část 1 - Školící pomůcky a zařízení Část 2 - IT vybavení Část 3 - Nábytek Část 4 – Vybavení pro venkovní hřiště
Dodávka dotykových LCD panelů včetně pojezdu a tabulových křídel
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dotykových LCD panelů včetně pojezdu a tabulových křídel včetně montáže do základních škol na území města Plzně
Dodávka tabletů pro vedení výuky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tabletů včetně příslušenství pro vedení výuky
Vybavení vývojového a technologického centra v závodě Chlumčany přístroji - SW a HW
Zakázka představuje kompletní dodávku SW a HW pro tvorbu barevných profilů.
Mateřská škola Prokopa Holého - dodávky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro nově budovanou mateřskou školu ve Stříbře. Veřejná zakázka je rozdělena v souladu s ustanovením § 35 ZZVZ na 6 (šest) částí. Část č.1: elektrospotřebiče, část č.2: herní prvky a drobný mobiliář, část č.3: technologie kuchyně, část č.4: interiér (typové vybavení), část č.5: zakázkově vyráběné ...
Úspory energie ve výrobním objektu firmy OKNA JUHA
Předmětem díla jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budovy truhlárny Babina 90, 331 01 Plasy, které spočívají především v zateplení obvodových stěn, zateplení střechy, výměně otopného zařízení, instalace FVE, LED osvětlení a automatické regulace odsávání hoblin.
Dynamický nákupní systém na dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek.
Dynamický nákupní systém na výpočetní techniku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky výpočetní techniky.
Poptávám náhradní díl k ručnímu mixéru
Poptávám sekací nůž na ruční mixér. Číslo mixéru je DHB080105479.
Dodávka nástrojů pro management ECU X
Předmětem zakázky je dodávka souboru SW a HW nástrojů pro management a konfiguraci ECU (electronic control unit) včetně dopravy do sídla zadavatele a poskytnutí uživatelské podpory po dobu nejméně jednoho roku. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Dodávka modulů pro sledování komunikace a měření CAN-FD
Předmětem výběrového řízení je dodávka 20 ks modulů pro sledování komunikace a měření CAN-FD včetně příslušenství, dopravy do sídla zadavatele a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Dodávka zásuvných modulů pro sběrnici CAN-FD
Předmětem výběrového řízení je dodávka 20 ks zásuvných modulů pro sběrnici CAN-FD včetně dopravy do sídla zadavatele a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky k projektu "Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben" v k.ú. Plzeň v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 5 částí: Část 1a – pomůcky, Část 1b – nábytek, Část 1c – zatemnění, Část 1d – schodolezy a Část 1e – plošiny
Poptávám opravu digestoře
Poptávám opravu digestoře značky BEST.
Zabezpečení kolektorů města Plzně, 2. etapa
Předmětem plnění zakázky je realizace 2. etapy zabezpečení kolektorů města Plzně, v částech obce Severní Předměstí a Bolevec. V rámci realizace veřejné zakázky bude proveden zabezpečovací systém pro vstupy do kolektorů města Plzně, v oblasti Lochotína a Bolevce. Jedná se o novou instalaci zabezpečovacího zařízení (formou vstupních karet, zámků, ...
LED Osvětlení
Dodávka a montáž LED osvětlení
LED Osvětlení
Demontáž stávajícího osvětlení, odstranění odpadu, montáž LED Osvětlení a uvedení do provozu.
Poptávám opravu vysavače
Poptávám opravu vysavače Aqua Vac Multi (výměna vypínače).
Dodávka a montáž klimatizačních jednotek pro zdravotnická pracoviště Fakultní nemocnice Plzeň
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění klimatizačních jednotek pro zdravotnická pracoviště Fakultní nemocnice Plzeň – viz Příloha č. 1 ZD – Specifikace klimatizací. Napojení klimatizačních jednotek FANCOIL bude provedeno na připravený páteřní rozvod chladící vody.
Dodávka infrastruktury pro podporu agend v rámci modernizace IS v prostředí MěÚ Tachov
Předmět veřejné zakázky včetně požadavků na záruky je podrobně popsán v technických podmínkách v příloze Zadávací dokumentace č. 3 Technické podmínky – Technická dokumentace veřejné zakázky Dodávka infrastruktury pro podporu agend v rámci modernizace IS v prostředí MěÚ Tachov.
Výpočetní klastry VPP pro projekt EVT s diskovými poli, s UPS zdroji a příslušenstvím
Předmětem zakázky je pořízení příslušného IT vybavení pro pokrytí plánovaných výpočetních potřeb projektu EVT pro provádění výpočtů typu VPP a integrace těchto nových výpočetních zdrojů do stávajících prostor a stávající výpočetní infrastruktury.
Poptávám opravu bojleru
Poptávám opravu bojleru Dražice - nenahřívá. Děkuji.
Vnitroblok Koterovská 69-79, Plzeň
Vnitroblok Koterovská 69-79 se nachází v klidné části MO Plzeň 2 Slovany, řešené území je ohraničeno ulicí Koterovskou, Táborskou a 13. ZŠ. V současnosti se ve vnitrobloku nachází obousměrná komunikace s asfaltovým povrchem. Účelem stavby je vybudování nových 49 parkovacích stání, úprava území na obytnou zónu, rekonstrukce veřejného osvětlení, ...
Dodávka a montáž klimatizačních jednotek pro zdravotnická pracoviště Fakultní nemocnice Plzeň
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění klimatizačních jednotek pro zdravotnická pracoviště Fakultní nemocnice Plzeň v počtu 17 kusů ve specifikaci dle Přílohy č. 1 zadávací dokumentace.