Upgrade hardware pro výpočty s využitím neuronových sítí
3ks: GPGPU rack server 19 4U, 2ks: stackable managed L3 switch, včetně kabeláže
Tester elektrochemických článků
Tester elektrochemických článků s testovacími moduly pro malé i velké články s příslušenstvím
Odbavovací a platební systém v síti MHD Liberec a Jablonec nad Nisou - multifunkční automat
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka a montáž 1 kusu nového stacionárního automatu na dobíjení předplatného. Podrobně je předmět Veřejné zakázky definován v Zadávací dokumentaci a Technické specifikaci.
Modernizace a rozšíření informačního systému města Semily
Předmětem veřejné zakázky je modernizace a rozšíření informačního systému města Semily, které spočívá v modernizaci a rozšíření HW a SW vybavení datového centra úřadu, modernizaci digitální úřední desky (DUD), rozšíření AIS a modernizaci IS Městské policie, dodání a implementaci Webového portálu pro úplné elektronické podání (WPUEP), dodání a ...
Rychlonabíjecí stanice
Rychlonabíjecí stanice - 1 ks Rychlonabíjecí multistandardová stanice s příslušenstvím umožňující současné nabíjení DC i AC proudem.
Streamovací a záznamová technika pro učebny TUL
Dodávka HW: streamovací a záznamové techniky dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka IT infrastruktury pro KNL
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení v podobě serverů, diskových polí, garantovaného úložiště, přepínačů a počítačových stanic včetně příslušenství.
Nemocniční informační systém pro KNL
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zavedení nemocničního informačního systému do prostředí Krajské nemocnice Liberec, a. s., a to včetně nedílně souvisejících požadavků typu provedení integračních prací, migrací dat ze zdrojových systémů, zaškolení, dodání licencí a zpracování dokumentace.
Dodávka servisu kogeneračních jednotek v Home Credit Aréně v Liberci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka servisu 2 ks kogeneračních jednotek pro Home Credit Arenu v Liberci. Základní vymezení rozsahu plnění předmětu této veřejné zakázky zahrnuje zejména následující: a) obnovu kogeneračních jednotek v rozsahu specifikovaném v Projektové dokumentaci a Položkovém rozpočtu a v souladu technickým řešením požadovaným ...
160_Ve_ERDF_Software pro zpracování dat získaných bezdotykovým skenováním
SW Geomagic Design X Education Nákup 10 plovoucích síťových licencí programu pro reverzní inženýrství jako rozšíření stávajících 5 licencí softwaru Geomagic Design X Education na celkový počet 15 licencí.
Poptávám venkovní kamery
Poptávám venkovní kamery, nejlépe se stříškou, bezkabelové, nabíjecí, na sd kartu.
Poptávám náplně do tiskárny značky Epson
Poptávám náplně do tiskárny Epson T891, T892,T893,T894.
Obnova veřejného osvětlení v obci Stráž nad Nisou
Předmětem zadávacího řízení je dodávka a výměna svítidel ve vybraných lokalitách obce Stráž nad Nisou a doplnění svítidel na stávající stožáry energetiky. Rozsah výměny a doplnění svítidel je uveden v příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Poptávám náhradní díl ke kuchyňskému mixéru
Poptávám náhradníl ke kuchyňskému mixéru značky RONIC PARTNER III, horní díl k mixeru.
Obnova vnitřního vybavení domova mládeže
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení do budovy domova mládeže (dále i jen „DM“) ve Smetanově ulici, v Jablonci nad Nisou. Podrobně jsou dodávky a s ní související služby popsány v projektové dokumentaci (viz Příloha č. 5 ZD) a ve formuláři pro zpracování nabídkové ceny (viz Příloha č. 3 ZD).
Ragenerace sídliště Špičák - parkoviště v ul. Budyšínská a Zhořelecká
Předmětem zakázky jsou stavební práce zahrnující vybudování chodníků, přechodů pro chodce a parkovacích míst včetně odlučovače ropných látek, dále úpravu stávajících komunikací, instalaci veřejného osvětlení a sadové úpravy řešeného území, to vše za v rozsahu a za podmínek uvedených v této zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Regenerace sídliště Špičák - parkoviště v ul. Bardějovská
Předmětem zakázky jsou stavební práce zahrnující vybudování chodníků, přechodů pro chodce a parkovacích míst včetně odlučovače ropných látek, dále úpravu stávajících komunikací, instalaci veřejného osvětlení a sadové úpravy řešeného území, to vše za v rozsahu a za podmínek uvedených v této zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Poptávám opravu tabletu
Poptávám opravu rozbitého dotykového skla na tabletu Sencor element 7D001.Displej je plně funkční, ale na dotyk nereaguje.
Poptávám dálkový ovladač k televizoru
Sháním dálkový ovladač k TV Technika 26" HD Ready
Nákup technologického souboru kontroly kvality svítidel
Předmětem zakázky je nákup technologického souboru kontroly kvality svítidel v rámci projektu: Nová technologie výroby svítidel TREVOS. Předmět zakázky je rozdělen na 7 samostatný částí v tomto rozsahu: Část a) klimatická komora Část b) prachová komora Část c) zařízení pro automatický pohyb oscilačních ramen a stanovení odolnosti proti ...
Regenerace panelového sídliště U nádraží, Turnov - 5. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebních prací. Dílo představuje stavební úpravy v SZ části ulice Studentské. Součástí stavby bude rekonstrukce komunikací, chodníků, veřejného osvětlení, mobiliáře a zeleně. Výsledkem bude podstatné rozšíření počtu parkovacích stání pro osobní automobily, nové povrchy veškerých komunikací a ...
Modernizace venkovního osvětlení
Předmětem zakázky je modernizace stávajícího venkovního osvětlení s maximální výši sloupů 12m, v areálu firmy Magna Exteriors (Bohemia) s.r.o., závod Liberec (dále jen modernizace venkovního osvětlení), která obsahuje: • provedení - výměnu (dodávka a montáž): nových LED svítidel, vybraných sloupů, svorkovnic ve všech sloupech, včetně elektrického ...
Výměna osvětlení a elektroinstalace ve skladu sběrového papíru E M B A, spol. s r.o.
Předmětem zakázky je výměna osvětlení a elektroinstalace ve skladu sběrového papíru v areálu závodu zadavatele.
Dodávka LED zdrojů osvětlení pro společnost LUKOV Plast-nové vyhlášení
Předmětem zakázky je výměna stávajícího osvětlení, v definovaných objektech zadavatele za nové LED osvětlení včetně nouzového a protipanického osvětlení. Elektroinstalace je součástí dodávky, pokud to specifické technické řešení účastníka vyžaduje. Součástí zakázky jsou veškeré práce spojené s výměnou osvětlení, tedy veškeré dodávky, demontáž ...
007_KV_Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní techniky, příslušenství a tonerů
Zavedení dynamického nákupního systému. Předmětem veřejných zakázek zadávaných v rámci tohoto DNS budou dodávky výpočetní techniky, příslušenství a tonerů pro zadavatele a plnění s tím souvisejících závazků.