Výpočetní technika (II.) 037-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 038-2016
dodávky výpočetní techniky dle požadavků Zadavatele
Výzva 199 - SPŠ strojnická a SOŠ prof. Švejcara, Plzeň
Dodávka PC sestav, monitorů, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výpočetní technika (II.) 036-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 035-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výzva 197 - SPŠ strojnická a SOŠ prof. Švejcara, Plzeň a Gymnázium L. Pika, Plzeň
Dodávka PC sestav, monitorů, PC All-In-One, klávesnic, myší, serverů, HDD disků do diskového pole a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výpočetní technika (II.) 034-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výzva 196 - SPŠ Klatovy
Dodávka počítačových sestav, myší, klávesnic, monitorů, laserových tiskáren, notebooku a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výpočetní technika (II.) 033-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výzva 195 - OŠ, ZŠ a MŠ Zbůch
Dodávka PC sestav, monitorů, notebooků, myší, klávesnic, sluchátek, černobílých laserových tiskáren A4 a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 193 - ZŠ a OŠ H. Týn
Dodávka stolního počítače, monitoru, klávesnice, myši a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 192 - SOŠ a SOU H. Týn
Dodávka stolních počítačů, tiskáren, klávesnic a myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Software II 009-2016
Software dle aktuálních potřeb Zadavatele.
Výpočetní technika (II.) 031-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výzva 191 - SOŠ Nerudova
Dodávka stolních počítačů, monitorů, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 189 - VOŠ a SPŠE Plzeň
Dodávka tabletů, notebooků, serveru, SSD disků různých formátů a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 188 - Pedagogicko-psychologická poradna Plzeň
Dodávka PC sestav v provedení AiO, tower, monitorů, včetně myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výpočetní technika (II.) 030-2016
Dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 029-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 026-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadvatele
Výpočetní technika (II.) 028-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 027-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 025-2016
dodávka výpočetní techniky dle aktuálních potřeb Zadavatele
Výzva 183 - Masarykovo gymnázium Plzeň
Dodávka počítačových sestav, klávesnic, myší, HDD disků a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 185 - Integrovaná střední škola živnostenská Plzeň
Dodávka PC reproduktorů, switche, překlopitelného notebooku „2 v jednom“, serveru a potřebných sw licencí, zálohového zdroje k serveru a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.