Bezpečnost komunikační infrastruktury
Účelem této veřejné zakázky je zajištění rozvoje prostředků informační technologie chránících komunikační infrastrukturu Pardubického kraje v souladu se zákonem č. 181/2014 Sb., o kybernetické bezpečnosti a o změně souvisejících zákonů (zákon o kybernetické bezpečnosti), ve znění pozdějších předpisů a aktuálními technickými standardy. Předmětem ...
Dodávka výpočetní techniky pro Nemocnici Pardubického kraje, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných nepravidelných dodávek počítačů, monitorů, notebooků a tiskáren včetně příslušenství na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu 2 let ode dne nabytí účinnosti smlouvy na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť Pardubická nemocnice, Chrudimská ...
Rozvoj a posilování ICT Městského úřadu Králíky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky včetně služeb k rozšíření informačního systému zadavatele o podporu vybraných agend a procesů pro zefektivnění a zkvalitnění poskytovaných služeb v rámci VZ.
Dodávka serverů a rozšíření diskových polí
Předmětem plnění veřejné zakázky v jednotlivých částech je dodávka nových plně funkčních a kompletních technických prostředků - serverů, včetně uvedeného softwarového vybavení a odborného školení – část 1 a rozšíření diskových polí – část 2 v požadované kvalitě, funkcionalitě.Součástí dodávky je rovněž instalace a zprovoznění dodávaných ...
Gymnázium Česká Třebová - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Gymnázium Polička - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny a laboratoře fyziky, biologie a chemie, zeměpisu a výpočetní techniky pro projekt realizovaný v rámci IROP.
SOŠ a SOU Lanškroun - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky (stolní PC, monitory, interaktivní tabule) pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Elektronizace agend Městského úřadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zavedení nových elektronizovaných agend Městského úřadu Hlinsko, a to včetně nedílně souvisejících požadavků typu provedení integračních prací, migrací dat, dodávky příslušenství, zaškolení, dodání licencí a zpracování dokumentace.
Gymnázium Ústí nad Orlicí - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny fyziky, biologie a chemie pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu.
Dodávka IT infrastruktury pro Město Hlinsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení v podobě serverů, datového úložiště, síťové sondy, rozšíření serverů a switchů a licencí software včetně příslušenství . Součástí předmětu plnění jsou dále služby a práce prodávajícího se zařízeními přímo související a nezbytné k řádnému uvedení předmětu plnění do provozu. Součástí předmětu ...
Gymnázium Žamberk - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny pro projekt v rámci IROP.
Elektronizace agend Městského úřadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zavedení nových elektronizovaných agend Městského úřadu Hlinsko, a to včetně nedílně souvisejících požadavků typu provedení integračních prací, migrací dat, dodávky příslušenství, zaškolení, dodání licencí a zpracování dokumentace.
SŠ zahradnická a technická Litomyšl - dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020 s názvem "SŠ zahradnická a technická Litomyšl - rekonstrukce budovy pro odbornou výuku a přístavba skleníku".
Gymnázium Hlinsko - dodávka vybavení IT, AV a prezentační techniky
Dodávka vybavení IT, AV a prezentační techniky (stolní počítače, notebooky, interaktivní tabule, tiskárny, projektory, apod.) pro odborné učebny a laboratoře pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020.
Dodávka aktivních prvků a Wi-Fi pro projekt INFRA II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka aktivních prvků a vysílačů Wi-Fi, a to v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Gymnázium Litomyšl – dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka vybavení IT a AV techniky pro odborné učebny a laboratoře.
Odborné učebny ITI - I. etapa – realizace – konektivita
Dodávka aktivních prvků a souvisejícího SW a HW vybavení pro zajištění vnitřní konektivity pro odborné učebny, kabinety a související prostory do níže uvedených základních škol v Pardubicích: ZŠ Bratranců Veverkových, č.p. 866 ul. Br. Veverkových ZŠ Družstevní, č.p. 305 ul. Družstevní ZŠ npor. Eliáše, č.p. 344 ul. npor. Eliáše ZŠ Ohrazenice, ...
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - SW a HW vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka softwaru (SW) a hardwaru (HW) pro odborné učebny, kabinety a související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. 344 ZŠ Ohrazenice, ...
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro 3D technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro 3D technologie pro odborné učebny pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro výukové pracoviště 3D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro výukové pracoviště 3D pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
Obchodní akademie Chrudim – dodávka vybavení IT a AV techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení IT a AV techniky pro odborné učebny IT a přírodovědnou učebnu pro projekt „Obchodní akademie Chrudim – rekonstrukce učeben IT a přírodovědných předmětů“.
Dodávky výpočetní techniky - počítače
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se dodávky počítačů na základě rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení, tj. uzavřené s jedním dodavatelem. Předmět plnění veřejné zakázky bude realizován průběžně po dobu 4 let trvání rámcové dohody.
Gymnázium Holice – dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka vybavení IT a AV techniky pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“
Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka prostředků IT a AV techniky
Dodávka prostředků IT (hardware a software) a AV techniky pro dvě učebny pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Dodávky přenosných počítačů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se dodávky přenosných počítačů na základě rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení, tj. uzavřené s jedním dodavatelem. Pro každou část veřejné zakázky bude uzavřena samostatná rámcová dohoda. Předmět plnění veřejné zakázky bude realizován průběžně po dobu 4 let trvání rámcové dohody.