Dodávka diskového pole pro provádění a ukládání diskových záloh
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 diskového pole pro provádění a ukládání diskových záloh, vše s příslušenstvím, splňující technické podmínky.
Nákup PC a instalace IT pro přístavbu
Poskytnutí dodávek vybavení učeben a kabinetů osobními počítači pro CAD/CAM včetně monitorů, tiskáren a dataprojektorů spolu s vybudováním infrastruktury.
ZŠ Heyrovského - odborné učebny - dodávka ICT
Předmětem plnění je dodávka ICT vybavení do odborných učeben ZŠ Heyrovského. Dodávka zahrnuje stolní PC včetně monitorů, audiovizuální techniku, doplňkové příslušenství, software a další. Bližší specifikace předmětu plnění je obsahem příslušných částí zadávací dokumentace.
Dodávka hardware a software potřebného pro digitalizaci, správu a archivaci sbírek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka HW a SW pro uložení a archivaci dat z digitalizace sbírek Vlastivědného muzea v Olomouci včetně správy a technické podpory po dobu realizace projektu „VYBUDOVÁNÍ PŘÍRODOVĚDNÉ EXPOZICE A DIGITALIZACE A RESTAUROVÁNÍ SBÍREK VLASTIVĚDNÉHO MUZEA V OLOMOUCI“.
Centrální nákup výpočetní techniky 2019
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dodávek stolních počítačů, monitorů, notebooků a tabletů pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace dle Přílohy č. 2. Rámcové smlouvy. Mimo jiné dodavatel poskytuje i příslušenství pro počítače a notebooky (myš, klávesnice, brašna), ale i základní softwarové vybavení (operační systém).
SPŠE Mohelnice - modernizace konektivity školy ve vazbě na odborné předměty
Předmětem zakázky je zajištění modernizace konektivity školy ve vazbě na odborné předměty - dodávka LAN routerů, LAN switchů, přístupového bodu wifi a Serverové řešení (virtualizovaná serverová platforma, záložní zdroje).
Nákup nové serverové infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je nákup nové serverové infrastruktury. Součástí dodávky bude dodání: Virtualizační server — 2 ks Páteřní switche —2 ks Licence softwarově definované storage — 2 ks Infrastrukturní licence — I ks Implementační činnosti Zaškolení Podrobnější popis předmětu plnění veřejné zakázky (technická specifikace ...
Pořízení vybavení pro odborné učebny – modernizace CNC zařízení, 3D zařízení včetně SW, rekonstrukce
Předmětem zakázky je pořízení vybavení pro odborné učebny SPŠE v Mohelnici, tj. dodání nábytku (skříní, nízkých skříněk, pracovních a dílenských stolů), ICT/AV (notebooků, IP kamer vnitřních a vnějších, dataprojektorů a projekčních pláten, ozvučení, tiskáren), obráběcích a tvářecích strojů (sloupová vrtačka a CNC frézka) a dále zajištění ...
Centrální nákup výpočetní techniky 2018
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dodávek stolních počítačů, monitorů, notebooků a tabletů pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace. Mimo jiné dodavatel poskytuje i příslušenství pro počítače a notebooky (myš, klávesnice, brašna), ale i základní softwarové vybavení (operační systém). Předmětem je i poskytnutí záruční doby a servisu ...
Síťová infrastruktura pro terénní výzkum pro FF UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka síťové infrastruktury pro terénní výzkum pro Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Rozvoj výzkumné a vzdělávací infrastruktury pro psychologii práce a organizace“, reg. číslo CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_017/0002425, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
PF – WiFi přístupové body
Dodávka 20 přístupových bodů pro Wifi síť na Právnické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, dle Technické specifikace, která je uvedena v bodě 2. 2 této Dokumentace, včetně dodání do místa plnění, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního servisu a podpory.
Server pro FF UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka serveru pro Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Rozvoj výzkumné a vzdělávací infrastruktury pro psychologii práce a organizace“, reg. číslo CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_017/0002425, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
Pořízení fault - tolerant zálohovacího serveru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace fault – tolerant zálohovacích serverů pro rozšíření stávajícího systému serverů na Univerzitě Palackého v Olomouci o zálohovací servery v rámci projektu „Obnova a modernizace IT infrastruktury UP“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002305, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
FF UPOL – 3D tiskárna II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu speciálního tiskařského a grafického zařízení – 3D tiskárny pro potřeby projektu „Rozvoj výzkumné a vzdělávací infrastruktury pro psychologii práce a organizace“, reg. číslo CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_017/0002425, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je ...
FF UPOL – dokumentový skener II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu dokumentového skeneru pro potřeby projektu „Rozvoj výzkumné a vzdělávací infrastruktury pro psychologii práce a organizace“, reg. číslo CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_017/0002425, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, ...
UP Olomouc – povýšení rychlosti a kapacity lokálních diskových polí
Předmětem plnění veřejné zakázky je: a) dodávka, instalace a konfigurace lokálního diskového pole, a to dle Technické specifikace, která je uvedena v příloze č. 5 zadávací dokumentace, včetně dodání do místa plnění, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního servisu a podpory; b) dodávka veškerého instalačního materiálu; c) instalace a ...
Centrální nákup výpočetní techniky 2017 - 2018
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dodávek stolních počítačů, monitorů, notebooků a tabletů pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace. Mimo jiné dodavatel poskytuje i příslušenství pro počítače a notebooky (myš, klávesnice, brašna), ale i základní softwarové vybavení (operační systém). Předmětem je i poskytnutí záruční doby a servisu ...
Stolní počítače FNOL 2017
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky PC sestav a MS Office 2016 na základě jednotlivých dílčích objednávek v předpokládaném počtu cca 350 ks PC a 50 ks licencí MS Office 2016.
Dodávka specializovaného HW, SW a poradenských služeb
Předmětem této zakázky je pořízení specializovaného hardwaru, softwaru a poradenských služeb. Výběrové řízení umožňuje dílčí plnění.
Nákup HW vybavení
Předmětem zakázky je nákup HW vybavení pro účely projektu OP PIK CZ.01.4.04/0.0/0.0/15_005/0001022 „Nová generace nástrojů pro řízení firmy“, který realizuje zadavatel. A. SERVER pro provoz systému S/4HANA B. NOTEBOOKY (3 ks) C. MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ – Průmyslový mobilní terminál D. MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ - TABLETY RŮZNÝCH OS (3 ks)
Dynamický nákupní systém počítačových sestav, monitorů a notebooků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka standardních kancelářských počítačů, monitorů a notebooků dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS. Zadavatel předpokládá zadávání veřejných zakázek v dynamickém nákupním systému v předem neurčených nepravidelných intervalech odvislých zejména od provozních potřeb jednotlivých součástí Zadavatele. ...
Dynamický nákupní systém pro tonery Univerzity Palackého v Olomouci (2016 – 2019)
Předmětem veřejné zakázky zadávané v DNS jsou dodávky originálního spotřebního materiálu pro tiskárny a kopírovací zařízení (tonery, inkoustové náplně).
Garantovaný archiv a související SW pro ukládání elektronické zdravotnické dokumentace
Předmětem veřejné zakázky je pořízení univerzálního IS pro archivaci dat libovolného formátu (NIS, PACS, ERP). Systém musí být integrován do stávajícího archivačního prostředí zadavatele.
Notebooky FNOL 2016
Předmětem plnění je dodávka notebooků v odhadovaném počtu a v požadovaných minimálních konfiguracích, které budou uvedeny v Krycím listu. Součástí ceny dodávky je záruční doba uvedena u jednotlivých konfigurací v Krycím listu. Všechny náklady v záruční době se servisem spojené včetně dopravy, přepravy a pod. nese dodavatel. Dodávka bude ...
Diskové pole a expanze FNOL 2016
Předmětem plnění je dodávka a zprovoznění redundantního diskového pole včetně expanzí v záložní lokalitě. Expanze mezi poli musí být vzájemně zaměnitelné. Součástí dodávky budou i licence pro „Easy Tier“ a „Remote Mirroring“ pro provádění synchronní a asynchronní replikace mezi diskovými poli bez využití prostředků třetích stran. Součástí ceny ...