Dynamický nákupní systém počítačových sestav, monitorů a notebooků pro Univerzitu Palackého
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na dodávky standardních kancelářských počítačů, notebooků a monitorů dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS.
Sháním multifunkční tiskárnu
multifunkční tiskárna canon 540
Poptávám příslušenství k počítači Lenovo
Dobrý den. Potřebuji klavesnici na lenovo 3000 N200 + pojistka "spojovacího kabelu"-v příloze prosím,dejte vědět. Děkuji Kujal
Poptávám PC hru Unreal Tournament 3
Poptávám hru Unreal Tournament 3
Poptáváme ISDN ústřednu
Na obecní úřad v Čehovicích sháníme Fritz ISDN@lines modem ( dvoulinka ISDN ústředna) 1 ks, děkujeme za případné nabídky.
Poptávám koupi notebooku
Poptávám notebook, podmínka WIFI, Web kamera, Win XP, procesor kolem 1.6 , hd 40, 3x usb, hodí se i Express Card, rám 1Gb.
Poptáváme dodávky komponentů k PC
Poptávám spolehlivé dodavatele příslušenství a komponenty k počítačovým sestavám, v různých cenových relacích, od různých výrobců.
Sháním multilicenci driveru
Poptávám (multilicenci) driveru pro ruskou klávesnici s českým rozložením pro Win XP 64-bit a pro Win Vista 32-bit, Win Vista 64-bit (obdobu jednoduchého driveru pro NT4/XP 32-bit) Děkuji Oldřich Drtil
Poptávám barevnou laserovou tiskárnu
Dobrý den, dovoluji si zeptat se, zda máte v nabídce tiskárnu s následujícími parametry: barevná laser, A4, duplexní tisk, připojení Ethernet 10/100, OS: WindowsXP, Wista, Mac OSX 10.4 a výše. Preferuji tiskárnu s poscriptem, ale není to podmínkou. Děkuji předem za Vaši nabídku. Prosím o info, jak je zajištěný servis. S pozdravem Tomáš Pejpek
Poptáváme promítací plátno se stojanem
Poptávám promítací plátno 178 x 178 cm (comm-tec) + stojan (picture master). Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky nebo faxem.
Hledám dodavatele tzv. infomatů - infostánků
Hledám dodavatele tzv. infomatů - infostánků pro informační centrum (stojan s např. dotykovou obrazovkou), ve kterém lze vyhledávat informace z databází. Náplní by měla být databáte turisticky zajímavých objektů. Možnost připojení na tur. portály.