Technický upgrade databázových serverů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů serverů pro Fakultu informatiky Masarykovy univerzity. Dodávka zahrnuje dopravu na místo plnění a poskytování servisní podpory po celou dobu záruční lhůty.
FEKT - servery
Předmětem této zakázky je vybavení Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií různými druhy serverů. S ohledem na předmět plnění je tato zakázka rozdělena na 3 části v souladu s § 35 ZZVZ. Dodavatel je oprávněn podat nabídku na libovolný počet částí zakázky nebo na všechny části zakázky. část 1 zakázky – Výpočetní servery, desktopové ...
Nákup ICT vybavení
Dodávka ICT vybavení pro účely projektu Podporujme gramotnosti a dovednosti inovativně, reg. č. CZ.02.3.61/0.0/0.0/16_012/0000614 v rozsahu 375 ks tabletů, 8 ks notebooků a 14 ks nabíjecích a úložných kufrů/skříněk.
Modulární matice a převodníky pro FIT VUT
Předmětem zakázky je dodávka modulárních matic a převodníků pro FIT VUT.V rámci zakázky jsou uvedeny minimální technické parametry požadované zadavatelem, které dodavatel najde v rámci přílohy C zadávací dokumentace – Technická specifikace – hodnotící tabulka. Zadavatel je příjemcem dotace na realizaci veřejné zakázky; název projektu: ...
HW a SW pro elektroakustickou hudbu a digitální archivace uměleckých výkonů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pro část 1 dodávka HW a SW pro realizaci elektroakustické hudby a grafických partitur a pro část 2 Digitální archivace uměleckých výkonů vč. 14 ks multimediálních pracovních stanic pro 3D video.
ZŠ Olešnice - Moderně a komplexně - dodávky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nového a funkčního zařízení a vybavení pro základní školu Olešnice blíže specifikovaného zadávací dokumentací a jejími přílohami.
PC a periferie - rámcová dohoda 2017
Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou dodávky PC a periferií.
Dodávka vybavení pro modernizaci školicího střediska
Nákup hardware a software, nákup projekční techniky, ostatního zařízení a pomůcek pro školicí středisko
Dynamický nákupní systém na dodávky informačních technologií
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky informačních technologií. Jedná se o dodávky přenosných počítačů a tabletů v různých úpravách pro náročná prostředí a s různou odolností, o dodávky tiskáren, kresličů a dalších výstupních zařízení a skenerů jako vstupních zařízení. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek ...
Dodávka vybavení pro modernizaci školicího střediska
Nákup hardware a software, nákup projekční techniky, ostatního zařízení a pomůcek pro školicí středisko
Nákup IT a komponent pro FNUSA-ICRC
Předmětem veřejné zakázky je nákup IT vybavení zahrnující koncové stanice a notebooky, tiskárny, ICT komponenty a projektory. Konkrétní specifikace poptávaných položek jsou uvedeny v technických specifikacích, které tvoří přílohy zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém pro dodávku stolních počítačů, monitorů, síťových prvků, úložišť
Zadavatel zavádí dynamický nákupní systém na dodávku stolních počítačů, monitorů, síťových prvků, uložišť a IT příslušenství, rozděleno do kategorií
Systém organizace a bezpečnosti dopravy města Brna
Předmětem této Veřejné zakázky je zajištění dodávek a služeb spočívajících v: 1. Navržení, vytvoření, implementaci a zavedení systému organizace a bezpečnosti dopravy (dále též "SOBD"), včetně dodávky infrastruktury a systémového softwaru pro SOBD; 2. rozvoji SOBD; 3. technické podpoře infrastruktury SOBD a systémového softwaru, technické ...
USB klávesnice s integrovanou čtečkou Smart card reader
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky 2000 ks USB klávesnic s integrovanou čtečkou Smart Card reader. Požadovaný typ: HP USB SmartCard, CCID Keyboard E6D77AA, P/N: E6D77AA#AKB.
Dodávka cloudových serverů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletního řešení sestávajícího se z dodávky, instalace a zprovoznění cloudových serverů blíže specifikovaných v technické specifikaci požadovaného plnění a poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory ve formě reakce následující pracovní den v místě instalace (next business day, on site).
Licence Microsoft
Předmětem veřejné zakázky je dodávka licencí k produktům Microsoft v rámci licenčního programu Microsoft Select Plus pro státní správu a veřejný sektor. Číslo současné afilační smlouvy je 6960712. Včetně zajištění licenčního poradenství a seminářů. Licence budou zadavatelem odebírány podle jeho potřeb po celou dobu platnosti a účinnosti ...
Rámcová dohoda na dodávku informačních technologií – rozděleno na části 1 - 3
Účelem zadávacího řízení je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem, předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení informačních technologií a to: • Část 1: Stolní počítače a monitory • Část 2: Mobilní zařízení • Část 3: Periferní a podpůrná zařízení
Vybavení serverovny
Dodávka serverů, routerů a NAS včetně instalace a konfigurace
Nákup výpočetní techniky pro FNUSA-ICRC
Předmětem veřejné zakázky je nákup IT vybavení zahrnující koncové stanice, notebooky, tablety a další příslušenství. Konkrétní specifikace poptávaných položek jsou uvedeny v technických specifikacích, které tvoří přílohy zadávací dokumentace.
Náhradní díly do diskových polí DELL ve FNUSA
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dodavatelské smlouvy na dodávku náhradních dílů do diskových polí DELL ve FNUSA. Smlouva s vybraným dodavatelem bude uzavřena na dobu 3 let. Množství a přesná specifikace je popsána v příloze 1.
Notebooky - rámcová dohoda 2017
Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou dodávky přenosných počítačů a souvisejících zařízení.
Dynamický nákupní systém na vybranou výpočetní techniku pro JMK 2017 - 2021
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, dynamický nákupní systém na vybranou výpočetní techniku pro JMK, jeho volených představitelů a zaměstnanců zařazených k výkonu práce na krajském úřadě Jihomoravského kraje.
Dodávka 103 počítačů, 10 monitorů a 9 notebooků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 103 počítačů, 10 monitorů a 9 notebooků.
Rozšíření clusteru datových služeb
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění rozšíření clusteru datových služeb v podobě diskového subsystému 2000TB. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Sdílené datové úložiště pro Divadelní fakultu JAMU
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sdíleného datového úložiště včetně instalace a zaškolení 2 zaměstnanců zadavatele.