ČÍNA; Stroj na nanášení fólií
E-beam optický potahovač http://www.pvd-metallizer.com Toto zařízení je speciálně navržený stroj s vakuovou komorou z nerezové oceli, pro nanášení různých vícevrstvých průhledných nebo neprůhledných fólií, zrcadlových fólií, duhových fólií na pryskyřičné brýle, čočky, přesné díly na laboratorní přístroje nebo jiné materiály pro průmyslové nebo ...
NIGÉRIE; LCD televize, generátory, solární panely
Obchodní a marketingová firma, obchodní agent v Nigerii nabízí své služby obchodního zástupce výrobcům spotřebního zboží, LCD TV, motorgenerátorů, solárních panelů, nabíječek mobilních telefonů.
MAKEDONIE; Elektronické přístroje
Poptávám evropské firmy, které vyrábí elektronické přístroje jako kamery, monitory apod.
ANGLIE; Nemocniční, zemědělské, stavební vybavení
Poptáváme nemocniční vybavení, zařízení na úpravu vody, míchací zařízení na asfalt, zemědělské a zavlažovací zařízení, telekomunikační vybavení a špičkovou moderní techologii, hlavní čističky a filtrace vzduchu, stavební stroje pro velké zatížení a ženijní zemní stroje, obráběcí kovové nástroje, hydraulické vybavení a hydraulická čerpadla, ...
Sháním spínací relé
Spínací relé legrand Couenter legrand 495 79 230V 50/60Hz input : B+B Reset C+C Output : 12V30mA D+d
Poptávám navigační systém do auta
Poptávám navigační systém NAVI CD do ŠKODA OCTAVIA II. r.v. 2005. CD by mělo obsahovat mapu ČR a EVROPU. Celá ČR. Kontaktujte mě.
GHANA; Produkt na snížení spotřeby elektřiny
Hledám produkt, který při připojení na klimatizaci, mikrovlnnou troubu, žehličku, topné těleso snížuje spotřebu elektřiny.
PÁKISTÁN;  Elektrické ovládací součásti
Máme zájem o elektrické ovládací součásti jako relé, VFD, napěťová monitorovací relé, svítidla. Zašlete nám laskavě kompletní výrobní podrobnosti.
INDIE; Slída a slídové výrobky
Zpracováváme slídu a slídové výrobky, které jsou známé po celém světě. Poptáváme kontakty odběratelů, importérů slídových výrobků, které se používají do elektrických topných článků, tranzistorů, kondenzátorů, barviv atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci v Evropě.
Poptávám izolátory
Poptávám izolátory
EGYPT; Elektronické přepínače
Poptáváme následující položky: elektrické odpojovače, přepínače na změnu zatížení, NT pojistky H.R.C., otočné přepínače, elektropříslušenství pro průmyslové účely.
PÁKISTÁN; Transformátory, vedení, jističe
Poptáváme transformátory 220 kV, přenosové vedení 220 kV, jističe na střídavý proud, silové kabely 132 kV, světelné omezovače.
INDIE; Bronzové a měděné součástky elektrovýrobků
Hledáme výrobce elektrovýrobků, kterému bychom mohli dodávat bronzové a měděné součásti podle požadavků.
Hledáme výrobce polovodičů a návrháře čipů
Poptávám seznam výrobců polovodičů a seznam firem podnikajících v oblasti navrhování čipů.
Poptáváme zařízení pro přenos zvuku
Poptávám miniaturní zařízení, které dokáže sebemenší zvuky přenášet na vzálenost 200-300 metrů a na tuto vzdalenost je i poslouchat.
Sháním dálkový ovladač pro domácí kino
Sháním originální dálkový ovladač pro domácí kino OXYGEN DVX23.
Poptáváme výr. linku na výrobu izolátorů
Hledáme firmu, která může zkonstruovat výrobní linku na výrobu izolátorů ze silikonové pryže na el. napětí až 220 kV.
Hledáme výrobce elekromechan. mont. prvků
20080715015 Skotská firma hledá výrobce pro výrobu komponent a sestav přesným obráběním hliníku, oceli a plastových dílů, výrobu desek plošných spojů a montáž elektroniky, elektrických kabelových svazků, rotační tváření plastů a elektromechanické montáže. Také hledá obchodní zprostředkovatele pro distribuci systému pro zabránění pádu a přístup ...
Sháním nabíječku k navigaci Porsche 9611
Sháním nabíječku do sítě na navigaci porsche 9611.
Poptávám trafo
Poptávám trafo z 220V na 12V 20A, prosím o cenové nabídky.
Hledám výrobce motor. rozvaděčů
Prosím o seznam firem, které vyrábí a distribuují motorické rozvaděče/elektropanely.
Hledáme výrobce elektrických výrobků
Hledáme výrobce elektrických průmyslových výrobků jako relé, čidla, regulátory teploty, časové spínače, startéry motoru, magnetické stykače, příslušenství ovládacího panelu, pojistky, testovací a měřicí přístroje apod.
Hledáme distributory elektronických součástek
2008070919 Španělská firma specializovaná na nakládání s kovovým zbytky hledá distributory nebo partnery pro joint venture. Společnost specializovaná na výrobu a recyklaci elektronických součástek hledá distributory a obchodní zástupce elektronických součástek. Jakmile získají distribuci na vybraných trzích, hledají partnery pro joint venture ...
Poptáváme dodávky elektronek
Hledám dodavatele elektronek, digitronu a itronu. Zejména se mi jedná o elektronky TESLA 6CC42.
Hledáme výrobce plast. dílů pro elektroniku
Hledáme společnosti, které vyrábí plastové díly pro elektroniku, které jsou činné v oboru domácích spotřebičů, popř. vyrábí a dodávají elektroniku českým výrobcům domácích spotřebičů. Také bychom měli zájem o výrobce elektroniky pro automobilový sektor.