PÁKISTÁN; Transformátory
Poptáváme ovládací komponenty spínacího zařízení evropských značek a digitální panelové měřicí přístroje, univerzální relé, transformátory na střídavý proud.
Budovanie a modernizácia informačno-komunikačných technológií na Univerzite sv. Cyrila a Metoda
Dodávka aktívnych prvkov počítačových sietí, infraštruktúry virtualizovaného dátového centra, videokonferenčného systému, e-learningového systému, multimediálneho vybavenia učební, softvéru, licencií, počítačov. Dodávka optického kábla a vybudovanie optických prepojov medzi serverovňou v budove UCM, Námestie J. Herdu 2, a serverovňami v objektoch. ...
Baterie pro ruční radiostanice
Dodávka baterií pro ruční radiostanice s cílem zabezpečení spojení a komunikace útvarů a složek resortu obrany.
Poptávám frekvenční měnič k brusce
Sháním frekvenční měnič k as.mot.3.Faz 220/380 1.1kw ot.1415. 4,7/2,7A cos.fi 0,80 50Hz. Měnič potřebuji k brusce pil. pásů.
INDIE; Elektronika, domácí spotřebiče
Jsme zavedená marketingová společnost elektro, s dobrým napojením na přední konzultanty a prestižní klienty, jmenovitě OEM, nadnárodní, ropa a zemní plyn, hnojiva a chemikálie, elektřina a energie, minerály a kovy, těžba a ocel, petrochemie, rafinérie, metalurgie, automobilky, obrana, jaderné elektrárny, přístavy, železnice, letiště, ministerské ...
PÁKISTÁN; Pojistky s mikrovypínačem
Poptáváme pojistky (páskový typ) s mikrovypínačem, jmenovitý proud 630A, jmenovité napětí 1250 VAC, velmi vysoká vypínací schopnost test = 100 KA, odhadovaná vypínací schopnost = 300 KA. Nabídněte nám laskavě ceny s dostupností a technickými podrobnostmi.
KAMERUN; Antény, anténní systémy
Hledáme spolehlivého dodavatele / výrobce VSAT antén, anténních systémů pozemních stanic. Zašlete nám svůj sortiment a ceník.
Poptávám transformátory
TRANSFORMÁTOR SMD WBC1-1TL 20 ks TRANSFORMÁTOR SMD WBC4-1TL 25 ks TRANSFORMÁTOR SMD WBC2-1TL 25 ks
Poptáváme průmyslový konektor
Průmyslový konektor Amphenol C16 Vidlice C016 30D006 100 12 1 ks Zásuvka C016 30C006 100 12 1 ks
SAE; Elektrosoučástky, ventily
Jsme všeobecný obchodník v Dubaji - SAE, zabýváme se všemi typy průmyslových a jiných zařízení a dodávkami výrobků. Většinou z Evropy, Koreje, Tchaj-wanu a Indie podle požadavků zakazníků a projektů. V současnosti dodáváme některé průmyslové výrobky a výrobky elektrického napájení a automatické on/off ventily od evropských společností, protože v ...
ŘECKO; Elektrosoučástky
Naše firma viz web www.stalco.gr poptává kabelové spojovací moduly s uzemňovačem, moduly zahrnující úsekový odpojovač, vakuový jistič s uzemňovačem a bez pojistky, transformátory, měřicí a bezpečnostní panely, moduly s odpínačem s a bez uzemňovače. Požadujeme u všech výrobků technickou dokumentaci včetně certifikátů kvality atd., ...
PÁKISTÁN; Rozvaděče
Poptáváme rozvaděče "Ring Main Unit" - 3 a 4 dráhy, 12kV.
Hledám dodavatele displejů pro TV
Dodavatel displejů LCD,Plazma pro televizory LG,Panasonik,Samsung.Děkuji. Displej T370HW03 V0 Displej MC106F16T12
EGYPT; Elektrosoučásti
Poptáváme UPS, převodník, solární systém, bezpečnostní systém, olověné baterie.
S. ARÁBIE; UPS
Hledám dodavatele UPS (nepřerušitelných zdrojů energie).
RUMUNSKO; Moduly pro získávání dat
Hledáme obchodní spolupráci s českou firmou, která vyrábí moduly pro získávání průmyslových dat, komunikační MODBUS.
Poptávám laserový komponent k elektronice
Dobrý den sháním prosím Vás LASEROVÝ KOMPONENT na věž AIWA NSX-S22 komponent má označení KSS 213 děkuji za odpověď nashle Stoklas.
INDIE; Spínací a elektro zařízení
Hledáme české výrobce spínacího zařízení a elektro zařízení.
INDIE; Spínací zařízení
Máme zájem o navázání marketingové spolupráce pro spínací zařízení z ČR do Indie. Jsme profesionální marketingová společnost pro rozvaděče, dobře napojená na přední konzultanty a prestižní klienty, zejména průmyslové, obchodní, rezidenční a velké projekty po celé zemi. Existuje značný prostor pro rozvaděče a další elektrická zařízení pro různé ...
PÁKISTÁN; Elektrické součásti
Poptávám transformátor, tištěné desky plošných spojů, snímač teploty, konvertorový modul, relé, časové relé a další el. výrobky - viz specifikace.
SRÍ LANKA; Elektro
Hledám exportéry v oboru elektrozboží a elektrokomponentů včetně svítidel a osvětlovacích armatur, přenosových materiálů.
GHANA; Elektrosoučástky
Poptávám elektrosoučástky.
INDIE; BTS, BSC, SIM
Prosím, sdělte mi názvy firem, které dělají BTS, BSC, SIM
ČÍNA; Laminát plátovaný mědí
Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s výrobcem desek plošných spojů, který bude potřebovat laminát plátovaný mědí.
Poptávám tlakový spínač k vrhačkám holubů
Potřebuji tlačítkový spínač na vrhačku asfaltových holubů ve velikosti dálkového ovladače na televizi v plastu, nebo něco podobného. Děkuji. Viděl jsem i z plastu kleště jako spínač na 12/24 V nevím jak se tomu přesně říká. Údajně se toto vyrábí v Itálii k vrhačkám asfaltových holubů zn. MATTARELLI.