Zvyšování bezpečnosti rozšířením Městského kamerového dohledového systému v rámci IPRM
Předmětem této veřejné zakázky je rozšíření Městského kamerového dohledového systému a modernizace veřejného osvětlení v rámci IPRM "Sídliště místo pro život", zahrnující dodávky veřejného osvětlení, kamer, anténní soustavy, příslušné stavební úpravy, montáž a další související činnosti.
Elektronický odbavovací systém pro cestující
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla „Elektronický odbavovací systém pro cestující“. Základním principem bude pořízení nového elektronického odbavovacího systému (vybavení vozidel i provozně-technického zázemí dopravce odpovídajícím softwarem i hardwarem) umožní dopravci integraci do plánovaného regionálního integrovaného ...
ŠPS KŘP Ústeckého kraje - zprovoznění objektu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zprovoznění objektu Stříbrnická 3131/9, Ústí nad Labem, pro účely školního policejního střediska včetně ubytování. Stavba řeší dispoziční změny místností, rozšíření systému EPS, úpravu v rozmístění prvků výměníku v prostoru výměníkové stanice, částečnou obměnu rozvodů VZT, ZTI, silnoproudu a slaboproudu.
Zvyšování bezpečnosti rozšířením Městského kamerového  dohledového systému v rámci IPRM
Cílem projektu je rozšířit stávající MKDS v Chomutově o nová kamerová stanoviště. Předmětem díla je stavba vnitřních rozvodů NN elektro, sdělovacích kabelů, optických kabelů, stožárů veřejného osvětlení a osazení technologií přenosové sítě a kamerového systému. Předmětem stavby bude vybudování přípojek elektrické energie NN pro technologie ...
Zvyšování bezpečnosti rozšířením Městského kamerového  dohledového systému v rámci IPRM
Cílem projektu je rozšířit stávající MKDS v Chomutově o nová kamerová stanoviště. Předmětem díla je stavba vnitřních rozvodů NN elektro, sdělovacích kabelů, optických kabelů, stožárů veřejného osvětlení a osazení technologií přenosové sítě a kamerového systému. Předmětem stavby bude vybudování přípojek elektrické energie NN pro technologie ...
Protipovodňová opatření pro Mikroregion Porta Bohemica II.
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou vybudování varovného a vyrozumívacího systému a lokálního výstražného systému pro obce mikroregionu Porta Bohemica a to, Libochovany, Libotenice, Mlékojedy, Velké Žernoseky a Žalhostice. Účelem díla je zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany.
Protipovodňová opatření pro Mikroregion Porta Bohemica
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou vybudování varovného a vyrozumívacího systému a lokálního výstražného systému pro obce mikroregionu Porta Bohemica a to, Libochovany, Libotenice, Mlékojedy, Velké Žernoseky a Žalhostice. Účelem díla je zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany.
Protipovodňová opatření města Verneřice
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou vybudování varovného a vyrozumívacího systému a lokálního výstražného systému pro město Verneřice. Účelem díla je zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany.
Protipovodňová opatření obce Dobroměřice
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou vybudování varovného a vyrozumívacího systému a lokálního výstražného systému pro obec Dobroměřice. Účelem díla je zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany.
Rekonstrukce zabezpečovacího zařízení žst. Lovosice
Stavba „Rekonstrukce zabezpečovacího zařízení žst. Lovosice“ se nachází na trati Praha-Bubeneč – Děčín hl. n. Tato trať je označena v jízdním řádu pro cestující číslem 090, v tabulkách traťových poměrů č. 527 A. Je součástí dráhy celostátní a náleží do TEN-T do hlavní sítě osobní dopravy a do globální sítě nákladní dopravy, dvoukolejná, ...
Dodávka počítačových sestav a IT zařízení v DNS – 2013/0051
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je dodávka setu interaktivní tabule s dataprojektorem na výškově pohyblivém systému.
Poptávám manuál k pokojovému termostatu
Poptávám manuál k termostatu landis a gyr typ 20.
Rozvoj digitální kinematografie na Litvínovsku
Projekce obrazu (výměna plátna) a zvuku na nový formát DCI. 32320000 – 2 Audiovizuální přístroje 38652000 – 0 Kinematografické promítací přístroje 51310000 – 8 Instalace a montáž rozhlasových, televizních a audiovizuálních přístrojů 50300000 – 8 Opravy a
Vybavení člunu a vznášedla komunikačními prostředky
Předmětem plnění je dodávka vybavení člunu a vznášedla komunikačními prostředky.
Snížení emisí NOx ze zdrojů ČEZ, a. s. Elektrárna Počerady kotel K2 - IT-90-14-00357
Dodávka, montáž a provozní ověření kompletního systému pro snížení emisí NOx pod limitní hodnotu do stávajícího zařízení B2 v EPC včetně provedení úprav na stávajícím zařízení, nastavení a seřízení systému.
Snižení emisí NOx ze zdrojů ČEZ, a. s. Elektrárna Počerady kotel K3 a K4 - IT-90-14-00411, IT-90-14-
Dodávka, montáž a provozní ověření kompletního systému pro snížení emisí NOx pod limitní hodnotu do stávajícího zařízení B3 a B4 EPC včetně provedení úprav na stávajícím zařízení, nastavení a seřízení systému.
Kamerový systém - deprivované mostecké zóny (DEMOS)
Zájemce se zavazuje zajistit realizaci dodávek a prací v rozsahu zadávací projektové dokumentace „Integrovaný plán rozvoje města Mostu (IPRM) - Kamerový systém - Deprivované mostecké zóny (DEMOS)“ vč. dokumentace skutečného provedení (DSP).
Realizace projektu TC ORP Louny - Zařízení technologické místnosti TC ORP Louny
Uchazeč zadavateli v rámci veřejné zakázky dodá: 1. Základní fyzické zabezpečení technologických místností 2. Elektronickou zabezpečovací signalizaci technologických místností 3. Čidla kouře a teploty v technologických místnostech 4. Napájení technologických místností 5. Související stavební přípomoce
Servisní činnost stávajícího systému EZS a EPS v objektech Krajské zdravotní, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je správa, údržba a servisní činnost na stávajících systémech EZS a EPS v objektech Krajské zdravotní, a.s.: Masarykova nemocnice Ústí nad Labem, o.z., Nemocnice Teplice, o.z., Nemocnice Děčín, o.z., Nemocnice Most, o.z., a Nemocnice Chomutov, o.z. dle platné legislativy a technických norem ČSN a EN pro danou oblast (pro ...
Dodatečné služby - Poskytování základních a volitelných telekomunikačních služeb
V průběhu poskytování služeb v rámci platné smlouvy č. 622/2010 uzavřené na základě otevřeného výběrového řízení (nadlimitního) ev.č.60042830, vznikla potřeba dodatečných služeb. Jedná se o služby spojené se sledováním podnikových vozidel a o přístupy na internet z mobilních zařízení.
Přístroje pro palivářské, elektrochemické a termické analýzy pro projekt UniCRE
Předmětem dodávky jsou přístroje pro analýzu paliv, elektroanalytické přístroje a přístroje pro termickou analýzu vzorků.Podrobná technická specifikace a požadované kvalitativní parametry jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, jakož i poskytování souvisejících služeb, servisní činnosti a ostatních činností uvedených v zadávací dokumentaci.
CZ.1.06/3.4.00/05.06276 - Chomutov, Riegerova 4510- vybudování KKC + back office
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavební akce. Jedná se o vybudování KKC + back office. Rozsah prací a dodávek spočívá především ve stavebních úpravách vstupních prostor, zřízení elektronické kontroly vstupu, opravě sociálního zázemí a úpravě ÚT.
Rekonstrukce muzea města Ústí n. Labem s cílem zřízení česko-německých studií Collegium Bohemicum
Jedná se o dodatečné činnosti např u části kamerový systém , systém audio ,zařizovací předměty, kovové doplňkové konstrukce, truhlářské konstrukce, laboratorní vybavení a nábytek a pod. Z větší část se jedná o zařízení pevně spojené se stavbou. V samém důsledku tyto práce neovlivní celkovou cenu díla.
Chromatografy pro projekt UniCRE
Dodávka plynových chromatografů a kapalinového chromatografu, jejichž podrobná technická specifikace a požadované kvalitativní parametry jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, jakož i poskytování služeb, servisní činnosti a ostatních činností uvedených v zadávací dokumentaci, souvisejících s dodávkou těchto chromatografů.