Poptávám ND ke gramofonu
Poptávám talíř na gramofon Tesla NZ420
Poptávám VO designových doplňků
Poptávám prodejce moderních konferenčních stolků a držáků a stojanů pro LCD TV a vše k tomuto příslušné. Pouze velkoobchodní prodejci nebo dovozci. Dále take DESIGNOVÉ doplňky pro domácnost pro prodej na Eshopu. Děkuji Dvořák
Poptávám automaty na krmení
Poptáváme mincovní automaty na krmení - granule pro zvířata. Nejlépe automaty přenosné.
Poptáváme dodávky MP přehrávačů
Poptáváme dodavatele MP3 a MP4 přehrávačů jakýchkoliv značek se zajištěným servisem a zárukou v ČR (stačí u dodavatele). Jednorázové i dlouhodobé odběry. Jakékoliv množství, záleží na cenových podmínkách. Poptávka pro stabilní českou společnost.
Poptávám ND k elektromotoru
Poptávám zadní kryt elektromotoru o výkonu 2,4Kw (mělo by se jednat o motor maďarské výroby). Kryt je ve tvaru elipsy, délka je 20cm a výška 15,5cm. Kryt může být plastový nebo plechový. Předem děkuji za Vaši nabídku.
Poptávám přímotopy zn. AEG
Hleám prodejce přímotopů zn. AEG v regionu Brna.
Poptávám hnací řemínky pro elektroniku
Sháním hnací řemínek pro lineární gramo SG-35H serie 20704122 a hnací řemínek pro magnetofon B 70 ANP 260 serie 440920.
Poptáváme spolupráci v oblasti kabeláží
Poptáváme spolupráci při výrobě kabelových svazků pro auto-moto průmysl a bovdenů pro moto a malou zahradní techniku.Vlastníme certifikát jakosti podle normy ISO 9001.2001.Máme dlouholeté zkušenosti ve spolupráci s našimi i zahraničními zákazníky.
Poptávám nabíječku akumulátoru automat
Poptávám nabíječku akumulatoru automat 13.8V/5.8A nebo podobnou. Před několika lety byla v prodeji, např. GM electronic, cca 700Kč vc.DPH. Prosim o ev. kontakt na výrobce.
Poptávám kamerové systémy vč. montáže
Sháním firmu která dodává a montuje kamerové bezdrátové systémy v Brně. Spěchá. Kontakt pouze telefonicky.