Laboratorní mikrováha
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks laboratorní mikrováhy. Součástí dodávky je dále antistatická sada, sada pro vážení filtrů do ? 70 mm a sada pro vážení filtrů do ? 110 mm.
Rekonstrukce Domu kultury Akord Ostrava-Zábřeh
Cílem navržené rekonstrukce stávajícího objektu domu kultury jsou stavební úpravy, a to včetně dodávek interiérů. Součástí prací je i dodávka a montáž divadelní techniky, scénického ozvučení a scénického osvětlení.
Poptáváme dodávku elektrocentrály a podvozku
Poptáváme: - dodávku elektrocentrály 3x500V o výkonu 5kW s automatickou regulací. - dodávku elektrocentrály 3x400V s transformátorem v krytu s převodem 3x400/3x500V, výkon 5kW, s automatickou regulací - podvozek pod elektrocentrálu Honda ECT 700P - termín dodávky : 11-12/2011
PPořízení vybavení pro výuku elektrotechnických oborů v rámci projektu Elektrotechnická centra
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele na pořízení vybavení pro výuku elektrotechnických oborů ve vybraných školách. Jedná se o oblast „Výroba plošných spojů“.
Kyslíková konvertorová ocelárna, primární a sekundární odprášení v ArcelorMittal Ostrava a.s.
Plnění zakázky spočívá v dodávce a uvedení do provozu 2 konvertorů o 210 t každý - kyslíkové konvertorové ocelárny s limitem prachu za elektroodlučovačem méně než 15 mg/Nm3, po ochlazení méně než 10 mg/Nm3 a po sekundárním odprášení méně než 10 mg/Nm3 (dále též jen „BOF“).
Kyslíková konvertorová ocelárna, primární a sekundární odprášení v ArcelorMittal Ostrava a.s.
Plnění zakázky spočívá v dodávce a uvedení do provozu 2 konvertorů o 210 t každý - kyslíkové konvertorové ocelárny s limitem prachu za elektroodlučovačem méně než 15 mg/Nm3, po ochlazení méně než 10 mg/Nm3 a po sekundárním odprášení méně než 10 mg/Nm3 (dále též jen „BOF“). Plnění veřejné zakázky zahrnuje mj. následující činnosti:dodávka ...
Pořízení vybavení pro výuku elektrotechnických oborů v rámci projektu Elektrotechnická centra
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele na pořízení vybavení pro výuku elektrotechnických oborů ve vybraných školách. Jedná se o oblast „Výroba plošných spojů“. Více v zadávací dokumentaci
Poptávám koaxiální kabely
KABELY. - Koaxialní kabely po 20 km, černé i bílé. - UTP po 20 km, kabely jen bílé. UTP/FTP kabely : UTP Cat.5e, 305m/kotouč UTP Cat.5e, Patch, 305m/kotouč UTP Cat.5e, CU, 305m/kotouč FTP Cat.5e, CU, 305m/kotouč FTP Cat.5e, CU, 305m/kotouč KOAXIÁLNÍ KABELY : RG6, 75 ohm,100m/kotouč RG6, 75 ohm,305m/kotouč RG6, 75 ohm, ...
Modernizace výuky základních škol městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace školního nábytku a vybavení (školních lavic, židlí, skříní, stolů, multimediálních kateder, tabulí apod.) včetně IT, video, audio a sw vybavení (PC, notebooky, interaktivní tabule, audio a video zařízení jazykových učeben, kabeláže aj.) a s tím související stavební práce (instalace rozvodů, ...
Poptávám dodavatele svítidel pro e-shop
Poptávám dodavatele svítidel pro eshop, ideálně přímý dovozce nebo výrobce. Pravidelné odběry v kusech (na sklad nebereme). Podmínky: způsobilost zboží pro prodej v ČR, záruka, potvrzení o zaplacení recyklačního poplatku, rychlá expedice. Příznivý rabat výhodou.
Poptávám startér k elektrocentrále
Je možné namontovat dodatečně el . startér k elektrocentrále EGM 30 LPG-NG-1F Případně kde si ho můžu objednat a za jakou cenu?
Poptávám instalaci a zprovoznění automobilové váhy
Poptávám instalaci a zprovoznění automobilové váhy.
Dodávka, instalace a zprovoznění 6 ks ventilátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, zprovoznění 6 ks ventilátorů dle požadavků uvedených v ZD.
Poptávám akumulátor k sekačce
akumulátor FIAMM-GS FG 21803 pro sekačku
Sháním skříňku ZAG
Dobrý den, poptávám hliníkovou skříňku ZAG 5, 3ks.
Poptávám transformátor
Prosím o sdělení ceny a dodavatele transformátoru TR802, na šasi 11AK37-11. Jedná se o transformátor s nečitelným označením v pulzním síťovém zdroji televizního přijímače. Děkuji.
Poptávám tlakový spínač k vrhačkám holubů
Potřebuji tlačítkový spínač na vrhačku asfaltových holubů ve velikosti dálkového ovladače na televizi v plastu, nebo něco podobného. Děkuji. Viděl jsem i z plastu kleště jako spínač na 12/24 V nevím jak se tomu přesně říká. Údajně se toto vyrábí v Itálii k vrhačkám asfaltových holubů zn. MATTARELLI.
Poptáváme dálkové ovládání k oknu
Sháním ovládání nedostupného okna 50X50.
Poptáváme tyristorový blok
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku dle specifikace níže + možný termín dodání. SPECIFIKACE: Tyristorový blok SKKT 106/16, výrobce Semikron - 10 ks Předem děkuji za nabídku. S PŘÁNÍM PŘÍJEMNÉHO DNE Petra Řezníčková
Poptáváme zařízení pro přenos zvuku
Poptávám miniaturní zařízení, které dokáže sebemenší zvuky přenášet na vzálenost 200-300 metrů a na tuto vzdalenost je i poslouchat.
Poptávám trafo pro koksovnu
Poptávám trafo, typ TVN F644-140, 16kVA 500/400, Dyn1 IP23 pro koksovnu
Poptávám kloubový pohon k bráně
Sdělte prosím cenovou nabídku pro celkovou sestavu kloubového pohonu dvoukřídlové brány (cca 180cm/200kg). Montáž svépomocí. Předem děkuji.
Poptáváme mincovní automat
Poptáváme mincovní automat. Hledáme firmu, která k našemu masážnímu křeslu namontuje kasičku na peníze tak, aby se každý masírovaný sám obsloužil, to znamená - vhodil zde minci - řekněme 50 Kč, zmáčkl knoflík a vše se spustilo samo. Pokud znáte řešení a můžete nám v tom pomoci, ozvěte se nám.
Poptáváme patkový elektromotor 380V
Poptávám patkový elektromotor 3fázový 380volt 11kw 720ot/min spěchá.
Poptávám mikrospínače Kuhnke
Potřebuji cenovou nabídku na mikrospínač Kuhnke typ.74.003 - 3 ks.