Poptávám servis chladniček zn. Snaige
Poptávám servis na chladničku značky Snaige, okolí Znojma.
Revitalizace bývalých vojenských kasáren na občanskou vybavenost – dodávka základního vybavení II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka vybavení prostor definovaných v zadávací dokumentaci, včetně dodání vybavení na místo plnění, včetně montáže a dopravy vybavení na místo plnění. Zadavatel umožňuje dílčí plnění zakázky.
Revitalizace bývalých vojenských kasáren na občanskou vybavenost – dodávka základního vybavení II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka vybavení prostor definovaných v zadávací dokumentaci, včetně dodání vybavení na místo plnění, včetně montáže a dopravy vybavení na místo plnění. Zadavatel umožňuje dílčí plnění zakázky.
Poptávám multifunkční elektrickou pánev
Poptávám multifunkční elektrickou pánev PZ-2964 /TRISTAR/ nebo podobné
Poptávám příslušenství k myčce nádobí
Poptávám koše k myčce Baumatic, horní i dolní. Jedná se o myčku BDF465SL/W 45 cm. Děkuji za odpověď. Marie Blahová
Poptávám opravu indukční varné desky
Dobrý den, praskla mi indukční varná deska Mora (spadla mi na ní poklice), prasklina je v rohu ca 10x20 cm, je možná oprava? nebo je nutná výměna? Deska je funkční. Děkuji.
Poptávám troubu a sklokeramickou desku Fagor
Poptávám troubu a sklokeramickou desku Fagor 2H- 436. Jsme vaši dlouholetí zákazníci - vlastníme kartu. Docela to spěchá - máme u původní prasklou desku, ale máme zájem o celý sporák - nebo jiná značka, ale rozměry musí sedět a musí mít otočný gril.
Poptávám ventilátor
Sháním ventilátor o průměru 100-150 mm
Poptávám ND ke kombinovanému sporáku zn. Mora
Poptávám ke kombinovanému sporáku zn. MORA 821 combi pružiny k elektrické troubě. Když ano, zda je můžete prosím poslat poštou a v jaké ceně by byly pružiny i poštovné. Mnohokrát Vám děkuji za odpověď.
Poptávám digestoř Mora vč. montáže
Dodávka a instalace digestoře MORA OP 621W
Poptávám ND elektrospotřebiči  ETA
koupím rotor ručního šlehače ETA 0042
Poptávám dodavatele sortimentu zboží pro seniory
Poptávám dodavatele pro nově budovaný obchod se zbožím pro seniory. - Zdravotnické potřeby - Mobily - Elektro - Textil, oděvy - Vybavení domácností, domácí potřeby - Pomůcky potřeby pro seniory Dodavatelé z ČR i ze zahraničí.
Poptávám ND ke kuchyňskému robotu
Poptávám funkční víko k mísící nádobě na kuchyňský robot Moulinex Genius 2000 .
Poptávám opravu holicího strojku
Poptávám opravu holícího strojku Philips Charce,typ HQ 7140 IA,číslo 507442022.Porucha - strojek neroztočí holicí kotoučky,nelze dobít baterii.
Poptávám ND k holicímu strojku
Poptávám fólii na el.hol.strojek Remington F2Harnach
Poptávám opravu televize
Poptávám opravu TV samsung úhlopříčka 107, plazma 8 měsíců po záruce.Přestal jít obraz, zvuk funguje.Nejdou přepínat programy.
Poptávám opravu hrnce na vaření rýže
Oprava hrnce na vaření rýže OBH Nordica 6322
Poptávám lednici Siemens KG49EAL40
Poptávám lednici Siemens KG49EAL40 s 5-letou zárukou. Za nabídky předem děkuji. Vítkovič
Poptávám ND k mixéru ETA
Prosila bych o zjištění, kde získat náhradní hlavici na míxer Eta Fresco, typ 1047, seriál no.1207. Mixer funguje a u hlavice je vydrolené ozubení. Děkuji.
Poptávám servis chladničky
Doplnění chladiva R600a do chladničky Zanussi ZRD 18 JB. Chladnička má cca ze 2/3 studený(teplý) výparník i výměník. Mrazákk chladí dobře, výparník na ledničce už chladí ,ale jenom z malé části. Deklarovaná spotřeba od výrobce je 720W, naměřil jsem 810W na nejnižší stupeň cca 7-9 C. Lednice spína v intervalech téměř cca 1:1. Vypadá to na únik ...
Poptávám opravu pračky
Poptávám výměnu ložisek u pračky LG F1222ND, prosím o Vaši cenovou nabídku.
Vybavení interiéru - Etapa V
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského, laboratorního nábytku a dalšího vybavení pro interiéry zejména v budovách D5, A3 a B3 a dalších prostor. Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace kompletní dodávky kancelářského, laboratorního nábytku, interiérových prvků včetně spotřebičů v rozsahu a se specifikací uvedenou v Části č. 2a, ...
FN u sv. Anny v Brně - ICRC - Mrazící a chladící boxy
Celkem 63 chladniček, chladících skříní, mrazících a hlubokomrazících boxů různých velikostí a dalších parametrů pro různé účely a využití, zejména pro uložení reagencií, vzorků, materiálu, produktů, buněčných linií, skladování transfuzních přípravků, pro uložení léčivých přípravků a biologických vzorků či pro trvalé uchování biologických vzorků a ...
Poptávám ledničku do obytného přívěsu
Hledám funkčí ledničku 40litrů do obytného přívěsu.
Poptávám opravu stolního mandlu Veritas
Poptávám opravu stolního mandlu Veritas 19103. Pravděpodobně spálený motor nebo závada na elektro ( kondenzátor, spínač a pod ). Néjlépe Brno a blízké okolí,Dovoz mohu zajistit.