Dodávka kamer pro přenosový vůz
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace kamerových řetězců a příslušenství do přenosového vozu HD1 včetně dodávky hybridní kabeláže. Bližší specifikace je uvedena v Zadávací dokumentaci.
Audiovizuální technika pro aulu ČZU v Praze
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění audiovizuální techniky do modernizované budovy auly ČZU v Praze.
IT/AV technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT/AV techniky (informačních a komunikačních technologií) pro projekty H 4.0 Kulturně - komunitní centrum a Podnikatelský inkubátor H 4.0 Art&Digital Lab. Součástí dodávky je i doprava na místo plnění, montáž a instalace, zprovoznění a základní zaškolení. Zadavatel požaduje zboží nové, nerepasované. Specifikace ...
Výměna hlavního ozvučení Stavovského divadla
Cílem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem je dodávka spočívající ve výměně hlavního ozvučení Stavovského divadla, které je jednou ze scén Národního divadla v Praze.
Poptávám opravu MP3 přehrávačů značky Philips GoGEAR
Poptávám opravu dvou MP3 přehrávačů Philips GoGear 8 a 16 giga s věstavěným reproduktorem. U jednoho přístroje nenaběhne ani základní menu, druhý hraje do sluchátek, ale ne skrze reproduktor. Děkuji.
Filmové objektivy pro kamery FS7
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka objektivů s E-mountem a proměnnou ohniskovou vzdáleností v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen ve vzoru Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Nájem techniky pro zajištění provozu audiovizuálních programů
Přesná specifikace dodávky/služeb je přílohou tohoto VŘ.
Dodávka techniky pro zajištění provozu audiovizuálních programů
Přesná specifikace dodávky/služeb je přílohou tohoto VŘ.
Vybavení zasedacích místností ŘSD AV technikou
Předmětem zakáízky je pořízení videokonferenčních jednotek, projektoru, ozvučení a dalšího příslušenství do zasedacích místností GŘ
Nájem techniky pro zajištění provozu audiovizuálních programů
Přesná specifikace dodávky/služeb je přílohou tohoto VŘ.
Dodávka techniky pro zajištění provozu audiovizuálních programů
Přesná specifikace dodávky/služeb je přílohou tohoto VŘ.
Centrální předpovědní pracoviště, areál ČHMÚ, Praha 4
Předmětem je budova občanské výstavby (pro vědu a administrativu), novostavba objektu Centrálního předpovědního pracoviště ČHMÚ včetně parkoviště, oplocení a připojením na inženýrské sítě. Součástí předmětu zakázky není dodávka audio-vizuální techniky a nábytku, volných elektrických spotřebičů a osvětlení, sanitárních předmětů apod. Bližší ...
Multimediální učebna
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení učebny pro potřeby výuky využití multimédií v marketingu, propagaci a dokumentaristice, včetně jeho instalace a zaškolení.
Nákup HW pro rozšíření stávajícího videokonferenčního systému MPSV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení videokonferenčního systému s příslušenstvím vč. dodání na adresu sídla zadavatele. Konkrétní specifikace předmětu a podmínek plnění je uvedena dále v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Digitalizace technologie pro živé vstupy
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace infrastruktury a technologie pro živé vstupy v Senátu ČR a náhrada stávající SD technologie a infrastruktury pro živé vstupy a povýšení technologie na HD formát v režii a snímacím prostoru v Poslanecké sněmovně Parlamentu v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Rámcová dohoda na dodávky audio-video techniky a jejího příslušenství pro 1. lékařskou fakultu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky audio-video techniky a jejího příslušenství pro 1. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy dle požadavků zadavatele realizované na základě Rámcové dohody v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami
Dodávka AV techniky pro Právnickou fakultu Univerzity Karlovy  - projekt 2255
6.1. Předmětem veřejné zakázky je nákup audiovizuální techniky pro Právnickou fakultu Univerzity Karlovy pro dle specifikace uvedené ve SVAZKU č. 3 zadávací dokumentace. Zadavatel stanoví technické požadavky jako požadavky minimální, na kterých trvá. Součástí plnění je dodávka včetně montáže, zaškolení, záruční servis.
Rekonstrukce konferenční a audiovizuální techniky ve sněmovním sále č. 205, Sněmovní 1, Praha
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek a stavebních prací podle projektu.
Rychloběžné kamery s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky dodávka 2 ks monochromatických rychloběžných kamer, optického a montážního příslušenství a osvětlení.
Dodávka AV technologie pro NSC OH
Dodání a instalace audiovizuální technologie včetně atypického kruhového stolu pro krizovou místnost a záručního servisu 2 roky.
Projekční technika pro FS
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka projekční techniky a doplňkového vybavení pro učebny Zadavatele. Zadavatel požaduje dodání projekční techniky a doplňkového vybavení dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace. Bližší informace o předmětu veřejné zakázky včetně ...
Dodávka přenosných mixážních pultů s mikroporty - 2. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přenosných mixážních pultů se záznamem pro exteriérové natáčení podle technické specifikace v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Modernizace vnitřního vybavení poslucháren Technické fakulty ČZU
Předmětem této veřejné zakázky je modernizace vybavení poslucháren Technické fakulty České zemědělské univerzity v Praze, a to konkrétně učeben: MI, MII a MIII. Předmět plnění představuje zejména výměnu lavic a sedáků, tabulí, AV techniky, katedry, včetně výměny podlahové krytiny, nutných úprav prostor a rozvodů elektrické energie s napojením na ...
FSv - V44 - A/V technika
Předmětem této zakázky je závazek dodavatele dodat a naistalovat A/V techniku do 27 učeben. Více viz zadávací dokumentace.
FA-FIT 2018 Digitalizace poslucháren
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky pro digitalizaci 4 poslucháren včetně digitalizace režie poslucháren v nové budově ČVUT, a to včetně odinstalování stávající audiovizuální techniky a instalace nově dodávané audiovizuální techniky v místě plnění, a to včetně jejího naprogramování a zaškolení obsluhy. Předmětem dodávky je ...