Nákup projektorů pro Janáčkovo a Mahenovo divadlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks projektorů, jejichž technická specifikace je uvedena v dokumentu „Specifikace nakupovaných projektorů“. Projektory pořizuje zadavatel pro použití: • 1 ks v Janáčkově divadle v Brně • 2 ks v Mahenově divadle v Brně Projektory musí být zcela nové, nepoužité.
Kamerová vozidla
Dodávka dvou nezávislých mobilních TV inspekčních kamerových systémů z nichž každý bude vestavěný do samostatného vozidla.
Dům přírody Bílých Karpat  expozice
Předmětem veřejné zakázky je realizace výstavních expozic, dodávka a instalace audiovizuální techniky pro expozici včetně zvukového a obrazového obsahu (zvukový a obrazový obsah dle libreta a scénáře), zavedení automatizovaného průvodcovského systému včetně zvukového a obrazového obsahu, dodávka vybavení nábytkem a dodávka výpočetní techniky.
AV řetězec pro záznam a zpracování absolventských výkonů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace AV řetězec pro záznam a zpracování absolventských výkonů jak pro ročníkové a diplomové projekty, tak i pro semestrální práce studentů Divadelní fakulty. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace zařízení a cenová kalkulace.
Poptávám opravu televizoru
Poptávám opravu televizoru. Předem děkuji za odpověď Kristinová
Projektory pro absolventské výkony a videomapping a miniprojektory pro scénografii
Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 1 je dodávka 2 ks projektorů pro absolventské výkony a videomapping včetně příslušenství. Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 2 je dodávka 3 ks miniprojektorů včetně příslušenství pro ateliér scénografie.
Videotechnologie - Projektory pro Divadlo na Orlí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou projektorů s laserovým zdrojem světla včetně výměnných objektivů a příslušenství pro Divadla na Orlí.
Vnitřní vybavení - Vybavení učeben - II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku vybavení učeben, zejména audioviziuální techniky, a to včetně zprovoznění, do základní školy ve Velkých Opatovicích, kterou provozuje zadavatel Podrobný popis předmětu veřejné zakázky a technické podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
AV technika pro učebny a ateliéry
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace AV techniky pro učebny a ateliéry Divadelní fakulty Janáčkovy akademie múzických umění.
Modernizace AV techniky posluchárny 205 v objektu Komenského nám. 609/6, Brno
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace AV techniky posluchárny 205 Hudební fakulty Janáčkovy akademie múzických umění v Brně. Podrobná specifikace a požadavky na předmět plnění jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Vnitřní vybavení - Vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku vybavení učeben, zejména audioviziuální techniky, a to včetně zprovoznění, do základní školy ve Velkých Opatovicích, kterou provozuje zadavatel Podrobný popis předmětu veřejné zakázky a technické podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce technologií učeben 106 a 107
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka AV technologií v učebnách 106 a 107. Konkrétní specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace zařízení a cenová kalkulace.
MU - Rekonstrukce poslucháren PrF - Audiovizuální technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž AVT včetně jejího uvedení do provozu v rekonstruovaných posluchárnách objektu Právnické fakulty Masarykovy univerzity na ul. Veveří v Brně. Předmětem zakázky je zejména pořízení AV komponent (dataprojektory, projekční plátna, distribuční a řídicí systémy, reproduktory), signálových tras pro audio a ...
Soubor multimediálních stanic - skupina I. vč. soboru aktivních prvků pro upgrade studentské sítě
Veřejná zakázky je rozdělena na dvě části. Předmětem plnění veřejné zakázky je pro část 1 dodávka souboru multimediálních stanic - skupina I. Které budou sloužit pro výuku, prostorovou simulaci, realizaci audiovizuálních, grafických a fotografických uměleckých výkonů, on-line nelineární postprodukci a distribuci záznamů dramatických a ...
Technologické vybavení muzikálových ateliérů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologického vybavení pro muzikálové ateliéry.
Modernizace kina Sokolský dům Vyškov - interiér
Předmětem zakázky je modernizace interiéru – sálu - kina Sokolský dům ve Vyškově. Původně multifunkční sál, který měl funkci kina, tanečního a zároveň divadelního sálu, bude modernizován v nový moderní kinosál.
Obnova hlavní reprosoustavy hudební scény Městského divadla Brno
Předmětem zakázky je obnova reprosoustavy hudební scény MDB.
Dodávka AVT pro Komplexní simulační centrum MU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky pro novostavbu Komplexního simulačního centra MU, a to výukové audiovizuální techniky a simulační audiovizuální techniky. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 samostatné části: 1. Část A – Výuková AVT 2. Část B – Simulační AVT Minimální požadavky na předmět každé z částí veřejné zakázky ...
Výukové nahrávací studio FF MU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž výukového nahrávacího studia včetně jeho uvedení do provozu v objektu Filozofické fakulty v Brně, Janáčkovo nám. 654/2a, 602 00 Brno - střed. Předmětem veřejné zakázky je zejména pořízení audiovizuální technologie a studiové technologie pro nahrávání včetně distribučního systému
Inovace studia Blackbox
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kompletní technologie související s inovací studia Blackbox, které se nachází v objektu Astorka, Novobranská 691/3, Brno.
Dodávka a instalace IT pro ESF MU - část 3: videokonferenční platforma
Dodávka a instalace videokonferenční platformy pro streamování a záznam videokonferenčních přednášek na ESF MU.
Komplexní stavební úpravy objektu Kina Svět, Hodonín
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby „Komplexní stavební úpravy objektu Kina Svět, Hodonín“. Stavební úpravy kina Svět Hodonín spočívají v kompletní rekonstrukci a modernizaci objektu kina jak z hlediska stavebně technického (dispoziční změny, nový výtah, zateplení, výměna oken a dveří, nové rozvody TZB) a interiérového vybavení, tak z ...
MU – rekonstrukce objektu Filozofické fakulty, Joštova 13 – dodávka AVT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž audiovizuální techniky(AVT) včetně jejího uvedení do provozu v rekonstruovaných prostorách objektu Filozofické fakulty Masarykovy univerzity na ul. Joštova 13 v Brně. Jedná se zejména o pořízení AV komponent (dataprojektory, projekční plátna, LCD, distribuční a řídicí systémy, reproduktory), ...
Modernizace odborných učeben ZŠ Šlapanice
Předmětem veřejné zakázky je realizace (dodávka) vybavení učeben klíčových kompetencí Základní školy Šlapanice. Veřejná zakázka je v souladu s § 101 ZZVZ rozdělena na 3 níže uvedené dílčí částí. Dodavatelé jsou oprávnění podat nabídku na jednu nebo více částí veřejné zakázky. Dílčí část č. 1: Přístroje a pomůcky Dílčí část č. 2: Nábytek Dílčí ...
AV řetězce pro záznam a zpracování absolventských výkonů a kamery pro Divadlo na Orlí
Předmětem plnění veřejné zakázky je pro část 1 dodávka AV řetězců pro záznam a zpracování absolventských výkonů Divadelní fakulty a pro část 2 dodávka kamer pro Divadlo na Orlí.