PolyGram – modernizace vybavení dílen SOU Kyjov
Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky odpovídá CPV položkám: Průmyslové stroje - 42000000-6 Elektrické strojní zařízení, přístroje, zařízení a spotřební materiál, osvětlení - 31000000-6 Audiovizuální přístroje - 32321200-1 Laboratorní, optické a přesné přístroje a zařízení (mimo skel) - 38000000-5 Počítače - 30200000-1 Vzdělávací ...
FA-FIT 2018 Digitalizace poslucháren
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky pro digitalizaci 4 poslucháren včetně digitalizace režie poslucháren v nové budově ČVUT, a to včetně odinstalování stávající audiovizuální techniky a instalace nově dodávané audiovizuální techniky v místě plnění, a to včetně jejího naprogramování a zaškolení obsluhy. Předmětem dodávky je ...
Podpora rozvoje studijního prostředí na Univerzitě Karlově - dodávka audio video vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audio video vybavení pro Univerzitu Karlovu, konkrétně pro Farmaceutickou fakultu a Lékařskou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – Návrhem kupní smlouvy a přílohou č. 2 – Technickou specifikací s výkazem výměr.
Modernizace AV vybavení přednáškového sálu 205 v objektu Komenského nám. 609/6, Brno
Předmětem plnění veřejné zakázky je inovace audiovizuálního vybavení přednáškové místnosti 205 na Hudební fakultě JAMU, Komenského nám. 609/6, Brno, vč. demontáže stávající technologie, dopravy a instalace nové technologie.
Videokonferenční technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a konfigurace zařízení pro videokonference, která musí splňovat požadavky uvedené v zadávací dokumentaci.
SOŠ a SOU Lanškroun - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky (stolní PC, monitory, interaktivní tabule) pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Elektronizace jednacích síní
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky a instalace komplexního řešení pro nahrávání jednání (pořizování audio záznamu) v jednací síni sestaveného dodavatelem z komponent uvedených v Rámcové dohodě. Z hlediska rozsahu se jedná o elektronizaci (dodávku nahrávacích zařízení) cca. 1 200 jednacích síní rozmístěných na všech úrovních soudů v ...
Rekonstrukce technologií na učebně 104
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace (doprava, dodávka a instalace) audiovizuálních technologií v učebně 104 Divadelní fakulty spojená s demontáží stávající technologie. Blíže je popis plnění vymezen v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje Heliport LZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka videokonferenčního zařízení do prostor simulačního polygonu a sanitního vozidla včetně souvisejících dodávek a služeb.
Vysílací a detekční terahertzový systém
Předmětem této zakázky je terahertzový systém, který se skládá z více komponentů (modulů), pro snadnou modifikaci systému v budoucnu. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
MFF UK - Vybavení poslucháren audiovizuální technikou
Předmětem Veřejné zakázky je vybavení poslucháren audiovizuální technikou, a to celkem: 11 velkých poslucháren, 5 středních poslucháren a 52 malých poslucháren, za účelem modernizace a aktualizace stávajícího audiovizuálního vybavení pro potřeby výuky. Předmět Veřejné zakázky je podrobně vymezen v přílohách zadávací dokumentace.
Technické vybavení učeben 106 a 107 v objektu Mozartova 647/1, Brno
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projekční techniky.
Gymnázium Olomouc, Hejčín – Modernizace učeben – dodavatel vybavení
Dodávka a montáž vybavení pomůckami a nábytkem, laboratorního vybavení a AV techniky související s modernizací učebny cizích jazyků budovy A, fyziky budovy A, fyziky budovy B, chemie budovy B, biologie budovy B, matematiky budovy B, učebny cizích jazyků a zeměpisu budovy B a učebny cizích jazyků budovy C, včetně přilehlých kabinetů.
Zařízení pro streamování přednášek
Streamovací a záznamová technika, kamera, vizualizér, licence na streamování, bílá tabule, dataprojektor, plátno, stůl
FSv - Výměna dataprojekce v aule D1122
Předmětem této zakázky je závazek dodavatele dodat a provést výměnu projekční techniky v aule D1122 dle specifikace, jenž tvoří přílohu č. 6 této zadávací dokumentace.
Gymnázium Ústí nad Orlicí - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny fyziky, biologie a chemie pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu.
094_Ve_NB_Termografická kamera_FT-014
1 ks Přenosná ruční termografická kamera
088_Lo_NB_Streamovací a záznamová technika (MediaSite)
Dodávka, montáž a zprovoznění streamovací a záznamové techniky do 1 učebny a 1 ks přenosné streamovací zařízení včetně notebooku.
Podpora studijního prostředí na ČVUT v Praze – nákup AV techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní dodávka AV techniky odpovídající technickému vymezení a jejího příslušenství. Předmět veřejné zakázky je podrobně definován přílohou č. 1 (Technická specifikace) této zadávací dokumentace.
Dodávka AV techniky - posluchárny II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a osvětlovací techniky včetně příslušenství a instlace za účelem vybavení odborných pracovišť zadavatele.
Sál zastupitelstva, stavební úpravy a modernizace - podruhé
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a modernizace vybraných prostor v objektu Krajského úřadu souvisejících se sálem zastupitelstva. Hlavním cílem úprav je obnova sálu a jeho modernizace nejen v pojetí vlastního vnitřního vybavení, ale nastavit moderní audiovizuální techniku, hlasovací zařízení a vše propojit s potřebným hardwarem a ...
LFHK – Pořízení AV techniky a zobrazovací techniky vč. softwaru na úpravu digitálních materiálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a zobrazovací techniky. Konkrétně jde mj. o dataprojektory, interaktivní displej, digitální fototechniku vč. příslušenství a videotechniku s příslušenstvím.
Stavební úpravy v 5. NP Schebkova paláce - opakované řízení
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce jsou stavební úpravy v 5. NP Schebkova paláce. Řešená část 5.NP bude nově doplněna o víceúčelovou přednáškovou místnost pro výuku s náležitým foyer. Bude také zřízeno nahrávací studio s klíčovacím pozadím a místností pro režii. Součástí řešeného prostoru je také místnost pro samostudium a dva prosklené ...
Dům přírody Žďárských vrchů - Expozice
Předmětem této veřejné zakázky je provedení realizace expozice pro návštěvnické středisko chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy „Dům přírody Žďárských vrchů“ včetně dodávky audiovizuální technologie a služeb s tím spojených dle projektové dokumentace „Návštěvnické středisko Dům přírody Žďárských vrchů – Krátká č.p.2 a „Návštěvnické středisko Dům ...