Revitalizace významné sídelní zeleně v Uherském Brodě
Revitalizace 32 vymezených ploch stávajícího systému zeleně při zachování původního funkčního uspořádání.
Projektová dokumentace - Revitalizace prostoru parku Komenského ve Zlíně
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace pro územní řízení a stavební povolení včetně inženýrské činnosti k vyřízení územního řízení a stavebního povolení pro stavbu " Revitalizace prostoru parku Komenského ve Zlíně", a dále zpracování tendrové dokumentace pro výběr zhotovitele stavby, dokumentace pro ...
Komunitní kompostárna Bohuslavice nad Vláří-kompletní dodávka techniky
Je dodávka traktoru s čelním nakladačem,kontejneru a štěpkovače, překopávače kompostu a přípojný kontejnerový nosič za traktor.
Slavičín střed - revitalizace veřejného prostoru
Předmětem veřejné zakázky je provedení dodatečných stavebních prací stavebních prací na akci: „Slavičín střed - revitalizace veřejného prostoru“
Regenerace parku Botanika ve Valašském Meziříčí
Předmět veřejné zakázky je Regenerace parku batanika spočívající v ošetření dřevin a keřových skupin, přesazení keřových skupin, založení trvalkových záhonů, nová vásadba keřových skupin, výsadba alejových stromů, instalace vazeb, zastřešení dutin, založení nového trávníku.
Poptávám rostlinu hořčici žlutou
Poptávám hořčici žlutou (Sinapis alba)
Revitalizace veřejných prostranství v zóně IPRM Uherské Hradiště
Předmětem veřejné zakázky (bod 2 Obchodních podmínek) je dodávka a provedení kompletních prací nezbytných k provedení stavebního díla. Stavba REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V ZÓNĚ IPRM UHERSKÉ HRADIŠTĚ (viz zadávací dokumentace).
Regenerace panelového sídliště Pod vinohrady -  2. etapa
Rekonstrukce a výstavba chodníků, sportoviště, dětského hřiště, obnova zeleně, mobiliáře.
Poptávám pokácení stromu
Poptávám pokácení stromu v Kroměříži.
Revitalizace prostoru parku Komenského ve Zlíně
Předmětem soutěže je zpracování architektonicko - urbanistického návrhu na revitalizaci prostoru parku Komenského ve Zlíně, který je součástí přístupových cest ke Kulturnímu a univerzitnímu centru, a koncepce řešení s cílem vytvořit podmínky pro krátkodobou relaxaci v centru města všem věkovým kategoriím obyvatel. Návrh bude vypracován v souladu ...
Odpadové centrum Pozlovice - dodávky
Vybavení odpadového centra (kontejnery, štěpkovač, kompostéry, HW, SW).
Poptávám ND k zahradní mechanizaci
NA ROBI 55, r.v.1989, MOTOR Babeta 49 ccm, zahradní kultivátor, sháním startovací plastovou řemenici s unašečem (součást ručního start. mechanismu) :dle vyobrazení ND: Disk spouštěče , (č.3, No. 321 841 008 049) ev. i pružinovou skříňku (č.7, no 536 9 008 25 010) a startovací spirálu/pružinu (č.6, no 536 9 008 25 009)
Obnova krajinných struktur - lokální biocentra Stará hora II a Petříkovec - Kunovice
Provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení akce: "Obnova krajinných struktur - lokální biocentra Stará hora II a Petříkovec - Kunovice".
Revitalizace zeleně v obci Újezdec
Předmětem veřejné zakázky je revitaluzace stávající zeleně ve středu obce Újezdec podél místního potůčku, který pramení přímo v obci
Revitalizace významné sídelní zeleně v Uherském Brodě
Revitalizace 32 vymezených ploch stávajícího systému zeleně při zachování původního funkčního uspořádání.
Poptávám karburátor na motorovou kosu
Koupím karburátor na motorovou kosu Grizzly MTS 32
Poptávám ND k sekačce
Poptávám náhradní lištu na sekačku MF 70 i s odpojovacím nádstavcem.
Poptávám ND k sekačce
Lanko pojezdu sekačky tdr 484
Regenerace parku Botanika ve Valašském Meziříčí
Předmět veřejné zakázky je Regenerace parku batanika spočívající v ošetření dřevin a keřových skupin, přesazení keřových skupin, založení trvalkových záhonů, nová vásadba keřových skupin, výsadba alejových stromů, instalace vazeb, zastřešení dutin, založení nového trávníku.
IPRM Kroměříž - Revitalizace panelového sídliště Oskol
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na akci: IPRM Kroměříž – Revitalizace panelového sídliště Oskol. Jedná se o rekonstrukci a stavbu chodníků, rekonstrukce parkovišť, dětských hřišť, městský mobiliář a o sadové úpravy.
Sečení veřejných ploch 2011
Předmětem této veřejné zakázky je provedení sečení vymezených veřejných ploch- jednotlivých číselně označených celků (č. 1 až č. 5) na území statutárního města Zlína.
Poptávám plastové kompostéry
Poptávám plastové kompostéry o objemu 390 až 700 litrů
Revitalizace veřejných prostor v obci Velký Ořechov – sadovnické úpravy
Předmětem projektu je soubor sadovnických úprav pozemků v centru obce Velký Ořechov. Úpravy budou prováděny v celkem 4 samostatných sektorech – okolí sochy sv. Jana Nepomuckého, v oblasti hřbitova a starého sadu, v ulici směrem k obecnímu úřadu a v okolí kostela, vše v katastrálním území Velký Ořechov. V rámci projektu dojde k odstranění či ...
Zlín - regenerace zeleně ve městě Zlíně
Ošetření stromů ořezem, vazbou, dále kácení provozně nebezpečných stromů a také výsadba nových stromů ve městě.
Regionální kompostárna Slavičín - dodávky
Realizace dodávek provozních souborů pro regionální kompostárny. Jedná se o dodání speciálních svozových vozů na bioodpad, nádob na bioodpad a stroj na drcení kompostu.