Poptávám hroty k čelnímu nakladači
Poptávám hroty k nakladači ND-3-011 ,délka hrotů max1500mm,6ks.
Poptávám ovocné stromky
Poptávám ovocné stromky - zimní jabloně.
Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialyzaci a hemodiafiltraci
Předmětem plnění této veřejné zakázky je průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialýzu a hemodiafiltraci po dobu 5 let a a koupě 17 hemodialyzačních přístrojů na 60 měsíčních stejnoměrných splátek bez akontace, včetně bezplatného poskytování plného servisu na všechny přístroje po dobu jejich splácení. Součástí dodávky ...
Revitalizace městské zeleně v Jihlavě
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí služeb – revitalizace městské zeleně v Jihlavě. Předmět veřejné zakázky zahrnuje činnost požadovaného typu ošetření předem vymezených stromů, a to výhradně stromolezeckou technikou s nakupením větví na hromady do max. vzdálenosti 20 m od kmene každého řezem ošetřeného stromu.
Regenerace veřejných prostranství městské části Jihlava, Pávov
Dodávka stavby, tj. stavební, montážní, řemeslné práce a všechny činnosti související s dodávkou stavebních, montážních, řemeslných prací, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, bezpečnostní opatření apod. ) včetně koordinační a kompletační činnosti celé stavby.
Revitalizace sídlišť na území města Jihlavy - Královský vršek
Revitalizace parteru sídliště Královský vršek - rozšíření parkovišť pro osobní vozidla, vybudování nových tras chodníků, vytvoření a rekonstrukce dětských hřišť, vybudování kontejnerových stání, úpravy zastávek MHD. Celková rekonstrukce veřejného osvětlení a úprava stávající zeleně včetně výstavby zeleně nové - dále viz ZD.
Poptávám plastové palisády
Poptávám plastové palisády - obrubníky. 10cm pod zem zápich, nejméně 25cm nad zem. Zhruba 10m.
Poptávám sazenice
Poptávám sazenice pětilistého ženšenu na okrese Třebíč a Jihlava.
Hledám servis strojů Komatsu Valmet
Dobrý den,hledám servisní firmu na lesní techniku zn. Komatsu Valmet v ČR, konkrétně se jedná o Harvestor Valmet 941.1 Děkuji Zbrojková
Poptávám sazenice ovocných stromů
Poptávám sazenice vysokokmenů ovocných stromů pro jarní výsadbu, na Vysočině. Kontakt pouze telefonicky!