Traktorové nosiče pro SÚS PK, p.o.
Dodávka 6 kusů nových traktorových nosičů dle specifikace v zadávací dokumentaci, ke které bude nepřetržitý přímý dálkový přístup viz odstavec VI.3. tohoto formuláře.
Poptávám dodavatele primulí
Poptávám 1000 - 2000 ks primule (petrklíč). Fojtík Plzeň
Celoroční údržba veřejné zeleně v Tachově a osadách v jeho územním obvodu
Předmět veřejné zakázky je členěn do následujících oblastí: a) Trávník - IT 1 jedná se o sečení se sběrem a úklid travnatých ploch b) Trávník – IT 2 jedná se o sečení se sběrem a úklid travnatých ploch c) Trávník – IT 3 jedná se o sečení se sběrem a úklid travnatých ploch d) Mobilní zeleň e) Živé ploty tvarované f) Ostatní plochy keřů ...
Poptávám dodavatele květin
Poptávám výrobce, pěstitele, velkoobchody či zprostředkovatele umělých nebo živých řezaných květin.
Údržba travnatých ploch ve vlastnictví Města Rokycany v letech 2012 - 2015
Předmětem této veřejné zakázky na služby je zajištění údržby travnatých ploch ve vlastnictví města Rokycany v k.ú. Rokycany a k.ú. Borek u Rokycan v období od 1. 4. 2012 do 15. 12. 2015,
Poptávám použitý ND k zahradnímu traktůrku
Vlastním zahradní traktůrek Westwood T 1400/42 r.v.1996.Poškodila se mi převodovka - vylomilo se několik zubů na obvodovém kole kde je i uložen diferenciál a následně i k rozlomení hliníkové skříně . Převodovka je 5 + R označení na štítku 801064B PEERLESS 2217 0869 .Prosíám o sdělení sdělte mi zda by nebyla k dispozici nějaká použitá ...
Dodávka traktorových nosičů pro SÚS PK, p.o.
Dodávka 6 kusů nových, dosud žádným způsobem nepoužívaných traktorových nosičů dle specifikace.
Regenerace panelového sídliště Pod Koníčky, II. etapa - 2.část
Rekonstrukce komunikací, chodníky, vybudování parkoviště, sadové úpravy, dětské hřiště, mobiliář a drobná architektura, VO, přeložka parovodu.
Obnova zámeckého parku v Poběžovicích - I.etapa
Předmětem zakázky je výsadba a údržba dřevin v zámeckém parku.
Nákup 2 ks kolových traktorů
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 2 ks kolových traktorů s lesní nástavbou
Poptávám sněhovou radlici
Sněhová radlice a upínací zařízení k traktůrku CG 13,5/90 -prosím udání typu a ceny.
Bazén Sušice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s projektem „Bazén Sušice - přístavba a stavební úpravy zimního stadionu“ v k.ú. Sušice nad Otavou v rozsahu dle stejnojmenné projektové dokumentace pro výběr zhotovitele. Přístavba bazénu je rozdělena na tři části.
Rekonstrukce a modernizace Aquaparku Horažďovice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy v rámci krytého plaveckého bazénu v Horažďovicích včetně dodávky technologií v rozsahu blíže specifikovaném v projektové dokumentaci pro provedení stavby
Sněhové radlice
Dodávka 10 kusů nových, dosud žádným způsobem nepoužívaných sněhových radlic dle specifikace.
Poptávám venkovní zapuštěný bazén
Poptávám venkovní zapuštěný bazén rozměr 8x3m hloubka 1,5m + zastřešení
Bazén Sušice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s projektem „Bazén Sušice - přístavba a stavební úpravy zimního stadionu“ v k.ú. Sušice nad Otavou v rozsahu dle stejnojmenné projektové dokumentace pro výběr zhotovitele. Přístavba bazénu je rozdělena na tři části.
Poptávám ostří do drtiče
Poptávám ostří do drtiče na kombajn E516, vyroben v Jindřichově Hradci v r.1989
Traktor a vyvážecí vlek pro účelné využití biomasy
Dodávka 1 kusu traktoru s vyvážecí soupravou, která umožní efektivně využít hmotu z prolámaných a poškozených probírkových porostů i potěžebních zbytků, ke zpracování na štěpku pro místní výtopnu na biomasu.
Pořízení mobilní techniky na údržbu lesů
Pořízení mobilní techniky na údržbu lesů, tj. universálního kolového traktoru včetně příslušenství (radlice na sníh, čelní nakladač a traktorový nosič kontejnerů)
Pěstební opatření - Borský park v Plzni
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je realizace pěstebních opatření včetně obnovních detailů v Borském parku v Plzni a zahrnuje zejména tyto činnosti: kácení dřevin, výsadby dřevin, vlastní pěstební opatření na stávajících dřevinách, likvidace vytěžené hmoty.
Poptávám zahradní mechanizaci
Koupím spolehlivý zahradní traktůrek s vlekem.
Poptávám hnací páku k motorové sekačce
Dobrý den, chci se prosím, zeptat na HNACÍ PÁKU K MOTOROVÉ SEKAČCE zn. MF - 70, je-li možné objednat a zaslat na dobírku, za jakou cenu. Děkuji, za rychlou odpověď.
Modernizace MŠ Poběžovice - Stavební práce
Cílem projektu je modernizace MŠ v Poběžovicích = výstavba nových 3 pavilonů (4 třídy) + hospodářského pavilonu + spojovacího krčku, výstavba nových parkovacích míst a zpevněných ploch, úprava přípojek inženýrských sítí a nových areálových rozvodů, sadové úpravy a zařízení zahrady, úprava oplocení. Místem plnění je Mateřská škola Poběžovice, ...
Komplexní pozemkové úpravy (dokončení přídělového řízení)
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dokončení přídělového řízení) v k.ú. Mašovice u Meclova, Meclov, Ohnišťovice a Třebnice u Domažlic, okres Domažlice (dále jen „KPÚ“) včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu a vyhotovení ...
Traktor a vyvážecí vlek pro účelné využití biomasy
Dodávka 1 kusu traktoru s vyvážecím vlekem, která umožní efektivně využít hmotu z prolámaných a poškozených probírkových porostů i potěžebních zbytků, ke zpracování na štěpku pro místní výtopnu na biomasu.