Poptávám malotraktror Terra s vozíčkem
Poptávám malotraktror Terra s vozíčkem.
Dodávka kompaktoru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompaktoru požadovaných parametrů: ? hydrostatický pohon, ? počet pojezdových motorů 4, ? výbava klimatizace, ? centrální mazání, ? hlavice kol s prodlouženou životností, ? pracovní hmotnost nad 21 t, ? plná záruka min 1 rok, ? maximální cena 4 700 tis. Kč bez DPH.
Údržba veřejné zeleně na území Městského obvodu Poruba
Zajištění celoroční údržby travnatých veřejných ploch v městském obvodě Poruba, včetně sběru a svozu spadlých větví po ořezech prováděných občany. Kosení, vyhrabání.
Revitalizace veřejného prostranství ul. Čáslavská u polikliniky, Bohumín
Stavební práce - výstavba parkoviště, chodníku, dešťové kanalizace, vodovodní přípojky, veřejného osvětlení, kamerového systému, sadové úpravy
Revitalizace zahrad MŠ Kamarád
Revitalizace zahrad spočívá v dodávce a instalaci nových, převážně atypických herních prvků, demontáži starých nevyhovujících herních prvků, úpravách stávajících a vybudování nových zpevněných ploch a teras, obnově oplocení, terénních úpravách dvou zahrad o rozloze dohromady cca 0,63 ha, odstranění starých a vysázení nových dřevin.
Poptávám zahradní traktor
Dobrý den ,byl jsem osloven naším obecním uřadem ve Skřipově, abych vybral zahradní traktor (sekačku). Tento stroj by mněl předevšim sloužit k údržbě fotbalového hřiště a v neposlední řadě ve spojení s přidavným zařízením (kartáčem) k údržbě krajnic v naši obci. Tímto bych Vás chtěl oslovit, jestli nám můžete vytvořit nejakou nabídku tohoto ...
Poptávám ošetření a úpravu trávníku
Poptávám ošetření trávníku u RD v Karviné - vertikulaci, odplevelení, hnojení trávníku. Plocha - cca 800 m2, rovina. Platba v hotovosti ihned po ukončení práce.
Lesopark Skalky
Předmětem VZ je odstranění nevhodných dřevin, terénní úpravy pro výsadby, výsadba nových stromů a keřů, založení travnatých ploch, komunikace, zpevněné plochy, stavební doplňky a mobiliář v lesoparku Skalky v k.ú. Nový Jičín - Horní Předměstí. Celkový počet vysazených dřevin je min. 13 427 ks a celková plocha zakládané a reqenerované zeleně je ...
Poptávám rekultivaci zahrady
Celková rekultivace zahrady: obnova trávníku, výměna stromů, nové keře, odvoz nepotřebného materiálu.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Ženklava
Vypracování KPÚ v k.ú. Ženklava včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 950 ha.
Rýmařov - Regenerace sídelní zeleně III.
Projekt řeší regeneraci sídelní zeleně ve 12-ti vybraných lokalitách v rámci zastavěného území města Rýmařova a jeho místních částí. Projekt řeší dendrologický průzkum zeleně, pěstební zásahy ve stávajících prostorech, kácení nevhodných dřevin, asanace - výsadba stromů, keřů a rekonstrukce resp. založení trávníku.
Regenerace zeleně sídliště Dukelská v Rýmařově
Projekt zahrnuje výsadbu alejových stromů (malokorunných a vzrůstných), kompaktní mulčované výsadby (nízkých a středně vysokých keřů), veškeré trávníkové plochy v rámci řešeného území budou rekonstruovány (nově založeny).
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Sedlnice
Vypracování KPÚ v k.ú. Sedlnice včetně nezbytných geodetických prací. Rozsah 1220 ha.
Opava - Městské sady - I. etapa - SO 07 Sadové úpravy
předmětem veřejné zakázky je realizace sadových úprav dle PD
Poptávám údržbu zeleně
Potřebuji vyčistit louku od stromku a keřu.
Rozvoj kvality služeb ISÚ Komorní Lhotka
Předmětem veřejné zakázky je nástavba a přístavba stávajícího objektu-vybudování výtahu a nástavba jednoho poschodí včetně úprav okolí-odpočinkové zóny a přilehlého hřiště včetně zajištění realizační dokumentace. Přesné vymezení předmětu veřejné zakázky je popsáno v projektové dokumentaci stavby.
Poptávám výrobu zahradního nábytku
Hledám výrobce zahradního nábytku do restaurací - židle, lavice, stoly........
Dodávka kompaktoru
Dodávka kompaktoru, stáří max. 5 let, počet motohodin max 5 tis., hydrostatický pohon, klimatizace, pracovní hmontnost min. 28 t.
Komplexní údržba zeleně v městském obvodu Mariánské Hory a Hulváky
Předmětem veřejné zakázky je komplexní údržby zeleně v městském obvodu Mariánské Hory a Hulváky. Zejména se jedná o provádění údržby a ošetření vegetačních prvků (jarní vyhrabávání společně s prvním kosením, podzimní vyhrabávání, kosení, frézování pařezů, odstraňování ruderálního porostu, přičemž součástí těchto prací bude vyčištění zelených ploch ...
Angolská firma hledá investora
1.Angolská firma na zpracování dřeva hledá v České Republice investora nebo joint -ventura na těžbu dřeva má povolení od Angolské vlády.Manipulace surových kmnů:400m3 až 500m3,Druhů dřeva:Mahagon,Moreira,Kibaba,Munguba,Udan atd,atd 2.Angolská firma na zpracování dřeva vlastní 2000hectarů lesa,kde jsou dvě řeky hledá investora nebo ...
Komplexní údržba zeleně v městském obvodu Mariánské Hory a Hulváky
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na provádění „komplexní údržby zeleně v městském obvodu Mariánské Hory a Hulváky“, a to zejména provádění údržby a ošetření vegetačních prvků (jarní vyhrabávání společně s prvním kosením, podzimní vyhrabávání, kosení, frézování pařezů, odstraňování ruderálního porostu, přičemž součástí těchto ...
IPRM Nový Jičín - zóna sídliště Dlouhá, etapa ul. Dlouhá - K.Čapka
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy v území bytové zástavby s bytovými domy a objekty technické vybavenosti ulic Dlouhá - K.Čapka za účelem revitalizace předmětné části. V daném území budou řešeny drobné stavby (venkovní schodiště, dětské hřiště), dojde k doplnění o výrazné přírodní a herní prvky.
Poptávám zahradní úpravy
Poptávám úpravu živého plotu na soukromé zahradě.
Poptávám ND k řetězové pile Bosch Ake
Poptávám na řetězovou pilu BOSCH AKE 40-17 S součástku, č. výrobku: 0 600 836 203, stroj 185036203, na katalogovém čísle 839 - 1 607 000 A06, je to redukční vnitřně ozubené kolo které přenáší pohon řetězu pily z el.motoru.
Poptávám ND nebo opravu zahradního traktoru
Oprava nebo dodání dílů zahradního traktoru TORO 1238xl (poškozená převodová skříň)