Regenerace Benešovy třídy v Hradci Králové – 1. etapa - 2. část
Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce, resp. dodávky či služby související s těmito stavebními pracemi, spojené s realizací 1.etapy akce „Regenerace Benešovy třídy v Hradci Králové“. Předmětem plnění jsou stavební úpravy dvou stávajících podzemních garáží, vybudování dvou nových podzemních garáží, stavební úpravy pěších a pojízdných ...
Dodávka a montáž vnitřního vybavení
Předmětem zadání je komplexní rekonstrukce interiéru chráněné kulturní památky Muzea krajky ve Vamberku, tj. dodávka a montáž expozic muzea, vč. instalace nových expozic. Na tuto rekonstrukci – tj. nové vnitřní vybavení, vč. jeho instalace je zpracována podrobná prováděcí dokumentace. V rámci tohoto zadání bude dodáno kompletní vnitřní vybavení ...
Rekonstrukce lesoparku
Rekonstrukce lesoparku: odstranění stávajícího zábradlí;výroba a osazení nového,výstavba schodů a opěrné zdi,úprava terénu.
Pořízení strojů pro snížení emisí čpavku
Jedná se o nákup strojů pro snížení emisí amoniaku 1) Nakladač - Naftový motor - Obě nápravy řiditelné - Min. výkon motoru 93 kW - Min. zdvih 5 m - Nosnost min. 4000 kg - Uzavřená kabina s klimatizací - Objem lopaty min. 2000 l - Chladič hydraulického oleje - Výměník hydraulického oleje - Trvalý průtok oleje do vnějšího okruhu
Poptávám ND k zahradní technice
Poptávám pružinku k napínací kladce travního traktůrku.
Nákup strojů pro snížení emisí čpavku
1) Radličkový zapravovač - Pracovní záběr min.4 m, Přepravní šíře 3 metry, Pracovní hloubka mělká podmítka až 30 cm, Přepravní podvozek, Počet radliček min.13, Rozteč radliček v řadě min. 90 cm, Hmotnost stroje 3400-3550 kg, Hydraulické sklápění, Pružinové jištění, Přítlak na špici 400-800 kg, Jistící zdvih min.30 cm, Pěch dělený pružinový, Měrný ...
Vzdělávací a kulturní centrum Broumov - revitalizace kláštera a klášterní zahrady
Předmětem Veřejné zakázky je provedení stavebních prací v rámci revitalizace kláštera a stavebních prací spočívajících v revitalizaci klášterní zahrady.
Dodávka komunálního traktoru s čelním nakladačem a sněžnou frézou.
Jedná se o dodávku komunálního traktoru s příslušenstvím jako je čelní nakladač a sněžná fréza.
Nákup strojů pro snížení emisí čpavku
Jedná se o nákup strojů pro snížení emisí amoniaku a to o tyto dva stroje 1) Radličkový zapravovač - Záběr min. 4m - Min. počet radliček 13 - Max. hmotnost 2800 kg - Hydraulické sklápění 2) Rozmetadlo hnoje - objem min. 16 m3 - tandemová náprava - odpružená oi
Vzdělávací a kulturní centrum Broumov - revitalizace kláštera a klášterní zahrady
Předmětem Veřejné zakázky je provedení stavebních prací v rámci revitalizace kláštera a stavebních prací spočívajících v revitalizaci klášterní zahrady.
Biokoridor Běchary LBK 3-5
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je založení lokálního biokoridoru LBK 3-5 v k.ú. Běchary na ploše cca. 3,07 ha, včetně oplocení a následné tříleté péče o nově založené porosty. Součástí zakázky je uložení svodného drénu o délce 250 m, pro úpravu vláhových poměrů pozemku biokoridoru.
Biokoridor Běchary LBK 3-5
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je založení lokálního biokoridoru LBK 3-5 v k.ú. Běchary na ploše cca. 3,07 ha, včetně oplocení a následné tříleté péče o nově založené porosty. Součástí zakázky je uložení svodného drénu o délce 250 m, pro úpravu vláhových poměrů pozemku biokoridoru.
Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí - jih - zhotovitel HTÚ a demolice
Provedení hrubých terénních úprav a demolice stavebních objektů
Přestupní terminál v Novém Bydžově
Předmětem plnění VZ je rekonstrukce stávající plochy v ulici Dr. Milady Horákové v Novém Bydžově. Realizace spočívá v kompletní rekonstrukci ulice Dr. M. Horákové a ulice Vrchlického od křižovatky s třídou Čsl. Armády po křižovatku s ulicí Dr.J.Baráka a vybudování přestupního terminálu pro autobusovou dopravu v prostoru stávajících drážních skladů ...
Pěstební činnost na území KRNAP a jeho OP II.
Jedná se o provedení pěstebních prací na území KRNAP a jeho OP - obnova lesa sadbou, ochrana mladých lesních porostů, chemickými, individuálními ochranami, zhotovení oplocenek, odstraňování klestu atd.
ZŠ M. Horákové, školní hřiště, Hradec Králové
Realizace sportovních ploch s umělým povrchem/fotbal, košíková, tenis, volejbal/, atletická dráha , skok do výšky,délky, vrh koulí, osvětlení hrací plochy, pochozí zpevněné plochy, drenážní systém včetně vsakovacích objektů, oplocení, přístřešky pro hráče, bezpečnostní kamerový systém, sadové úpravy.
Poptávám osivo a travní semena
Prosím o podání informace, zda máte v nabídce 1. osivo pro kvetoucí louky, která by byla vhodná pro podhůří Krkonoš (Vysoké n.Jizerou) 2. travní semeno, které je vhodné pro trávník nejbližším okolí domu - rozhodně to nebude anglický trávník. Prosím, o cenovou nabídku. Děkuji a jsem s pozdravem, Michaela Hlásková
Rekonstrukce nám. 28. října a ulic S. K. Neumanna a Dukelská
Předmětem této veřejné zakázky je celková rekonstrukce náměstí 28. října a ulic S. K. Neumanna a Dukelské v Hradci Králové, včetně inž. sítí, chodníků, odvodnění, veřejného osvětlení a zeleně, úpravy trolejového vedení, osazení podzemních kontejnerů na odpad, výstavba nové tržnice se zázemím.
Rekonstrukce Šimkových sadů
Celková obnova stávajícího parku – Šimkovy sady v Hradci Králové, a to demolice, stavební úpravy, novostavby a sadové úpravy.
Dostavba Sportovně-relaxačního hotelu Davídek včetně doprovodných staveb a zařízení
Předmětem zakázky je dostavba Sportovně-relaxačního hotelu včetně doprovodných staveb a zařízení: SO-01 AR – Architektonické a stavebně technické řešení SO-01 ZT – Zdravotní technika SO-01 ÚT – Ústřední topení SO-01 EL – Silnoproudé rozvody SO-01 SL – Slaboproudé rozvody SO-01 PL – Plynovod SO-01 VZT – Vzduchotechnika a ...
Rekonstrukce významných ploch zeleně města Trutnova
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce významných ploch zeleně na území města Trutnov. Více viz. ZD.
Poptávám ND k pile
Poptávám zhotovení kotvy -rotoru,poškozený komutátor,do el .řetězové pily INSPIRA-231,délka lišty 40cm.nebo eventuelně koupím tuto pilu i jinak poškozenou.Pila je vyrobena v Číně.Do této pily jsem předtím nechal zhotovit převodová kolečka z kovu-slitiny!
Rekonstrukce významných ploch zeleně města Trutnova
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce významných ploch zeleně města Trutnova v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Blíže viz. ZD.
Technologické zařízení pro luštírnu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového technologického uzlu pro vysoušení šišek a plodů lesních dřevi jehličnatých a buku a pro luštění vysušených šišek, s technickými parametry, v provedení a výbavě podle požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám řetězovou pilu
Koupím i poškozenou el. pilu retězovou INSPIRA-IN-231,lišta 40cm, potřebuji hlavně rotor-kotvu do el.motorku.Pila je vyrobena v Čině.Eventuelně poptávám zhotovení nebo opravu kotvy do el. motorku pily.