Rekonstrukce veřejných prostoranství a ploch
Cílem stavby jsou stavební úpravy ulice Žižkova, úsek Senovážné náměstí – Čechova. Jedná se o kompletní rekonstrukci stávající komunikace včetně chodníků, výměnu vodovodní a kanalizační infrastruktury v ulici, úpravu zeleně a dále i veřejného osvětlení. Požadavky na provádění stavby Při realizaci stavby musí být dodrženy veškeré platné zákony, ...
Údržba komunikační zeleně
Předmětem zakázky je zajištění údržby veřejné zeleně na území statutárního města České Budějovice v sektoru č. 12 – Komunikační zeleň. Požadovaný rozsah pracovních operací dle prvků údržby: Nabídkový list - seznam běžných prací: plochy komunikační zeleně - plochy budou sečeny s četností 3x ročně, s každou sečí bude provedeno obsečení a ...
Regenerace sídliště Máj - úsek 05 - sever
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v regeneraci panelového sídliště Máj zóna 05 – severní část týkající se ulic N. Frýda, Dr. Bureše a K. Štěcha, jejíž součástí je komunikační napojení stávajícího parkoviště v ulici K. Štěcha, rozšíření kapacity odstavných stání, cyklostezka, chodníky, přeložka kanalizace, doplnění systému ...
Revitalizace náměstí městyse Ševětín
Předmětem zakázky je revitalizace "Malého náměstí" městyse Ševětín.
Regenerace sídliště Máj – úsek 04 západ
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce – rekonstrukce komunikací, parkovacích stání, chodníkových ploch, stavební úpravy na dotčených inženýrských sítí, sadové úpravy a mobilář v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Provádění údržby,odstraňování a kácení stromů na veřejné zeleni na území města
Předmětem veřejné zakázky je provádění údržby a odstraňování dřevin včetně pařezů rostoucích na plochách veřejné zeleně na území města Českých Budějovic na dobu určitou v trvání 24 měsíců.
Regenerace sídliště Máj – úsek 04 západ
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce – rekonstrukce komunikací, parkovacích stání, chodníkových ploch, stavební úpravy na dotčených inženýrských sítí, sadové úpravy a mobilář v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
Poptávám pronájem lesního traktoru
Poptávám pronájem lesního traktoru pro těžbu. Dlouhodobě, pokud možno z Jižních čech, ale možno i jinde. Děkuji.
Sháním dřevinu Leylandův cypřišek
Sháním Leylandův cypřišek
Sháním rozkládací zahradní lavičku
Poptávám rozkládací zahradní lavičku
Sháním ND na traktor Zetor
Poptávám lamináty na blatníky do slovenské kabiny na traktor zetor 7011-7745 je to, to co je pod tím čalounění na blatníku.
Poptáváme odstranění nátěrů z nábytku
Poptávám odstranění starých nátěrů z nábytku pomocí louhové lázně. Jižní Čechy.