Rozšíření centra pro vývoj vakcín o sekci práškových lékových forem
Předmětem plnění jsou práce a dodávky, které zajistí rozšíření stávajících fungujících prostor specializovaného centra pro vývoj vakcín a) o sekci provozu přípravy práškových lékových forem v režimu SVP pro výrobu pilotních šarží účinných lékových forem na bázi probiotik a bakteriofágů v režimu SVP, b) o další experimentální prostory zvířetníku ...
Snížení energetické náročnosti objektu 1202 VISKÓZA – rekonstrukce osvětlení
Předmětem zakázky je rekonstrukce osvětlení ve vybraných prostorech v souladu s podmínkami zadávací dokumentace.
Snížení energetické náročnosti objektu 1202 viskóza – rekonstrukce osvětlení
Předmětem zakázky je rekonstrukce osvětlení ve vybraných prostorech v souladu s podmínkami zadávací dokumentace.
Poptávám plastové dveře se sítí proti hmyzu
Poptávám plastové balkonové dveře se sítí proti hmyzu, jedno křídlové 800x2200. Děkuji.
Poptávám nacenění klimatizačních jednotek
Prosím o ocenění klimatizačních jednotek akce "PN Bohnice - centrální spisovna". Projektant: Václav Sedláček Jsme firma, která dodává a montuje vzduchotechnická zařízení a klimatizaci. Naše adresa: KOVOMONT Roudnice, s.r.o. Hornická 1570 Roudnice nad Labem IČO 28742508
Vybavení a zázemí Jízdárny
Veřejná zakázka je rozdělena na 3 samostatné části ve smyslu § 98 ZVZ. Není-li výslovně v zadávací dokumentace uvedeno jinak, jsou zadávací podmínky pro všechny 3 části veřejné zakázky shodné. Uchazeč je oprávněn podat nabídku pro jednu, všechny či jakoukoliv kombinaci částí veřejné zakázky, přičemž nabídky Uchazečů budou posuzovány a hodnoceny ...
Dodávka kompaktních regálů pro centrální depozitář Litoměřice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž regálového pojízdného systému, nástavbových policových regálů a závěsných stěn v objektu depozitáře PNP v Litoměřicích.Depozitář je umístěn v objektech 017 a 021 areálu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptáváme výrobu čalouněných židlí
Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás požádat o vytvoření cenové nabídky na dodání 300 židlí dle fotografie. Požadujeme rozměry sedáku 45 x 45 cm a opěrka zad nakloněna. Židle na fotografii má malý sedák, nedostatečné čalounění a rovnou opěrku zad a tím je tato židle nepohodlná.
Poptávám smaltovaný zabíjačkový kotel
Poptávám firmu prodávající pařáky (zabijačkové kotle) smaltované 80l v okruhu měst Štětí, Roudnice n. Labem, Litoměřice, event. Mělník, maxim. Ústí n,L.
Poptávám kamnářské práce
Jedná se o vyšamotování kachlových kamen,kamna jsou asi deset stará,z části je šamot uvolněný a z části vypadlý.Kamna se nacházejí v Roudnici nad Labem.Děkuji
Mobiliář – nábytek, modely
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na dodávky s názvem “Mobiliář – nábytek, modely“ jsou dodávky vybavení interiérů, moderního nábytku i replik či originálů historického nábytku a modelů různých fortifikací sloužící k expozičním účelům. Předmět plnění, jeho dodávka, je rozčleněna do celkem do 5 ti samostatných objektů, a to: Kavalír II, ...
Poptávám opravu americké ledničky
Poptávám opravu americké ledničky - značka Bosch KAN 58A50. V mrazícím zařízení kolísá teplota. Možná ventilátor anebo řidící jednotka.....popř. jiné. Jenom opravce se zkušeností s Bosch a přístupem k autorizovaným dílům a z okolí Roudnice nad Labem.
Poptávám použité elektrospotřebiče
Koupím lednici s mrazákem v dobrém stavu, dále mikrovlnku a vysavač,vše ve spolehlivém stavu,nejlépe v Ústí n.L.V odpovědi očekávám údaj o stáří předmětu a předpokládané ceně.
Poptáváme jídelní potřeby
Poptáváme jídelní potřeby: lžíce jídelní polévková nerez - 500 ks vidlička jídelní nerez - 50 ks nůž jídelní nerez - 50 ks špejle dřevěné 300 mm (1 bal=100 ks) -20 bal párátka dřevěná hygienicky balená (1 bal =1000 ks) - 20 bal talíř hluboký, porcelánový, bílý, bez dekorací, 22 cm - 50 ks talíř mělký, porcelánový, bílý, bez dekorací, 26 cm ...
Poptávám montáž silikonového těsnění oken
Hledám montáž švédského silikonového těsnění na dřevěná okna a dveře v okolí Litoměřic.
Poptávám kamna na dřevo
Dobrý den, sháním kuchyňská kamna na dřevo s výměníkem. Pečící trouba být nemusí. Nejlépe barva bílá nebo modrá. Zadní nebo levý vývod. Mohou být i rohová. Cena do 40 tisíc Kč. Děkuji.
Poptávám dodávku sušárny bylin a chmele
Hledám dodavatele sušárny chmele a bylin.
Poptávám výrobu stolku
Mám zájem koupit konferenční stolek o rozměrech vrchní desky 110 x 70 cm, stolek musí mít pod vrchní deskou úložný prostor na odkládaní novin atd. Stolek vyrobit ze dřevotřísky. Odstín Javor.
Sháním ND k myčce
Poptávám topné těleso k myčce AEG FAVORIT BLECKMANN ED43 230v 2000w 211004b 1111450-00. Může být i použité.
Sháním návod k mikrovlnné troubě
Sháním návod na mikrovlnnou troubu sencor smw 7225.
Poptávám garážová vrata
Poptávám garážová vrata rolovací s dálkovým ovládáním vel. 5000 x 2500. Sdělte prosím cenový rozsah. Další dohodneme následně. Děkuji.
Poptáváme metrový textil, vánoční motiv
Mám zájem o metrový textil s drobným vánočním vzorkem na šití pytlíků, na dárky, pod vánoční strom pro pěstouskou rodinu.
Sháním schéma k pračce Gorenje
Sháním el. schéma pračky Gorenje WA513.
Sháním kuchyňský dřez Stratimat
Poptáváme kuchyňský jednodřez Stratimat. Ústecký kraj popř. celá ČR.
Poptáváme 400 ks konferenčních židlí
Poptáváme větší množství (300 - 400 kusů) konferenčních, stohovatelných židlí (možno i použité) v celé ČR.