Poptávám servis elektrospotřebiče
Poptávám servis na mikrovlnnou troubu GOLDSTAR.
Poptávám ND k pračce zn. Fagor
Na pračku Fagor-fch 1050 třídy AA dva tlumiče.Prosím firmu, která mi zašle na dobírku.
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop.
Poptávám realizaci pojezdové brány a plotu
Stavba plotu včetně dodávky dvou pojezdových bran bez pohonu a jedněch vrátek. Barevný systém KM Beta. Dřevěné výplně plotových polí. Výkres je kreslen v poměru k rozměrům tvárnic.
Poptávám nerezová kamna
Poptávka - Krbová kamna s teplovodní vložkou - Watertech WK15 - odběr co nejdříve, konečná cena včetně DPH? termín dodání ? způsob úhrady ?
Poptávám zapojení krbové vložky
zapojení teplovodní krbové vložky Blanzek 730 aqua s dochlazovací smyčkou do topného systému. zapojení spočívá: 1) položení přívodu a odvodu vody do vložky, cca 5m 2) zapojení oběhového čerpadla s teplotním čidlem(je součástí poptávky) 3) zapojení trojcestného ventilu(je součástí poptávky) před akumulační nádobu, který dle rozdílu teploty vody ...
Poptávám opravu markýzy
Poptávám opravu markýzy - nový potah.
Poptáváme dodavatele plotových bran
Hledáme dodavatele plotové brány pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme plovoucí podlahy pro 12 RD
POZOR ZMĚNA EMAILU!!!! Hledáme dodavatele plovoucích podlah (dodávka + montáž)- 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky.
Poptáváme dodávky stínicí techniky
POZOR ZMĚNA EMAILU!!! Hledáme dodavatele stínící techniky (sluneční clony, venkovní žaluzie) - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
Poptávám křídlovou bránu, vč. montáže
Vjezdová křídlová brána, dvě stejně dlouhá křídla, na obou stranách přichycení do zdi, jednostranný obklad ohoblovanými dřevěnými prkénky, rám dvakrát natřený RAL barvou, prkénka natřená dvakrát lazurovací barvou, zámek (FAB nebo podobný). Celková délka 270 cm, výška prkének cca 160 cm. Lokalita Líbeznice. Prosím celkovou cenu (zaměření, doprava, ...
Sháním sedací soupravu zn. Ceylon
Poptávám sedací soupravu CEYLON
Poptávám výstavbu krbu
Poptávám výstavbu krbu v co nejkratším možném termínu. Krbovou vložku mám.
Poptávám výplně pro venkovní zábradlí
Dobrý den, poptávám výplň venkovního zábradlí na terasu. Barva: čirá, mléčná, nebo lehce kouřová (matné nebo pískované) Síla: 5 - 6 cm Velikost: potřebuji 3 desky o rozměrech : a) 2 x 080X2,10 m b) 1x 0,80x1,70 m Pokud máte desky v jiných rozměrech, je možné je nařezat na míru ? Prosím, pokud mi můžete nabídnout některý z Vašich výrobků, ...
Poptávám louhování nábytku
Poptávám louhování nábytku co nejblíže Říčan u Prahy.
Poptávám zahradní krb
Poptávám návrh a realizaci stavby zahradního krbu s udírnou v Brandýse nad Labem.
Poptávám posuvnou bránu vč. montáže
Měl bych zájem o nacenění výroby, dodávky a montáže posuvné brány a vstupní branky. Projekt nemám, hledám standardní řešení. Zadání: Posuvná brána šířka cca 2,8 nebo 3 metry. Výška brány 1,6 metru. Brána bez výplně, následná výplň bude dřevěná - latě šíře 10cm, umístěné vodorovně. Elektrický pohon + možnost zamčení. Branka šířka 90 cm, výška ...
Poptávám stavbu komína
Poptávám stavbu komínu ke krbové vložce. Výška cca 9m. Prostup podlahou je připraven. Prosím o cenovou kalkulaci.
Poptávám žaluzie vč. montáže
Poptávám 9 ks žaluzií o rozměrech: 2150x350 - 1ks 2150x800 - 1ks 1100x850 - 4ks 1100x450 - 3ks (výškaxšířka) Zajímala by mě cena i s dopravou a montáží. Místo Předboj (okr. Praha-Východ ). Termín dodávky co nejdříve.
Sháním halogenové žárovky MH THS 3007
Halogenová žárovka MH THS 3007 (2 ks).
Poptávám repasovanou pračku
Shánim repasovanou pračku jakékoliv značky do 2.500kč
Sháníme dodávky pogumovaných kalhot
Poptávám výrobce či dodavatele umělého beránka a nepromokavých (pogumovaných) šusťáků. Větší množství.
Poptáváme poplastované pletivo
Poptávám poplastovaného pletivo v okolí Říčan u Prahy ev. okres Benešov.
Poptávám plastový nebo dřevěný trám
Sháním falešný trám tvar U na skrytí dvou traverz: 25x25x25x324cm, odstín smrk, včetně obchozích lišt š 4cm tl cca 1cm - materiál buď plast profil nebo dřevo ze 3dílů a též na zem přechodovou lištu v téže délce.
Poptáváme polský kancelářský nábytek
Poptáváme polský kancelářský nábytek - světlý psací stůl a konferenční stolek nebo komoda (oválné kování).