Chlazení lůžkové části a suchý chladič centrálního chlazení NNH
Předmětem této veřejné zakázky je úprava rozvodů chlazení, která zajistí rozvod chladu zejména v lůžkové části nemocnice.
Dynamický nákupní systém na dodávky elektrických spotřebičů
Dodávky elektrických spotřebičů včetně průmyslových myček
Servis a revize TZB pro muzejní komplex Národního muzea
Předmětem zadávacího řízení je zajištění služeb servisu a revizí pro technické zabezpečení budov (TZB) jako je vzduchotechnika, klimatizace, požárně bezpečnostní zařízení, vytápění, chlazení, zdravotně technická instalace a vyhrazená technická zařízení Komplexu budov Národního muzea. Bližší specifikace předmětu plnění, četnosti jednotlivých ...
FN Motol - Rámcová dohoda na dodávky a výrobu nábytku včetně zaměření, dopravy, montáže a instalace
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nábytku pro FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Rámcové dohody - Položkový ceník.
Dodávka operačních svítidel pro NNH
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka operačních svítidel do Nemocnice Na Homolce včetně záručního a pozáručního servisu.
Dodávka 70 ks klimatizací pro kabiny řidičů vozů T3P
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky 70 kusů klimatizací pro kabiny řidičů vozů T3P a souvisejících činností pro Zadavatele. Přesná specifikace plnění této veřejné zakázky vyplývá z Přílohy č. 7 zadávací dokumentace. Součástí předmětu veřejné zakázky není montáž dodaných klimatizací.
Revitalizace hlavní budovy UMPRUM, nám. J. Palacha Nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení pro hlavní budovu Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, nám. J. Palacha, podle seznamu dodávaného nábytku, zařízení a prací podle dokumentace, která obsahuje technické specifikace a podrobný soupis prací a dodávek.
Dynamický nákupní systém na dodávky nábytku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku a jiného interního vybavení
ČRo - Římská 13 - 1. etapa obnovy VZT jednotek II
Předmětem veřejné zakázky je provedení díla První etapa obnovy VZT jednotek v objektu Českého rozhlasu, Římská 13, Praha 2, které zahrnuje demontáž původních VZT jednotek, kompletní dodávku, instalaci a zprovoznění nových VZT jednotek a realizaci veškerých souvisejících přípravných a dokončovacích prací a to vše v rozsahu, termínech a za podmínek ...
Dodávka interiérů pro sestry
Předmětem VZ je výroba a dodávka interiérového vybavení pro pokoje č. 1 až 4, 17, 18 Interního oddělení Fakultní nemocnice Bulovka včetně dodávky dalších zařizovacích předmětů židle, nástěnky, nástěnné hodiny, záclony atp.
Dynamický nákupní systém pro Projekt Modernizace sítě veřejného osvětlení, dodávka materiálu
Jedná se o dynamický nákupní systém na dodávky materiálu pro potřeby Projektu Modernizace sítě veřejného osvětlení na území hlavního města Prahy.
Rekonstrukce chlazení v objektu Ústředí VZP ČR II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výměna stávajícího chlazení na datových sálech 474 a 476, rekonstrukce 2 ks centrálních chladících jednotek včetně rozvodů a strojovny, rekonstrukce mezirackového chlazení na datových sálech 474 a 476, chladící jednotky zabezpečovacích technologií recepce B a technologie systému řízení, detekce poruch, ...
Rámcová dohoda na dodávky kovového nábytku 2022-2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky kovového nábytku v letech 2022 a 2023 pro jednotlivé zadavatele v resortu Ministerstva vnitra ČR dle jejich aktuálních potřeb a požadavků. Blíže viz zadávací dokumentace.
Dodávka souboru exteriérového mobiliáře pro Výstaviště Praha
Předmětem veřejné zakázky je dodání souboru exteriérového mobiliáře pro Výstaviště Praha, který bude tvořen jednou designovou řadou laviček, sedáků a stojanů na kola. Jedná se kombinaci kovových dílců s maximálním použitím hliníkových odlitků a dřeva.
PNP Praha - Vybavení objektu V sadech čp.44/2, Praha 9 volným nábytkem
Předmětem zadávacího řízení je dodávka vybavení interiéru volným nábytkem pro objekt zadavatele V sadech čp.44/2, Praha 6 -Bubeneč dle specifikace prvků zpracované Ing. arch. Zdeňkem Žilkou, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace.
FN Motol - Dodávka filtračních prvků do vzduchotechnických zařízení
Předmětem plnění této veřejné zakázky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Cenová tabulka je zabezpečení průběžných dodávek filtrů do jednotek vzduchotechniky pro FN Motol.
FSV UK - Dodávky výukového a kancelářského nábytku
Pořízení nového interiérového vybavení do budov po jejich rekonstrukci a do nové budovy, přístavby. Interiéry všech objektů budou kompletně vybaveny novým, moderním a kvalitním nábytkem pro výuku, kancelářským nábytkem a dalším požadovaným nábytkem do společných prostor, svítidly, truhlářskými vestavěnými prvky, doplňkovými zařizovacími ...
Dynamický nákupní systém pro Projekt Modernizace sítě veřejného osvětlení
Jedná se o dynamický nákupní systém na dodávky materiálu pro potřeby Projektu Modernizace sítě veřejného osvětlení na území hlavního města Prahy.
Dodávka konferenčních židlí
Dodávka konferenčních židlí v souladu s technickou specifikací zadavatele.
Dodávka elektroinstalace, osvětlení a audiotechniky pro potřeby stálé expozice UPM v Praze
Předmětem plnění je dodávka směrových svítidel pro přímé osvětlení stálé expozice sálů ve 4. NP v objektu historické budovy Uměleckoprůmyslového musea v Praze pořizované v rámci akce IZ „Zřízení stálých expozic v historické budově UPM v Praze“, ev. č. 134V124000012 a dle specifikace zpracované Ateliérem světelné techniky s.r.o., se sídlem ...
Poptávám instalaci klimatizace
Poptávám instalaci klimatizace a větrání pro malý byt v Praze. Více informací zašlu obratem.
Interiérové vybavení lékárny
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba a dodání nábytku (nábytek na míru a sedací nábytek) do lékárenského provozu zadavatele včetně jeho montáže dle specifikace předmětu plnění uvedené v zadávací dokumentaci k VZ zveřejněné na profilu zadavatele.
Poptávám plechovou skříň
Poptávám plechovou skříň v rozměrech 140x115cm hloubka 14 cm otevírací ideálně zamykací. Kolik by zabrala času výroba, děkuji za odpověď.
Dodávka kancelářského nábytku pro FŽP III
Předmětem plnění je dodávka a instalace interiérového vybavení do nové vysokoškolské budovy FŽP III. a zahrnuje i vybavení dvou kanceláří ve 3. NP stávající budovy FŽP I.
Poptávám výrobu ručníků pro miminka
Poptávám výrobu ručníků pro miminka. Jednalo by se o vlastní motiv viz příloha. Nemám doposud s výrobou žádné zkušenosti. Dbám na kvalitu, a také bych chtěla, aby materiál byl z organických zdrojů, jelikož se jedná o výrobek pro miminka a chci aby šlo o nejčistčí formu produktu. Budu moc ráda za jakoukoliv nabídku a zasvěcení do možností. Děkuji ...