Regenerace sídliště Šárka v Prostějově
Předmětem veřejné zakázky je řešení úpravy veřejného prostoru sídliště Šárka v Prostějově. Stavební práce spočívají zejména ve výstavbě dopravní a technické infrastruktury, zejména zakládání nových komunikací, rozšíření a úpravě stávajících komunikací, výstavbu nových parkovacích stání uvnitř sídliště, dostavbu cyklostezky a chodníků, včetně ...
Poptávám vrata se vstupními dveřmi
Poptávám vrata, rozměr: výška 2m x šíře 2,5m v barvě zlatý dub. Při jedné straně bych chtěl vstupní dveře + 3ks ovladače.
Revitalizace veřejného prostranství ve městě Němčice nad Hanou
Předmětem zakázky je celková revitalizace veřejně přístupného prostranství v lokalitě sídlištního prostoru na ulicích Okružní, Dukelská, Lomená a v lokalitě tzv. „spojky“ – ulice spojující Masarykovu a Tyršovu ulici v Němčicích nad Hanou. Jedná se především o rekonstrukci, popř. vybudování chodníků, místních komunikací, parkovacích stání, ...
Poptávám nůž a ocílku Berghoff
Poptávám nůž Berghoff Santoku 18 cm a ocilka Berghoff 20cm prosím cenu a způsob dodání včetně poplatků.
Poptávám napínací prostěradlo
Poptávám froté napínací prostěradlo velikosti 140x200 a 160x200 barvy červené a růžové.
Poptávám zakázkovou výrobu skříně
Poptávám kalkulaci na vestavnou skříň - rozměr 3,5 x 2,5 m, posuvné dveře, nejraději bílou nebo velmi světlou a vybavení - standardní.
Přístrojové vybavení iktového centra Středomoravské nemocniční a.s. II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky resuscitačních a antidekubitních matrací v rámci projektu „Přístrojové vybavení iktového centra Středomoravské nemocniční a.s.“.
Regenerace sídliště Svobody, bloky 7, 8, 9, 10 a 11, Prostějov
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a vybudování komunikací a ploch dopravní infrastruktury - komunikace, parkoviště, chodníky a cyklostezka. Dále bude vybudováno nové veřejné osvětlení, odvodnění komunikací a bude obnovena a doplněna veřejná zeleň. Konkrétní specifikace stavebních prací je uvedena v projektové dokumentaci, která je součástí ...
Regenerace sídliště Svobody, bloky 7, 8, 9, 10 a 11, Prostějov
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a vybudování komunikací a ploch dopravní infrastruktury - komunikace, parkoviště, chodníky a cyklostezka. Dále bude vybudováno nové veřejné osvětlení, odvodnění komunikací a bude obnovena a doplněna veřejná zeleň. Konkrétní specifikace stavebních prací je uvedena v projektové dokumentaci, která je součástí ...
Poptávám garážové sekční dveře
Poptávám garážové sekční dveře. Trido Evo, venkovní, rozměry: d2450v2130 Materiál: barva RAK 7016 ANTRACIT SEKCE HLADKÉ, 1ks Termín:do 3.2013
Poptávám sekční garážová vrata
Poptávám dodávku garážových sekčních vrat otvor 500x200cm síla sekce 40mm,el.pohon,horní sekce prosklená.
Poptávám dodávku rolovacích garážových vrat
Dodání (montáž) rolovacích garážových vrat v barvě třešeň s dvěma dálkovými ovladači. Rozměry díry: š= 2600 mm, v= 2650 mm.
Hledáme výrobce páternosterového regálu PNR 90
Hledám výrobce nebo montážní (servisní firmu) pro skladový regál Páternoster PNR 90.
Poptáváme realizaci vzduchotechniky s rekuperací
Poptáváme zhotovení vzduchotechniky s rekuperací do podnikové kuchyně,kapacita 600 obědů.
Poptáváme dodavatele textilních látek
Poptáváme kašmír a čistou vlnu, nabídněte, zaplatíma při odvozu, dále poptáváme vlna-polyester.
Rozvoj sociálních služeb na Prostějovsku – Domov Daliborka
Předmětem veřejné zakázky je realizace investiční akce (projektu) spojené s vybudováním nové sociální infrastruktury na Prostějosku – Domova Daliborka , sociálního zařízení. Jedná se o provedení stavebních prací, materiálu a interiérového vybavení (nábytku).
Poptávám filtry do vysavače
Sháním všechny filtry do vysavače EUROBAK CYCLONE,TURBO BOMBER model:VC0001S 1500W,designed in USA.
Poptávám židle pro restauraci
Koupím dřevěné židle do hospody, i použité, nečalouněné. Cca 100 kusů. V případě nabídky nových, lze dodat i rozložené, nesmontované.
Poptávám pokojové fontány
Sháním pokojové fontány.
Poptávám garážové vrata
Sháním garážové vrata, skládací, na ovládání. Materiál dřevo nebo plast. Rozměry vrat: šířka 3,5m a výška 3m. Prostějov nebo Olomouc. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme použité paletové regály
Poptáváme použité paletové regály na doplnění skladu rám 43ks-výška 3,6-4m nosník 124ks-délka 3,6m
Poptáváme dodávky dederonu, 500 m
Poptáváme dodavatele dederonu - především bílé puntíky na barevném podkladu. Vhodné na výrobu zástěr do obchodů apod. Odběr cca 500bm.
Poptávám výrobu plechových skříní
Poptáváme výrobu plechových uzamykatelných skříní cca 65 x 65 x 30cm a 65 x 140 x 30 z ocelového nebo pozinkovaného plechu.
Poptáváme pěnové folie MIRALON
Poptávám " FOLII PE PĚNOVOU MIRALON " - tlouštka 2mm X výška 1100 mm, role navinuté po 100metrech. Měsíční odběr min. 3300m2 nebo 6600m2. V případě že máte zajem o tuto poptávku prosím o zaslání cenové nabidky na email. Předem děkuji.
Poptávám ND na vysavač AQUAVAC
Hledám prodejce náhradních dílů na vysavač značky: AQUAVAC 7002P. Bydlím v Prostějově Děkuji.