Poptávám opravu sklokeramické desky
Poptávám opravu sklokeramické desky.
Parkovací závorový systém v Trutnově
Dodávka, montáž, instalace a uvedení do provozu parkovacího závorového systému na čtyřech samostatných místech na území města Trutnov
Dodavatel lyžařské plochy, dopravního zařízení, osvětlení svahu, elektroinstalace, demolice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lyžařské plochy, dopravního zařízení, osvětlení svahu, elektroinstalace, demolice.
Poptávám dodavatele konferenčních židlí
Touto cestou hledám dodavatele konferenčních židlí, jde o 50 kusů do kanceláře v Náchodě. Nabídky a foto zasílejte na email.
Oplocení NPR Karlovské bučiny - lesopěstební část
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provádění lesnických činností, a to konkrétně provádět PČ a TČ a v souvislosti se službami PČ bude rovněž dodávat sadební materiál (dále též jen „SaMa“) či realizovat další nezbytné dodávky stanovené zadavatelem a to na základě projektu OPŽP s názvem “Oplocení NPR Karlovské bučiny - lesopěstební část“.
Poptáváme realizaci interiéru kanceláří
Poptáváme kompletní realizaci úprav interiéru kancelářských prostor v centru Hradce Králové včetně vybavení. Vizualizace požadovaného interiéru a základní seznam položek jsou uvedeny v příloze. Předpokládaná cena do 1.300.000,- Kč + DPH. Realizace zakázky je možná již koncem května 2011 nebo dle dohody. V případě zájmu lze na vyžádání zaslat ...
Poptávám plastová terasová prkna
Poptávám plastová prkna na terasu. Plocha terasy je 10 m2. Nabídku prosím včetně všeho co je třeba k pokládce.
Poptávám šatní skříň
Koupím šatní skříň(skříně) minim.š.150-220 cm, vysokou nebo s nástavci.Netrvám na perfektním vzhledu.
Poptáváme příslušenství k plotům
- sloupek Zn + poplast 48 x 2.200 - 32 ks - vzpěra Zn + poplast 42 x 2.200 - 10 ks - pletivo Zn + poplast 1.500/2,4 plus napínací dráty - 450 m - pletivo Zn + poplast 1.200(1.250)/2,4 plus napínací dráty - 200 m - vázací drát Zn + poplast - 50 m - ostnatý drát Zn - 200 m - PVC zatloukací příchytky - 250 ks - napínací strojek ...
Poptáváme výrobu výšivek s logem
Poptávám výrobce, který by nám vyrobil výšivky s naším logem, které by se následně našívali na námi vyrobené oblečení a módní doplňky. Cenové nabídky zasílejte na e-mail. Děkuji. Cena za ks včetně DPH při odběru xxx ks, z jakého materiálu bude výšivka vyhotovena, návrh loga dodáme. Odběr při první fázi alespoň tisíc ks, podle ceny.
Poptávám žaluzie, vč. montáže
Prosím o cenovou nabídku na vnitřní žaluzie. Okna jsou plastová, v barvě zlatý dub. Adresa montáže je Dolní Přím 88 okr. Hradec Králové. Rozměry v cm: š x v 87x82 +síť proti hmyzu 17x178 17x178 74x178 74x178 + síť proti hmyzu (balkonové dveře) 87x96,5 + síť proti hmyzu 67x96,5 67x96,5 +síť proti hmyzu 62x96,5 + síť proti ...
Poptávám těsnění k tlakovému hrnci
Poptávám gumové těsnění na starý tlakový hrnec průměr vnější 14 cm.
Poptáváme lampičky pro děti
Poptávám lampičky pro děti - projektor promítající 8 souhvězdí, které se mění. Na tři tužkové baterie. Barva různá např. ČERNÁ - RŮŽOVÁ. NORMY A CERTIFIKACE ČR. 200 KUSŮ .
Filharmonie HK - dovybavení a úpravy
Stavební úpravy a dovybavení sálu Filharmonie HK dalšími technologiemi.
Poptávám šamotové cihly do krbových kamen
Kde prosím koupím náhradní šamotové cihly do krbových kamen Grand-Haas a Sohn. Prodej co nejblíže Rychnovu/Kněžnou.
Poptávám ND k holicímu strojku Braun
Dobrý den. Vlastním starší holící strojek zn. Braun, typové označení není na výrobku uvedeno, je v něm však planžeta s označením č. 251, která však je špatná a nemohu ji nikde v obchodech koupit. Pokud by jste měli tento náhradní díl, případně i břit, na skladě, nebo věděli, kde by se dal sehnat, prosím o sdělení níže. Děkuji.
Rekonstrukce přednádraží v Týništi nad Orlicí
Předmětem VZ je rekonstrukce komunikace a chodníků, výstavba okružní křižovatky, autobusových zastávek, pruhu pro výlukové autobusy a parkovací stání. V areálu přednádraží je navrženo 48 kolmých parkovacích míst, z toho jsou 3 parkovací místa vyhrazena pro osoby ZP. SO: 01 komunikace, 02 parkoviště a chodníky, 03 oplocení, 04 sadové úpravy, 05 ...
Poptáváme dodavatele skleněných obalů na svíčky
Poptáváme skleničku (skleněný obal na svíčku) rozměry : průměr = 75mm-80mm, výška 70mm-75mm, přibližné rozměry. Tvar válec nebo viz. foto v příloze. Množství : 5000ks jednorázový pravidelný odběr. Termín první dodávky : 15.1.2011 Platba hotově při převzetí.
Poptávám ND k vysavači ETA
Poptávám držák papírových sáčků do vysavače ETA PICCOLO 1400W.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám truhláře na výrobu kuchyňské linky v RD kousek od Chlumce nad Cidlinou.
Nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Sedací nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka sedacího nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Poptávám venkovní rolety na okna
Poptávám venkovní rolety na okna
Hledám výrobce vázy pro vodní dýmku
Sháňam výrobcu / predajcu / váz k vodným fajkám zo skla Bohemia.
Poptávám výrobu vjezdových vrat
Zhotovení vjezdových vrat posuvných šířě 4,5 m výška 1,50 m ,bez výplně jen nosný rám automatické ovládání 3 ovladače, bez stavebních prací. Konstrukce a potřebné prvky budou pozinkované.