Poptávám ND k vysavači
Poptávám přívodní hadici k vysavači Poltti Vaporetto Lecoaspira 700.
Poptáváme Polyvent potrubí
Poptávám flexibilní alu nebo polyvent potrubí o průměru 180 mm a délce 5m
Park zážitků Bad Elster - Aš
Oprava stávajícího přírodního duvadla (jeviště a hlediště) včetně zázemí, vybudování galerie, oprava a vybudování pěších komunikací v parku a sadové úpravy v areálu. Přípojky vody, kanalizace, elektra. Veřejné osvětlení a oplocení areálu.
Poptávám opravu sporáku na tuhá paliva
Hledám opraváře na kuchyňský sporák na tuhá paliva. Potřebuji novou topnou komoru-ohniště, rošt a dvířka.
Poptáváme dvířka k šatním skříním
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na možnost dodání až 18párů lamelových otevřených dvířek od fy. Classen nebo Kosche nábytkových na šatní skříně. Jednalo by se o rozměr : 1) 2013 x 494 ( kč. 33026300 ), cca 6 kusů 2) 435 x 494 ( kč. 33031300 ), cca 6 kusů 3) 2013 x 444 ( kč. 33026200 ), cca 12 kusů 4) 435 x 444 ( kč. 33031200 ), ...
Poptávám montáž stahovacích garnyží
Hledám firmu, která provádí montáž stahovacích garnýží v K.Varech
Poptávám venkovní stropní svítidlo
Poptávám venkovní stropní svítidlo (koule ) ZS - 02 1 x 60 W 250 V IP 23 Šlo by nám pouze o náhradní skleněné koule, pokud by byly k dostání samostatně.
Poptávám mříže na dveře
Dobrý den. Potřebuji mříže na dveře navíjecí, proti vandalům a pouličním zlodějíčkům. Dveře 90cm mříž - navíjení nahoru, prosím nabídku a cenu. Děkuji.
Zajištění energetických úspor ZŠ Karlovy Vary, Konečná 25
Na budovách základní školy se provede: - výměna otvorových výplní (okna, dveře, prosvětlené stěny), - zateplení vnějších povrchů budov (ETICS - polystyren a tenkovrstvá omítka), - zateplení vybraných vnitřních vodorovných konstrukcí (podlahy = stropy nad sutereném), - zateplení střech a obnova jejich plášťů včetně obnovy soustavy bleskosvodu, - ...
Zajištění provozu, údržby a výstavby veřejného osvětlení na území města Karlovy Vary
Zajištění provozu, údržby a výstavby veřejného osvětlení na území města Karlovy Vary
Poptáváme kompletní vybavení hotelu a restaurace
Poptávám vybavení pro náš nový hotel: a. restauraci a kuchyni komplet b. pom.provozy c. hotel a další prosíme o katalog.
Poptávám odstraňovač žmolků na adaptér
Odstaňovač žmolků na adaptér. Na baterie ne.
Dům kultury Ostrov – Centrum pro kulturu, vzdělání a volný čas
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou stavební úpravy stávajícího objektu Domu kultury v Ostrově, tzn. provedení veškerých prací, dodávek a služeb nutných k úplnému provedení, dokončení a zprovoznění stavby s názvem Dům kultury Ostrov – Centrum pro kulturu, vzdělání a volný čas v rozsahu specifikovaném zadávací ...
Poptáváme odsávací zařízení
Posílám poptávku na odsávání svářecího stolu údržby. Představa je taková, že na zeď přišroubujeme držák motoru s odtahem ven(otvor 140mm). Součástí odsávacího motoru bude i možnost připojení odsávací hadice délka cca 3m (samonosná s možností fixace polohy). Tato bude ukončena dýmnikem pro sváření.
Poptávám ND k mikrovlnné  troubě Neff
Poptávám kruhové topné těleso do trouby NEFF.
Poptávám elektrický lamelový rošt
Poptávám elektrický motorový rošt lamelový o rozměrech 80x200cm pokud možno s vhodnou matrací. Matrace by měla být nejlépe ortopedická, není však podmínkou.
Poptáváme montáž ocelovoskleněných konstrukcí
Jsme karlovarská obchodně-výrobní firma a v souvislosti s rekonstrukcí nové budovy hledáme firmy nabízející montáž ocelovo-skleněných konstrukcí (markýz). Jednalo by se o kombinovanou markýzu - délka cca 50m, výška cca 2,7m, předsazení cca 1,8 a 3,3m. V případě Vašeho zájmu o tuto zakázku mě prosím kontaktujte.
Poptávám náhradní rošt  ke kamnům
Vážení, obracím se na Vás s prosbou zda nemáte zcela náhodou na skladu náhradní rošt do topeniště u kamen FIKO 80. Pokud ano, prosím podejte mi zprávu. Děkuji.
Poptáváme žaluzie
Dobrý den , měli bychom zájem o cenovou nabídku na žaluzie (plastová okna) v panelovém domě. Barva standart bílá . 3x 3dílné okno 1x 2dílné 1x balkonové + dveře 1x vertikal na balkon (zasklený)
Poptávám kotel na tuhá paliva
Poptávám poradenství v oblasti výběru a zapojení automatických kotlů na tuhá paliva nebo pelety.
Poptávám sekční vrata
Sekční vrata 3000x2500. Žádam o cenu včetně dopravy do města Aš v Karlovarském kraji. Děkuji.
Poptávám ND k vysavači
Poptávám omyvatelný vstupní mikrofiltr k vysavači Sencor 730 RD
Poptávám dodavatele šusťákoviny
Dobrý denmáte prosím na skladě šusťákovinu? Jestli ano jaké barvy a kolik je cena.Potřebuji větší množství na 30 šust. kompletů.děkuji za informaci Konopková
Poptávám polohovací křeslo
Dobrý den, nabídněte křeslo k televizi, které se nechá seřídit s opěrkou pro nohy, měřím 183 cm, vážím 100kg
Poptávám planžetu k holicímu strojku
Poptávám planžetu na dámský holící strojek CLACTRONIC LS 2507.