Servis a údržba technologií budov NZ
Předmětem veřejné zakázky je zajištění servisu a údržby vzduchotechniky a chlazení (vyjma klimatizačních jednotek ), systému měření a regulace, elektronické požární signalizace a evakuačního rozhlasu. Servisem a údržbou se rozumí zajištění preventivních kontrol, pravidelného servisu zařízení a havarijního servisu.
Poptávám opravu předokenní rolety
Poptávám opravu předokenní rolety (utržený provázek). Prosím o cenu a termín opravy.
Poptávám kuchyňskou linku
Poptávám cenovou nabídku na kuchyňskou linku max.340cm,materiál akát nebo něco podobného světlého. Skř.pro dřez 80cm vč.dodání dřezu hloubka 19,5cm,vlastní myčka 60cm,vlastní volně stojící kombinovaný sporák 50cm,velké šuplíky 90cm,skříňka vedle šuplíků 45cm, horní skříňka nad dřez 90cm 2x klopna zavřená, police, horní skříňka nad šuplíky 90cm, ...
Poptávám opravu horkovzdušné trouby
Poptávám opravu horkovzdušné trouby.
Poptávám desku na kuchyňskou linku
desku na kuchyňskou linku 150cm, Machátová.
Poptáváme montáž plotu
Poptávám montáž plotu. Základní drátové plocení, sloupky, další dle potřeby. Kde: obec Práče, okr.Znojmo. Velikost pozemku cca. 100x 60m. Nutné co nejdříve. Prosím o kontakt s cenovou nabídkou (za 10m). Nutnost provedení CO NEJDŘÍVE, i o víkendu. Předem děkuji, Jana
Poptávám venkovní rolety
Poptávám venkovní rolety (roletový překlad Heluz), včetně el.pohonů a kompletního příslušenství: v x š 7 ks-- 1500 x 1500 1 ks-- 2250 x 2000 1 ks-- 500 x 1000 1 ks-- 500 x 500 Rolety v barvě zlatý dub. Děkuji za nabídky
Poptávám opravu indukční varné desky
Dobrý den, praskla mi indukční varná deska Mora (spadla mi na ní poklice), prasklina je v rohu ca 10x20 cm, je možná oprava? nebo je nutná výměna? Deska je funkční. Děkuji.
Poptávám garážová vrata
Poptávám garážové vrata sekční včetně pohonu. Rozněr 290x235 a 350x270.
Poptávám ND ke kombinovanému sporáku zn. Mora
Poptávám ke kombinovanému sporáku zn. MORA 821 combi pružiny k elektrické troubě. Když ano, zda je můžete prosím poslat poštou a v jaké ceně by byly pružiny i poštovné. Mnohokrát Vám děkuji za odpověď.
Poptávám venkovní žaluzie
Dobrý den , poptávám venkovní žaluzie. Prosím o nabídku na dvě okna o rozměrech: délka 240cm. a šířka 150cm. S variantou klika a variantou motorek. Děkuji Lída Čížová.
Rekonstrukce Hostan aréna Městský stadion Znojmo - Umělé osvětlení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení díla s názvem: REKONSTRUKCE HOSTAN ARÉNY MĚSTSKÝ STADION ZNOJMO - Umělé osvětlení a to v rozsahu a podle SMLOUVY a PROJEKTU.
Rekonstrukce Hostan aréna Městský stadion Znojmo - Umělé osvětlení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení díla s názvem: REKONSTRUKCE HOSTAN ARÉNY MĚSTSKÝ STADION ZNOJMO - Umělé osvětlení a to v rozsahu a podle SMLOUVY a PROJEKTU.
Poptávám molitanovou metráž
Prodejna molitanu (ne hotových matrací) v okrese Znojmo, Břeclav a Třebíč. Rozměr potřebuji 100x245x10cm na pohovku na chatě, nebo běžný rozměr 100x200x10cm s cenovou nabídkou. Děkuji.
Poptávám kovové shrnovací mříže
Poptávám shrnovací mříže - kovové. Znojmo a okolí.
Interiér domova pro seniory ve Znojmě
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky nábytku a zdravotnického vybavení do domova pro seniory ve Znojmě v sortimentu a za podmínek dle zadávací dokumentace a jejích příloh.
Základní vybavení Domova pro seniory
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky nábytku a zdravotnického vybavení do domova pro seniory ve Znojmě v sortimentu a za podmínek dle zadávací dokumentace a jejích příloh.
Poptávám televizi a odsavač par do obytné kuchyně
Poptávám televizi a odsavač par do obytné kuchyně. Televize - požadavky: vzdálenost od obrazovky je 1,7 - 4 m, LED nebo Plazma, úhlopříčka 100 – 120 cm, Full HD, kromě digitálního příjmu TV signálu potřebuji i možnost přehrávání filmů a fotografií např. z USB, připojení k PC apod. Plochá obrazovka má být má být připevněna ke stěně v poměrně ...
Poptávám předsíňovou stěnu
Předsíňová stěna šířka 8O-85
Poptávám ND k fritéze Tefal
Dobrý den. Před delší dobou jsem v Okey zakoupila fritézu Tefal ACTIFRY.Bohužel se mi ulomila středová osa,která otáčí ramenem,které slouží k promíchávání.Dala by se tato osa sehnat popřípadě mi prosím zdělte její cenu. Děkuji Vlasáková Bohumila
Poptávám kancelářskou židli TC3 973M
Dobrý den,mám dotaz máte kancelářskou židli TC3 973M a jaká je u vás cena děkuji Böhm
Výchovný ústav, dětský domov se školou, střední škola, základní škola a školní jídelna
Předmětem VZ je dodávka různého nábytku. Detailní popis předmětu plnění obsahuje zadávací dokumentace.
Poptávám ND k pračce Mini Romo
Poptávám náhradní díly na pračku MINI ROMO.
Poptávám průmyslová vrata
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku na dvoje průmyslová vrata o šířce 3500 mm a výšce 3200 mm.Dále o jedny vrata o šířce 2400 mm a výšce 2500 mm. Objekt je v rekonstrukci a čisté míry bude nutno upřesnit. Jenalo by se o sekční, možná i rolovací vrata. Instalace bude v Hrušovanech nad Jevišovkou. Děkuji za vyřízení. S pozdravem, Chýla.
Poptávám sluneční kazetovou markýzu
Sluneční markýza kazetová, délka 6m, výsuvná délka 3m. Pohon ruční.